geçmiş olsun sehercim, inşallah çıkmaz kuzucugun atesiherkeslerin kandili mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim allahımıza isteyen herkese bebişler versin
güülsüm sevindim kız kovaladına kistleri ben sana diyom ayşeyle sen sincapları tuturcanız az kaldı
ayşecim razişim siz nasılsınız
biz aşıyı olsuk 2 bacaktan bı koldan bıraz ağladı kuzum ama sonra hemencecik sustu şimdi uyuyo dokttor bu gun takıp dedi 72 saat ateş olmasın die
kaydirigubbakcemile5amiiiin cetrefiliiiiiiiim amiiinn gülümmm :Saruboceq::Saruboceq:
Şenizhoşgeldin canım.amin amiiiinnnn inşallah
asişcim çok sevindim yavas yavas düzenlenecek sonucta calısan kadınsın.merhaba kızlar ben geldim baya evi toparladık annemle dün yürünmüyodu ya baya düzeldi.
Hepiciğinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar dualarınız kabul olsun canlarım benim
slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul etsin göbüşünüz hayırlısıyla bebiş dolsun
asiş raziş merviş gülsüm ayşe öpüldnüz
sağolun kızlar yavaş yavaş yerleşiyorum bakalım oluyo dağınıklık ama düzeliyo. Bakalım bebiş var mı yok mu görcez de test için doğru zamanı tespit etmem lazım benim adetim biliyosunuz 2 ayda oluyo genelde normale göre 28 haziranda olmam lazım ben diyorum gecikme olsun 2 hafta beklim öle test yapim
evet bu sabah 9.20 geçeydi randevusu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?