acaba uzakmı gittiği yerde gelmedi.yada bir yere uğramıştır.bende mutlu bir habe alınca eve gitmek istemem.zemuszemuskaydirigubbakcemile3
kızlar galiba bu son adetim inşallah.çünkü 9 ay boyunca gelmicekya şimdi 5. günümdeyim hala oluk gibi hiç böle olmazdı 5. günde hep kesilirdi.
bak şimdi bende merakettim merve yaa.hayır olsun inşallah
valla direk msnden yazdım gelince yazar inşallah güzel haber getirsinde geç kalsın senin gibiigülsümcüm bi sen bi ben kaldık bende yemeğe çıkayım a.s.
:roflol: arkası yarın, heyecan yaptırıyo,sen televizyoncu olsaydınyacanlarım yavru kurtlarım ben geldim oynak beyiniz geldi hemde ercancığımla buluşup geldim şükür.
eveeeett gel gelelim kuru fasulyenin faydalarınaaa.ercanım beni ultrasona koydu dedikiiiiiiiiiiiiii eh ne dediğinide sabah gelince yazarımmmm.öptüm sizi.
:teytey: bak bu iyi haber,gelsin bebişinben varya ben öle yaparsan çok ağlarım susturamazsın.kaydirigubbakcemile3 sizi acuk kızdırayım dedim herkese günaydın.doktorla önce konuştum pazar günü dedim koyu kahverengi leke gibi geldi.sonradan çözüldü dedim baya kanama oldu dedim ve sancımda çoktu diyebilirim dedi.tamam seni odaya alalım dedi.ultrasona soktu.dedi kist gitmiş rahimde incelmiş.tedaviye başlayabiliriz dedi.o aldığım pahalı ilacı kullanmaya akşam başladım bismillahla.ayın birinde bitecek ilaç ayın 3. yumuşlara bakacak.inşallah gelir bebişim.sositososito:teytey:
kolay gelsin,mutlu mesut bebişli oturunmerhaba kızlar ben geldim baya evi toparladık annemle dün yürünmüyodu ya baya düzeldi.
Hepiciğinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar dualarınız kabul olsun canlarım benim
iyiyim canlarım aylin adet oldumu acaba girmedi nete
aylının yakındı dimi günü
27 si diye hatırlıyorum ben ama yanlış da olabilir
canlarım adet olmadım, 27 si tahminen ama geçen ay gibi 27 gün sürerse bugün olmam lazım..demek aylinden kesin sonucu pazartesi alabiliriz.
:dance:selam milletttttttopuyorumnanaktan
dün dopplerden arkadaşa geçip geç geldiğim vede pc yi eşim zaptettiği için haber veremedimm ya bende doppler doppler değişik bişi bekliyordum ayrıntılı usg ye benzeyen bir aletmiş yanicimee neyse uzmanının dediğini aynen iletiyorum ölçümlere göre 34 haftalık görünüyor yani gelişiminde sorun var ammaaa dopplere göre kan akışı amniyo sıvısı vs herşey normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun yok dedii bugün kendi doktoruma raporu götürecem bakalım o na diyecek ama içim rahatladı biraz damarların tıkalı olmasından korkmuştum çok şükür dopplerde normal çıktııııı:lepi:
sizler nasılsınız bakalımm varsa bi gelişme biri özet geçsin artık fazla oturamıyom ara ara bakıyorum ona göreee ee 2 hafta sonra bugün oğluşum 2 günlük olacakkkkk:teytey::teyteylsun o kadar dimiiii hepinizi öpüyoruz teyzeleriiiiiiii mucukksss mucukksssssŞenizŞeniz
ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s. inşallahtopıg yenı gordum bence ınatla degıl bırgun hıc beklemedgnız bı anda anne olun:)..rabbıım tum ısteyenlere taddırsın bebek sevdasını:)..
seher gerçekten harika anlatmış aynı özlem hepimizde var biliyorum.rabbim kavuşmayı nasip etsn.
kızlar,dişimde dolgu yapılması gereken bi çürük var, yaptırmak için adetimi bekliyorum
ama ara ara çok ağrı yapıyo ya...
ya adetim gelmezse,ben bu çürükle ilk 3 ayı nasıl geçiricem diye düşünmeye başladım...
gerçi son adet tarihinden sayılıyo ilk 3 ay dimi,öyleyse 2 ay mı çekmem gerekir dişimi?
gerçi belki de bugün bile gelebilir kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?