İnatla bir gün ANNE olacağım !

neyi anlatmışşşşşşşşş iyiki özet dedik hee başkaları isteyince sayın dökün bana gelince tıp oynayınnnklava:klava:klava:
ayşem valla ben hiç özet geçmedim kimseye
kesin unuturum birilerini

canım benim belim ağrıyo bugün,kırmızılar yakın gibiydi dün akşam kasık ağrmdan,bugün geçmiş kasıklar,belim ağrıyo...
bi de az önce birden başım acayip döndü,ayakta olsan sendelerdim belki
ama bende hidrosefali de varya,belki o yapmıştır diyorum ama daha önce hiç böyle bişe olmadı,bir haftadır falan çok hafif nadiren vardı,ona da psikolojik diyodum:sm_confused:

neyi anlatmışşşşşşşşş iyiki özet dedik hee başkaları isteyince sayın dökün bana gelince tıp oynayınnnklava:klava:klava:

canıııımmmmmm hoşgeldin ayrıca çok sevindim herşeyin güzel gittiğine ya seher link verdide orda birisi hamileliğini anlattı da.

valla canım mecbur çekecen inşallah hamişsindirde olsun belki dişin geçer bebek olduğunu öğrenince 12 haftadan sonra bildiğim kadarıyla gidebiliosun ee zaten öğrendiğinde 4.hafta olucan:lepi:
sağol canımŞeniz
hayırlısı olsun...
ay hayırlısı aylinim inş. dualarım seninle şu mubarek günlerde kabul olur inş.
sinem, çok sağoll canımmŞeniz
hepimiz birbirimize dua edelim kızlar bu gece, başkasının duası daha kolay kabul olur inşallah... hayırlı,sağlıklı bebişler dileyelim
en hayırlı şekilde eşlerimizle yetiştirebilmeyi de...

merhaba kızlar
ayşecim hoşgeldin cnm iyi haberlerine sevindim 2 hafta sonra alperen doğmuş olacak sen aradaki farkı iyi bakar kapatırsın cnm

beyzacım hala gelmemiş yaw inşallah iyi haberle gelecektir bizi mutlu haberler için bekletiyordur
Kızlar hava çok sııcak ya uykum geldi haaa

ay inşllah ya valla bende merakettim.evet burasıda sıcak bide yapış yapış oluyosun burda ya.

yaaa ben çok yorgun ve uykusuzum, bir de alyansımı evde unutmuşum emrem fırça kaydı dün arkadaşlarla tabu oynadık dışarda, hadi dediler eve gidelim makarna yapıp yiyelim, yeni evli onlar da, geçen biz onlara gittiğimiz için dedim sadece makarna diyosanız hadi bize gidelim, demez olaydım, gece 2.30 hala baglama çalıyolardı!! onlar da müzik öğretmeni, bizde kaldılar bi de, ya onlar da merkezde oturuyo, ulem dedim ne rahatlık, insanların canı sıkılıyo yaaa biz emremle evde kimse olmadan da güzel vakit geçirip eğleniyoruz, onlarsa yetemiyolar, yeni evli evine gitmez mi yahu, deli oldum deli! bi de ben hatun muhabbetlerini hiç sevmem, yok yataştan almış herşeyini, yok kola bardağı almadın mı, yok tencere takımın apricot niye aldın karaca alsaydın!!!! ayyy yolacaktım kızı, düdük müdür nedir, bunlardan mutlu oluyo işte salahana)) neyse velhasıl kelam ben uykusuzluktan yerlerde sürünüyorum:)

pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi çok slmı var

pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi

hay allahıım yaaaa kızlar bugün hepimiz beyzaya bol bol dua edelim, allaha şükür kalp atısı falan duyulmus da bir de tutunsa kuzusu sımsıkı anneciğine, inşallah, saol merve, selam söyle bizden.

hay allahıım yaaaa kızlar bugün hepimiz beyzaya bol bol dua edelim, allaha şükür kalp atısı falan duyulmus da bir de tutunsa kuzusu sımsıkı anneciğine, inşallah, saol merve, selam söyle bizden.

kapadı cnm hemencik sölerim gene ama evet allaha emanet olsun ama benim içim rahatladı kalp atışı duyulunca düşme riski azalıyor inşallah beyzacımında kanamaları geçicek:Saruboceq:

ayy çok güldüm ne güzel dedin beee.bende hiç sevmem o muhabbetleri.anam nasıl dayandılarda evlerine gitmediler.biz hala biri gelse 11 e kadar otursa birbirimize bakarız kalksalar diye.yada bir yere gitsek ömer 9 bucuk oldumu göz kırpıp durur kalkalım diye.başkasının orda rahat edemez ne mümkün.:asigim:

valla cok tuhaflardı, yani biz de onlara gittik, saat 10 dedi kalktık yani, ne diye kalıcam yani, bir de onlar da evleneli 11 ay oldu da oolanı askere aldılar arada 6 ay arıydılar, buna rağmen:roflol: tövbe yaaa, bizim sincap arama da tabi yalan oldu, bugün de eve gider gitmez kafayı vurup yatmazsam migren ataklarına hoşgeldin demek zorunda kalırım, o yüzden sincapım bugün de bekleyecek:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…