ayşem valla ben hiç özet geçmedim kimseyeneyi anlatmışşşşşşşşş iyiki özet dedik hee başkaları isteyince sayın dökün bana gelince tıp oynayınnnklava: klava: klava:
ayşecim cnm çook sevindim çok şükür güzel haberlerini aldık darısı beyzadan almak olsunn hayırlısıyla bir gelsin yaa çok merak ettim.. gelsin telini alıcam bu kızın olmuyor böle..
aylincim sen ne alemsinn
neyi anlatmışşşşşşşşş iyiki özet dedik hee başkaları isteyince sayın dökün bana gelince tıp oynayınnnklava: klava: klava:
sağol canımŞenizvalla canım mecbur çekecen inşallah hamişsindirde olsun belki dişin geçer bebek olduğunu öğrenince 12 haftadan sonra bildiğim kadarıyla gidebiliosun ee zaten öğrendiğinde 4.hafta olucan:lepi:
sinem, çok sağoll canımmŞenizay hayırlısı aylinim inş. dualarım seninle şu mubarek günlerde kabul olur inş.
merveemmm bana yeni takvim yapıyomuyuz.
yapalım canım söle bakemm son test takvimin hee :Saruboceq:
merhaba kızlar
ayşecim hoşgeldin cnm iyi haberlerine sevindim 2 hafta sonra alperen doğmuş olacak sen aradaki farkı iyi bakar kapatırsın cnm
beyzacım hala gelmemiş yaw inşallah iyi haberle gelecektir bizi mutlu haberler için bekletiyordur
Kızlar hava çok sııcak ya uykum geldi haaa
pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi
hay allahıım yaaaa kızlar bugün hepimiz beyzaya bol bol dua edelim, allaha şükür kalp atısı falan duyulmus da bir de tutunsa kuzusu sımsıkı anneciğine, inşallah, saol merve, selam söyle bizden.
yaaa ben çok yorgun ve uykusuzum, bir de alyansımı evde unutmuşum emrem fırça kaydıdün arkadaşlarla tabu oynadık dışarda, hadi dediler eve gidelim makarna yapıp yiyelim, yeni evli onlar da, geçen biz onlara gittiğimiz için dedim sadece makarna diyosanız hadi bize gidelim, demez olaydım, gece 2.30 hala baglama çalıyolardı!! onlar da müzik öğretmeni, bizde kaldılar bi de, ya onlar da merkezde oturuyo, ulem dedim ne rahatlık, insanların canı sıkılıyo yaaa biz emremle evde kimse olmadan da güzel vakit geçirip eğleniyoruz, onlarsa yetemiyolar, yeni evli evine gitmez mi yahu, deli oldum deli! bi de ben hatun muhabbetlerini hiç sevmem, yok yataştan almış herşeyini, yok kola bardağı almadın mı, yok tencere takımın apricot niye aldın karaca alsaydın!!!! ayyy yolacaktım kızı, düdük müdür nedir, bunlardan mutlu oluyo işte salahana )) neyse velhasıl kelam ben uykusuzluktan yerlerde sürünüyorum:)
pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi çok slmı var
ayy çok güldüm ne güzel dedin beee.bende hiç sevmem o muhabbetleri.anam nasıl dayandılarda evlerine gitmediler.biz hala biri gelse 11 e kadar otursa birbirimize bakarız kalksalar diye.yada bir yere gitsek ömer 9 bucuk oldumu göz kırpıp durur kalkalım diye.başkasının orda rahat edemez ne mümkün.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?