İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah beyzaya bağışlaın ebebğini kalp atışlarını duymasına sevindim inş. kucağına almayı nasip eder kızlar

ay hakkaten bende hiç sevmem ya başka yerde kalmak ne demek hele yakınsa evim döner gelirim evim evim güzel evim kocişim.. bu çift birbirini sevmiyoo mu nee yoksam

maça göndermiyorum diye hıncını benden mi alıyo yoksa

olabilebilürrr:roflol:benimkide cuma gidicek maça kızdım ama çok değil.çünkü pişpirikte oynayamayacağız o yüzden gitsin.nasılsa cumadan sonra pişpirik oynayacağız bol bol gidemeyecek.:sm_cool::dance:

ay biz hergün sincap aramaya başladık herif kudrdu mu ne
:roflol: kendin kaşındın:roflol:
ay hakkaten bende hiç sevmem ya başka yerde kalmak ne demek hele yakınsa evim döner gelirim evim evim güzel evim kocişim.. bu çift birbirini sevmiyoo mu nee yoksam

ya o kadar geleneklere sıkısarak evlendiler ki, yani kız tarafı çerkes, herşey gelenek göreneklere göre oldu, kendi seçimlerini ikinci plana attılar, seviyo görünüyolar, kız mal mal oolanın gözüne bakıyo da, oolanda tık yok:roflol: allahım affet beni ama çok tuhaflardı gerçekten yaaa

kız gülsüm yolladım sana baksana bi bakam oluyo mu die

aman ayşemm herkes bi alem iştee demek ooolanda tık yokkk diosunn aman allaha şükürler olsun :kedi:

ayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya

ayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya

eferim yengene.ama ben arayıp diyemezdim anneme herhal:kedi:

ben de çerkesim,çerkeslikle ne ilgisi var ya, biz herşeyi dilediğimizce yaptık evlenirken, ikimizin de ailesi geleneklere hiç takılmadı, karşılıklı iyiniyetle herşey çok güzel gelişti...

pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi çok slmı var

inşallah meleğimiz annesine sımsıkı tutunacak Allahım bu mübarek kandil gününde ellerimizi boş çevirmesin hepimizin duasını kabul etsin bebişlerimizi bize bağışlasın olmayanlara en kısa zamanda hayırlısıyla anneliği nasip etsin beyzamız da iyi olsun kanaması dursun inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayşemmm salahana hee biyerden biliyom sanki bu kelimeyiiiii:roflol::roflol::roflol:
bizde bazen- dediğim binde bir her zaman değil özellikle ramazanda-arkadaşta saati 2 3 yaparız ama sonuçta ortama bağlı eşimin çocukluktan arkadaşları ve akrabası hepsi eşlerde birbiriyle uyumlu hani arkadaşlık akrabalıktan önce geliyor yani muhabbetimiz güzel olur otururuz ama kalmayız hiçbir zamannn zaten fazla samimi olmadığın birinin evinde ne işin var saatlerce dimi amaa sıkılırım bende ne yalan diyimmmmm
asişim inşallahh çok sağol bu aradaaa:1hug:
zeytinimmm ben sana ne diyimmm hayırlı sincap avlamalar mı acepppppppCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…