İnatla bir gün ANNE olacağım !

Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız

geçmiş olsun size can.babaya söle uzak dursun ondan.mikroplu mikroplu yaklaşmasın ufağımıza.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koçişim diyo kalıbımı basarım sen bebeğimizin yanına kimseyi yaklaştırmazsın. beni bile.:roflol::roflol:

herkeslere hem güaydın hemde hayırlı cumalar kızlar
aylincim ve emelcim sizlere çok geçmiş olsun canım dikkat et emelim bebişine öptürme kimseye
gülsüm sabah sabah güldürdün kız beni bak bizimde bebeiş olana kadar oldu oldu sonra yok kocişin dediği istediğin oldu şimdi yanaşma dimi oldu aman ha sen genede çaktırma bebiş için olduğunu gerçi benimki bebeişi önceleri istemiyodu ama şimdi kıymetlisi oldu

yahu şişkinlik dısında yok belirti falan, ama diyorum ya görcem ben kırmızı kartı, içimden öyle geliyo, yani görmemem demek hamileyim demekse hakikaten evet deliler gibi istediğim birşey ama olduğunu bilmek sanırım aklımı kaybederim stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde deil...

CNM SAKIN STRES YAPMA COK ETKILIYO BEYNINDE VAR DIE YERLESTIR:CüvCüv:

anladım canım hayırlısı artık beklicez.

canım hoşgeldin.ya bizimki işin şakası.oda anlıyo beni.

haftasonu eşim hep 23 nisan çalışmalarında olacak görev vermişler, ben de eve tıkılıcam bakalım adet olursam duvarlarla konuşurum artık bol bol size yazarım...

eğer bende bu ay hamiş kalmazsam neye ağlamam gerekecek acaba.sabah 5 te kalktığımamı,soğutan donduğumamı,uykumun kaçtığınamı,yine bu ayda olmayışınamı.aman allahım ağlayacak ne çok sebep var.senağlama senağlama senağlama

Emelcim geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırsınız

ayşem ilk senden sonra benden sonra dğer adet zamanı gelenlerden güzel haber alırız inşallah yeni topiğin ilk hamilesi kim olcak bakalım hayırlısı ile bi patlama olsa keşke. Geçen yıl ben ilk kaydolduğumda bir sürü hamiş olmuştu sitede keşke öle olsa bu seferde

canım inşallah olmazsın ya.

olmıycaksın cnm amin amin dıyelım

inşallah kızlar, saolun, öyle ki 2 ay önce gittim hevesle kan verdim sonuc daha gelmeden adet oldum, gecen ay da doktor kan tahlili yaptı yine yok bişii, bu yüzden şimdi gider bi test alırım akabininde d ehemen adet olunca kendime cok kızıyorum, bekliycem sadece....

şekerkız senin sıkıntın nedir? ne kadarlık evlisin kısaca anlatır mısın kendini tanıyalım seni??

sitemizin ilk hamilesi ayşe olsun sıraylada biz gelelimm peşinden:) ayşee kız evde test varsa pazartesiye kadar gecikmiş olursan yaparsın dimi test bizi merakta bırakmazsın?

inşallah inşallah.allahım şu cuma günü hürmetine ,efendimiz(s.a.v)hürmetine sahabelerimiz hürmetine sevdiğin bütün müminler hürmetine dualarımız kabul et. amin amin.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hayırlı cumalar...ne güzel topik yine eskisi gibi capcanlı...artık bende evime gittiğimde daha çok katılırım aranıza...şimdilik kusuruma bakmayın...arada cee deyip kaçıyorum...okuyamadım ne var ne yok...çok yazmışsınız yaaa...aman allah bozmasın muhabbetimizi....biz iyiyiz teyzeleri...ananesi oğluşuma ciciler alacak bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…