Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız
est. Güzelim.çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatmak için yapılıyo.ben yeni oldum.
Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız
yahu şişkinlik dısında yok belirti falan, ama diyorum ya görcem ben kırmızı kartı, içimden öyle geliyo, yani görmemem demek hamileyim demekse hakikaten evet deliler gibi istediğim birşey ama olduğunu bilmek sanırım aklımı kaybederim stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde deil...
yahu şişkinlik dısında yok belirti falan, ama diyorum ya görcem ben kırmızı kartı, içimden öyle geliyo, yani görmemem demek hamileyim demekse hakikaten evet deliler gibi istediğim birşey ama olduğunu bilmek sanırım aklımı kaybederim stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde deil...
herkeslere hem güaydın hemde hayırlı cumalar kızlar
aylincim ve emelcim sizlere çok geçmiş olsun canım dikkat et emelim bebişine öptürme kimseye
gülsüm sabah sabah güldürdün kız beni bak bizimde bebeiş olana kadar oldu oldu sonra yok kocişin dediği istediğin oldu şimdi yanaşma dimi oldu aman ha sen genede çaktırma bebiş için olduğunu gerçi benimki bebeişi önceleri istemiyodu ama şimdi kıymetlisi oldu
haftasonu eşim hep 23 nisan çalışmalarında olacak görev vermişler, ben de eve tıkılıcam bakalım adet olursam duvarlarla konuşurum artıkbol bol size yazarım...
canım inşallah olmazsın ya.
canım inşallah olmazsın ya.
olmıycaksın cnm amin amin dıyelım
Emelcim geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırsınız
ayşem ilk senden sonra benden sonra dğer adet zamanı gelenlerden güzel haber alırız inşallah yeni topiğin ilk hamilesi kim olcak bakalım hayırlısı ile bi patlama olsa keşke. Geçen yıl ben ilk kaydolduğumda bir sürü hamiş olmuştu sitede keşke öle olsa bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?