ayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya
ben de anneme o kadar iğne yedim anne ben nasıl derim dedim o da ben sölerim dedi yengemle o konuştu mecbur kaldım gülsümcüm 6 tane hormon iğnesi yemişim boşa mı gitsin tabi boşa gider gitmez belli olmaz ama neden şansımı azaltayımdiye düşündüm
ne işiniz vardııııııı kaydirigubbakcemile3
aaa valla ben de diyemezdim anneme al başımdan diye, aferim kızayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya
ben de çerkesim,çerkeslikle ne ilgisi var ya, biz herşeyi dilediğimizce yaptık evlenirken, ikimizin de ailesi geleneklere hiç takılmadı, karşılıklı iyiniyetle herşey çok güzel gelişti...
ne işiniz vardııııııı kaydirigubbakcemile3
aaa valla ben de diyemezdim anneme al başımdan diye, aferim kız
ya aylin nasıllardı biliyo musun, düğünden sonra 10 gün dısarı cıkmadı kız gelenek diye ki bizim düğüne bu yüzden gelmedi (sanırım gelmek istemedi:smiley-cool:), düğünden önce töre töre diye oolanın iliğini emdi kızkardeşleri, düğünü sırf almanyadaki dayısı gelmeden yapamayız diye erteledi erteledi evlendikten 16 gün sonra askere gitti oolan, hep şey der, aaa bizde öyle deil bizde böyle olmaz, bir de acayip bir sivasın kaba şivesi var onla konusuyo öğretmen olmasına rağmen, sevmiyorum sanırım ben bu kızı yaaa:roflol: kalmayacaklardı arkadaş yaaa sincabım kaçtıyaaa allah benim dilime düşürmesin, sabahtan beri emremle telde konuşurken benim heşeyim yataş diyorum :roflol:
pek güsel olmuş cetvelin gülsüm, bebiş gelsin inşallahmerveeee oldiiiiiiiiiiiiiiiii eline sağlık canım benim.
:roflol:hımmm düşünelim bakalımmmCADIARZU
1.pişpirik oynayacaktıı
2.niyeyse bu sıralar şu meşhurrr sincap herkezin dilinde-o kadar sordum nerden çıktı diye kimse cevap vermediiiiklava: klava::dilcikar:-işte onu yakalamaya çalışacaktııııııı
3.canı sıkkındı misfir vs çekemem dediiiiiiiii
4.eşi finduğu fazla kaçırmış boşa gitmesin dediiiii
benden bu kadarrrrrrrr isteyen ekleyebilir yadaaaa
2. şık oklavamı alıpppklava: klava: klava:sana neeeeeeeeelülülülülülülülülülülülüdiyebilirrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:
hımmm düşünelim bakalımmmCADIARZU
1.pişpirik oynayacaktıı
2.niyeyse bu sıralar şu meşhurrr sincap herkezin dilinde-o kadar sordum nerden çıktı diye kimse cevap vermediiiiklava: klava::dilcikar:-işte onu yakalamaya çalışacaktııııııı
2. şık oklavamı alıpppklava: klava: klava:sana neeeeeeeeelülülülülülülülülülülülüdiyebilirrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:
hımmm düşünelim bakalımmmCADIARZU
1.pişpirik oynayacaktıı
gülsüm güle güle kullan oynak beyimmm inşallah bidaha ki hamilelik takvimin olsunnn
gebelik testinde çift çizgiyi görünce de eşinle şöyle bağırın: VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN:roflol:aylin inşallah gelir inşallah.süper ya voltran oluşturma işi.reglim bitsin koişe deyim gel voltran oluşturalım.:roflol:
valla saf çerkesler acayip yemekleriniz var ama aylin yaaa ufff sen de yapabiliyo musun onlardan, bööle hıçın ve kurze ve gılniş isimlerini yanlıs yazmıs olabilirim ama ne yemekler onlar yaaa, uf bak sırf bu yemekler için bile o kızlar samimi olabilirim:jeyyar:o ne yaa, hiç duymadım öyle bi adet de...
emin misin çerkes olduğundan
çok karşıyım ben bu körü körüne gelenekçiliğe
amaaaan iki tarafı da mutsuz etmenin ne alemi var ya, insan ol yeter
canııım inşallah bu aydan sonra hamiş takvimleri yaptırırız merveciğimeaylin inşallah gelir inşallah.süper ya voltran oluşturma işi.reglim bitsin koişe deyim gel voltran oluşturalım.:roflol:
gebelik testinde çift çizgiyi görünce de eşinle şöyle bağırın: VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?