İnatla bir gün ANNE olacağım !

allahım inşallah inşalllaaaaahhhhhhh

:roflol:
5-voltran oluşturacaklardı:roflol:
hımm olabilirrr niye olmasındırr da kız onun için 5 kişi lazım sayıdan kaybettin sen yaaa:roflol::roflol:
desinler bakalımmmmmmmm
anam ben unuttum pişpirikmişş sincapmış iş miiişşş benim bi işim var bi uykuuu bide yemekkkkkkkk :roflol::roflol:
bende unutacamda biri sürekli hatırlatıyoo malum 12 gün sonraa kocaaaaa bir ara varrrrrrr:roflol::roflol:

ehh arayan derviş sincabı yermişşşş uymadı ama neyseeeeeee

çerkes boylarına göre isimleri değişiyo,bunlardan sadece gılınış tanıdık, ama benim bildiğim çerkes yemekleri var tabi olmaz mı,psihalive, şips baaste, gubate
canım çekti

sicabı yakaladık diyee bağır önce aylin
hepsi uyar banakaydirigubbakcemile2
hımm olabilirrr niye olmasındırr da kız onun için 5 kişi lazım sayıdan kaybettin sen yaaa:roflol::roflol:
bu yeni modeli, 2 parçalı voltran,2009 model:roflol:
aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
selamm hoşgeldin

hoşgeldin sanem
ya demin noldu, müdür çıktı karşılaştık iyi akşamlar dedi, benim odamın penceresi tam çıkışa bakıyo, bi baktım camda örümcek!ödüm patlar, camı açıp paat diye kapadım ki örümcek düşsün aşağı diye, o sırada müdürüm yukarı baktı sese, ben pencereyi acmak zorunda kaldım, ama örümcek içeri savruldu ben elimle kış kış yaparken adam bana el salladı, koca 60 yasında müdür, çok güldüm karnım agrıdı, :roflol::roflol:arkasında el sallıyorum sandı, rezil oldum beeee)):roflol:delikafaduldensositososito

Son düzenleme:
bu voltran sonradan eklenen parçalarla modifiye edilebiliyo, parçalara istediğiniz ismi de verebiliyosunuzdelikafadulden

ayyyyy bayılacam gülmekten ama gülemiyorum.:roflol::roflol::roflol:emrene de bakim ne dicek :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

SANADA HAYIRLI KANDİLLER.DEMEK OLMAK İSTEMİYOSUN YAVRU KURDUM ZATEN BENİM LİMİTİM DOLMUŞTU :dilcikar::dilcikar:laelaelaelaelae

WHAT TATLIM NE KURDU NE KUŞU NE BÖCÜĞÜ...... sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
a.s. a.s.

kızlar bugün reglimin 5. günü ama hala ağrım var ve hala parçalar geliyo.lavoboya gidince gelin gelin diyorum son gelişiniz inşallah.9 ay sonra bi daha inşallah.zemuszemus

ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin

ayyyyy bayılacam gülmekten ama gülemiyorum.:roflol::roflol::roflol:emrene de bakim ne dicek :roflol::roflol:

emreme mi diyim, :roflol:gecen hafta hastalandı ya müdürüm, eşimi çok sever, eşim de arayıp geçmiş olsun demiş cebini, o ara buruciye medresesi var,orda birine bağlama bırakacaktı, bırakacagı kişiyi arıycana müdürümü tekrar aramıs, demiş ben medrese çay bahcesindeyim bağlamayı getirdim:roflol::roflol: adam ailecek manyak oldugumuzu anladı:smiley-cool: diyomuş ben evdeyim gelemem ki bugün:roflol: sanki bağlamadan ona ne ise:roflol:

Son düzenleme:
ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
canım yaaa allah kabul etsin, yüreğine sağlık, etmez miyiiiiz, selencik hayırlı saglıklı evlat olsun, bi de kardesi olsun diye

ayy :roflol::roflol::roflol: hoş emrene desende bişey olmayacakmış o senden betermiş:roflol::roflol::roflol:ay alemsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…