valla saf çerkesler acayip yemekleriniz var ama aylin yaaa ufff sen de yapabiliyo musun onlardan, bööle hıçın ve kurze ve gılniş isimlerini yanlıs yazmıs olabilirim ama ne yemekler onlar yaaa, uf bak sırf bu yemekler için bile o kızlar samimi olabilirim:jeyyar:
canııım inşallah bu aydan sonra hamiş takvimleri yaptırırız merveciğimegüle güle kullan voltranı oluştur inşallah:)
hımm olabilirrr niye olmasındırr da kız onun için 5 kişi lazım sayıdan kaybettin sen yaaa:roflol::roflol::roflol:
5-voltran oluşturacaklardı:roflol:
desinler bakalımmmmmmmm:roflol::roflol: ayşe sen bizim yüzümüzden erken alacağın kucağına alperi.kimse açıklama yapamyo anacım laf lafı açıyor konu dağılıyo.ama sincap işi ayşede çıktı.onlar koçişiyle bizim pişpirik oynayalım gibi onlarda hade sincap arayalım diyolarmış.sırnaşık şey
bende unutacamda biri sürekli hatırlatıyoo malum 12 gün sonraa kocaaaaa bir ara varrrrrrr:roflol::roflol:anam ben unuttum pişpirikmişş sincapmış iş miiişşş benim bi işim var bi uykuuu bide yemekkkkkkkk :roflol::roflol:
ayşecim uykusuz diye bir karikatür dergisi var, onda benim cok sevdiğim bi fırat tiplemesi var, küçük bir erkek çocugu bu, bir gün bulmaca çözerken nasıl da buluyorum sincabı demişti, biz de emremle çok güldük, ve aramızda geyik olmaya başladı birlikte olunca falan nasıl da buldum sincapı, hadi sincap arayalım, bulduk mu ki sincapı dedik, kızlara anlattım, onlar da tuttular sincap olayını) olay budur
alperen bey de hele bi gelsin annesinin memişini cok cok eme eme kocaman delikanlı olacak maşallah size canım benim
aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
çerkes boylarına göre isimleri değişiyo,bunlardan sadece gılınış tanıdık, ama benim bildiğim çerkes yemekleri var tabi olmaz mı,psihalive, şips baaste, gubatevalla saf çerkesler acayip yemekleriniz var ama aylin yaaa ufff sen de yapabiliyo musun onlardan, bööle hıçın ve kurze ve gılniş isimlerini yanlıs yazmıs olabilirim ama ne yemekler onlar yaaa, uf bak sırf bu yemekler için bile o kızlar samimi olabilirim:jeyyar:
canııım inşallah bu aydan sonra hamiş takvimleri yaptırırız merveciğimegüle güle kullan voltranı oluştur inşallah:)
hepsi uyar banakaydirigubbakcemile2sicabı yakaladık diyee bağır önce aylin
bu yeni modeli, 2 parçalı voltran,2009 model:roflol:hımm olabilirrr niye olmasındırr da kız onun için 5 kişi lazım sayıdan kaybettin sen yaaa:roflol::roflol:
selamm hoşgeldinaylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
hoşgeldin yavru kuş.sen şimdilik yavru kuşsun.ama kurdum olmak istersen söle hemen seni yavru kurda terfi ettireyim.:roflol: ayy bugün çok güldük beee
lülülülülülülmaz: lmaz: lmaz: :içelim: :içelim: HAYIRLI KANDİLLER HERKESE
hoşgeldin sanem
ya demin noldu, müdür çıktı karşılaştık iyi akşamlar dedi, benim odamın penceresi tam çıkışa bakıyo, bi baktım camda örümcek!ödüm patlar, camı açıp paat diye kapadım ki örümcek düşsün aşağı diye, o sırada müdürüm yukarı baktı sese, ben pencereyi acmak zorunda kaldım, ama örümcek içeri savruldu ben elimle kış kış yaparken adam bana el salladı, koca 60 yasında müdür, çok güldüm karnım agrıdı, :roflol::roflol:arkasında el sallıyorum sandı, rezil oldum beeee)):roflol:delikafaduldensositososito
:roflol::roflol:hoşgeldin sanem
ya demin noldu, müdür çıktı karşılaştık iyi akşamlar dedi, benim odamın penceresi tam çıkışa bakıyo, bi baktım camda örümcek!ödüm patlar, camı açıp paat diye kapadım ki örümcek düşsün aşağı diye, o sırada müdürüm yukarı baktı sese, ben pencereyi acmak zorunda kaldım, ama örümcek içeri savruldu ben elimle kış kış yaparken adam bana el salladı, koca 60 yasında müdür, çok güldüm karnım agrıdı, :roflol::roflol:arkasında el sallıyorum sandı, rezil oldum beeee)):roflol:delikafaduldensositososito
SANADA HAYIRLI KANDİLLER.DEMEK OLMAK İSTEMİYOSUN YAVRU KURDUM ZATEN BENİM LİMİTİM DOLMUŞTU :dilcikar::dilcikar:laelaelaelaelae
hoşgeldin sanem
kızlar bugün reglimin 5. günü ama hala ağrım var ve hala parçalar geliyo.lavoboya gidince gelin gelin diyorum son gelişiniz inşallah.9 ay sonra bi daha inşallah.zemuszemus
İNŞ ŞEKER BAK BUGÜN KANDİL YA İSTE İNŞ OLUR.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :lepi:
ayyyyy bayılacam gülmekten ama gülemiyorum.:roflol::roflol::roflol:emrene de bakim ne dicek :roflol::roflol:
canım yaaa allah kabul etsin, yüreğine sağlık, etmez miyiiiiz, selencik hayırlı saglıklı evlat olsun, bi de kardesi olsun diyeben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
emreme mi diyim, :roflol:gecen hafta hastalandı ya müdürüm, eşimi çok sever, eşim de arayıp geçmiş olsun demiş cebini, o ara buruciye medresesi var,orda birine bağlama bırakacaktı, bırakacagı kişiyi arıycana müdürümü tekrar aramıs, demiş ben medrese çay bahcesindeyim bağlamayı getirdim:roflol::roflol: adam ailecek manyak oldugumuzu anladı:smiley-cool: diyomul ben evdeyim gelemem ki bugün demiş:roflol: sanki bağlamadan o ne ise:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?