ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
yok canım daha kardeşe erken almayalımilerleyen senelerde inşallah allah nasip ederse siz yeğenler getirin ona o bana yeter
aleyküm selam canımm hoşgeldinnna.s.aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
diyosunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3bu yeni modeli, 2 parçalı voltran,2009 model:roflol:
bu voltran sonradan eklenen parçalarla modifiye edilebiliyo, parçalara istediğiniz ismi de verebiliyosunuzdelikafadulden
canımmmben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
emreme mi diyim, :roflol:gecen hafta hastalandı ya müdürüm, eşimi çok sever, eşim de arayıp geçmiş olsun demiş cebini, o ara buruciye medresesi var,orda birine bağlama bırakacaktı, bırakacagı kişiyi arıycana müdürümü tekrar aramıs, demiş ben medrese çay bahcesindeyim bağlamayı getirdim:roflol::roflol: adam ailecek manyak oldugumuzu anladı:smiley-cool: diyomuş ben evdeyim gelemem ki bugün:roflol: sanki bağlamadan ona ne ise:roflol:
:roflol::roflol::roflol: ayşee çok güldürdün benii,Allah da seni güldürsün
adam artık şaşırmıyodur da,bunlar manyak gülim de geçim diyeee:roflol:
bizde köşe kapmaca diyoruz malum selenden dolayı köşe kapmaca oynuyoruzkaydirigubbakcemile3
ayh evet yaa emrem çok şaşkındır, ama az önce aradı, evi süpürmüş ve tozları almış:) şaşkın ve canım kocaaam:)ayy :roflol::roflol::roflol: hoş emrene desende bişey olmayacakmış o senden betermiş:roflol::roflol::roflol:ay alemsiniz.
canımmm
Şeniz
:roflol::roflol::roflol: ayşee çok güldürdün benii,Allah da seni güldürsün
adam artık şaşırmıyodur da,bunlar manyak gülim de geçim diyeee:roflol:
ayh evet yaa emrem çok şaşkındır, ama az önce aradı, evi süpürmüş ve tozları almış:) şaşkın ve canım kocaaam:)
geçen gece ben yattım, uyumuşum, emrem benden geç geldi, o gelince ben yatakta bi dönmüş elini arayıp bulmuşum, bunun da hoşuna gitmiş, canııım diyorum diyo bak ne romantik, yatakta elimi tutuyo falan. sonra elini sıkmaya başlamışım, sıkmışım, sıkmışım, sonra kocaman bi gaz çıkarıp gevşetmişim elimi, gülmekten yataktan düşecektim diyo, geri uyumaya devam etmişim:roflol::roflol: napıyım yaaa valla ayıp demeyin hee farkında bile deildim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayh evet yaa emrem çok şaşkındır, ama az önce aradı, evi süpürmüş ve tozları almış:) şaşkın ve canım kocaaam:)
amiiin allah hepimizi güldürsün, valla bu aralar sitcon gibiyiz. bi şey daha anlatıcam ama ayıplamayın bak
geçen gece ben yattım, uyumuşum, emrem benden geç geldi, o gelince ben yatakta bi dönmüş elini arayıp bulmuşum, bunun da hoşuna gitmiş, canııım diyorum diyo bak ne romantik, yatakta elimi tutuyo falan. sonra elini sıkmaya başlamışım, sıkmışım, sıkmışım, sonra kocaman bi gaz çıkarıp gevşetmişim elimi, gülmekten yataktan düşecektim diyo, geri uyumaya devam etmişim:roflol::roflol: napıyım yaaa valla ayıp demeyin hee farkında bile deildim
ya napıyım kızlar yaaa, bi de anlatırken gösteriyo emrem, elimi sıkıyo bööle, o zaman bile gülüyorum:roflol::roflol:
aman maşallah bugün çok güldük, allah agzımızın tadını bozmasın:teytey:
öptüm kızlar, evime gideyim, yine pattes köfte kızartıp koyayım kocamın önüne, o da gaz yapsın:roflol::roflol: şaka şaka, ben evime gider kafayı vurur yatarım valla, keşke bugün cuma olsaydı yaaaa, 11 gibi kalkar abdestimi alır ederim dualarımı, kimse ihmal etmesin heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?