İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok canım daha kardeşe erken almayalımilerleyen senelerde inşallah allah nasip ederse siz yeğenler getirin ona o bana yeter

aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
aleyküm selam canımm hoşgeldinnna.s.
bu yeni modeli, 2 parçalı voltran,2009 model:roflol:
diyosunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
bu voltran sonradan eklenen parçalarla modifiye edilebiliyo, parçalara istediğiniz ismi de verebiliyosunuzdelikafadulden

hımmmCADIARZU iyi sözlüğe bi kelime daha girdi demekkiiiii
1.pişpirik oynamak
2.sincap yakalamak
3.voltran oluşturmakkkk
varmı arttırannnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
canımmm
Şeniz

:roflol::roflol::roflol: ayşee çok güldürdün benii,Allah da seni güldürsün
adam artık şaşırmıyodur da,bunlar manyak gülim de geçim diyeee:roflol:

bizde köşe kapmaca diyoruz malum selenden dolayı köşe kapmaca oynuyoruzkaydirigubbakcemile3

ayy :roflol::roflol::roflol: hoş emrene desende bişey olmayacakmış o senden betermiş:roflol::roflol::roflol:ay alemsiniz.
ayh evet yaa emrem çok şaşkındır, ama az önce aradı, evi süpürmüş ve tozları almış:) şaşkın ve canım kocaaam:)
canımmm
Şeniz

:roflol::roflol::roflol: ayşee çok güldürdün benii,Allah da seni güldürsün
adam artık şaşırmıyodur da,bunlar manyak gülim de geçim diyeee:roflol:

amiiin allah hepimizi güldürsün, valla bu aralar sitcon gibiyiz. bi şey daha anlatıcam ama ayıplamayın bak

geçen gece ben yattım, uyumuşum, emrem benden geç geldi, o gelince ben yatakta bi dönmüş elini arayıp bulmuşum, bunun da hoşuna gitmiş, canııım diyorum diyo bak ne romantik, yatakta elimi tutuyo falan. sonra elini sıkmaya başlamışım, sıkmışım, sıkmışım, sonra kocaman bi gaz çıkarıp gevşetmişim elimi, gülmekten yataktan düşecektim diyo, geri uyumaya devam etmişim:roflol::roflol: napıyım yaaa valla ayıp demeyin hee farkında bile deildim

:kedi::bbo::sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya napıyım kızlar yaaa, bi de anlatırken gösteriyo emrem, elimi sıkıyo bööle, o zaman bile gülüyorum:roflol::roflol:
aman maşallah bugün çok güldük, allah agzımızın tadını bozmasın:teytey:

öptüm kızlar, evime gideyim, yine pattes köfte kızartıp koyayım kocamın önüne, o da gaz yapsın:roflol::roflol: şaka şaka, ben evime gider kafayı vurur yatarım valla, keşke bugün cuma olsaydı yaaaa, 11 gibi kalkar abdestimi alır ederim dualarımı, kimse ihmal etmesin heeee

güle güle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…