İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşeee artık eve giderken aklıma gelir gelir gülerim.millet iyice deli der.:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende kaçıyorum hepinizin kandili tekrar mübarek olsun işleri bitireyim diyorum yapamadım fazla da görüşürüz yarınnnn byeee

bende kaçarrrrr malum kontrol var ancak hazırlanırımm dua edin kızlarrr gelince yazabilirsem-malum eşimden fırsat kalırsaaa-yazarımm hepinize iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan

herkes gitmiş
gıyabınızda öpücüklerimi yolladım hepinize, bakalım varacak mı yanaklarınızaopuyorumnanaktan

selam kızlar kimsecikler yok

myhopecim güle güle git hayırlı haberlerle dön cnm senisabırsızlıkla bekliyoruz

canım alperenimiz iyimiş maşallah bak korkmna gerek yok dr da söyleyecek rahatlayacaksın inşllah:Saruboceq:Şeniz
aynen ayşecim bende sevmem öyle muhabbetleri :umursamaz:
pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi çok slmı var
canım beyzam allah yardımcısı olsun inşallah bebeği onu bırakmasın sıkı sıkı tutunsun inşallah:Saruboceq:
ay biz hergün sincap aramaya başladık herif kudrdu mu ne
:kedi::roflol:
maça göndermiyorum diye hıncını benden mi alıyo yoksa
delikafaduldenşakkıdı
ay hakkaten bende hiç sevmem ya başka yerde kalmak ne demek hele yakınsa evim döner gelirim evim evim güzel evim kocişim.. bu çift birbirini sevmiyoo mu nee yoksam
bencede evim evim güzel evimzemuszemus
beyzacık ve bebişi allaha emanet olsun.
aminnnnnn
ayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya
:roflol:vereliniortak
aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
a.s.
:roflol::roflol::roflol:
kızlar bugün reglimin 5. günü ama hala ağrım var ve hala parçalar geliyo.lavoboya gidince gelin gelin diyorum son gelişiniz inşallah.9 ay sonra bi daha inşallah.zemuszemus
inşallah bitanem inşallah
ben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
allah kabul etsin bitanem
:roflol::roflol:
ayyy kopardın kız ayşe beni:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

razişcim nabeeeer? güya yatıp uyuycaktım ben, de karnım aç, yemek yok, yapmak da istemiyorum ööle oturuyorum hele bi eşim gelsin

Son düzenleme:
kızlar gene ben geldim onca zamandan sonra.....kandilinizi kutlamak istedim...bu gün herkez için dua edeceğim özelliklede bebiş isteyen herkez için edeceğim allah dualarımızı kabul etsin inşallah diğer kandile topicteki her arkadaşım inşallah hamiş girsin...bizleride sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin..... amin

buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli

bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi

canııım badegülcüm allah razı olsun canım benim, ne güzel kalplisinopuyorumnanaktan bebişin nasıl, senin de kusmaların geçti mi ?

Eki Görüntüle 18422

bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi

maşşallaaaaaaah allah nazarlardan saklasın aslıcığım ne kadar tatlı allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah canım benim annelik nasıl gidiyor iyidir de........

canım hamiş olmana çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
HERKEZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAHIM HERKEZİN DUALARINI KABUL ETSİN

Eki Görüntüle 18422

ay maşallah, annesi, o nasıl gözler, allah bağışlasın ne kadar yakısıklı, hiiiih kokla yerime pamuk gibi yaaa şuna bak

canııım badegülcüm allah razı olsun canım benim, ne güzel kalplisinopuyorumnanaktan bebişin nasıl, senin de kusmaların geçti mi ?

iyi nasıl olsun teyzesi cumartesi gördük kolları bacakları kafası kımıl kımıl dı sonra dr usg ye devam edince durdu cinsiyetini öğrenemedik eşi sürekli önüne geçti bacaklarını kapattı bende babasına çekmiş utangaç dedim....kusmalar azaldı işte bir sabah bir akşam oluyor ama uyku hep var.....inşallah allahım sana da isteyen herkezede versin bu duyguları yaşarsınız canımmmmmm:1hug:

inşallah canım benim, dualarını eksik etme bizden, bu ay ve önümüzdeki ay topikte patlama bekliyoruz, herkesi hamiş görücez hayırlısıyla herkes bebişlerini alıcak kucaklarına allahın izniyle.
bebiş de göstermesin cinsiyetini, o da nazarı olsun, herşey yolundaysa ne güzel işte, maşallah yaaa ne kadar mutlu oluyorum burda güzel haberlerinizi aldıkca yaa

Slm arkadaŞlar herkesın kandılı mÜbarek olsun..ınŞalalh bu gÜzel gecenın hatırına allah bÜtÜn bebıŞ ısteyen annelere bebıŞlerını hayırlı saĞlıklı ve kısa zamanda verır...amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…