canım alperenimiz iyimiş maşallahselam milletttttttopuyorumnanaktan
dün dopplerden arkadaşa geçip geç geldiğim vede pc yi eşim zaptettiği için haber veremedimm ya bende doppler doppler değişik bişi bekliyordum ayrıntılı usg ye benzeyen bir aletmiş yanicimee neyse uzmanının dediğini aynen iletiyorum ölçümlere göre 34 haftalık görünüyor yani gelişiminde sorun var ammaaa dopplere göre kan akışı amniyo sıvısı vs herşey normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun yok dedii bugün kendi doktoruma raporu götürecem bakalım o na diyecek ama içim rahatladı biraz damarların tıkalı olmasından korkmuştum çok şükür dopplerde normal çıktııııı:lepi:
sizler nasılsınız bakalımm varsa bi gelişme biri özet geçsin artık fazla oturamıyom ara ara bakıyorum ona göreee ee 2 hafta sonra bugün oğluşum 2 günlük olacakkkkk:teytey::teyteylsun o kadar dimiiii hepinizi öpüyoruz teyzeleriiiiiiii mucukksss mucukksssssŞenizŞeniz
aynen ayşecim bende sevmem öyle muhabbetleri :umursamaz:yaaa ben çok yorgun ve uykusuzum, bir de alyansımı evde unutmuşum emrem fırça kaydıdün arkadaşlarla tabu oynadık dışarda, hadi dediler eve gidelim makarna yapıp yiyelim, yeni evli onlar da, geçen biz onlara gittiğimiz için dedim sadece makarna diyosanız hadi bize gidelim, demez olaydım, gece 2.30 hala baglama çalıyolardı!! onlar da müzik öğretmeni, bizde kaldılar bi de, ya onlar da merkezde oturuyo, ulem dedim ne rahatlık, insanların canı sıkılıyo yaaa biz emremle evde kimse olmadan da güzel vakit geçirip eğleniyoruz, onlarsa yetemiyolar, yeni evli evine gitmez mi yahu, deli oldum deli! bi de ben hatun muhabbetlerini hiç sevmem, yok yataştan almış herşeyini, yok kola bardağı almadın mı, yok tencere takımın apricot niye aldın karaca alsaydın!!!! ayyy yolacaktım kızı, düdük müdür nedir, bunlardan mutlu oluyo işte salahana )) neyse velhasıl kelam ben uykusuzluktan yerlerde sürünüyorum:)
canım beyzam allah yardımcısı olsun inşallah bebeği onu bırakmasın sıkı sıkı tutunsun inşallah:Saruboceq:pardon ya şimdi beyza yazmış msnden dün akşam kanaması çok olmuş doktora gitmişler rapor vermiş 1 hafta ama alttan muayene ile kalp atısı duyulmuş evdeymiş benden yazmamı istedi çok slmı var
:kedi::roflol:ay biz hergün sincap aramaya başladık herif kudrdu mu ne
delikafaduldenşakkıdımaça göndermiyorum diye hıncını benden mi alıyo yoksa
bencede evim evim güzel evimzemuszemusay hakkaten bende hiç sevmem ya başka yerde kalmak ne demek hele yakınsa evim döner gelirim evim evim güzel evim kocişim.. bu çift birbirini sevmiyoo mu nee yoksam
aminnnnnnbeyzacık ve bebişi allaha emanet olsun.
:roflol:vereliniortakayşecim ben geçende misafirleri gönderdim abimler gelmişti kalacaklarmış bizim de işimiz vardı annemi aradım o ben hallederim dedi bizde kalmadılar neyseki yengem anlayışlı hemen çay içip gittiler ya
a.s.aylint, cancer, cetrefilli, myhope, nevgul61, razis, zeytin1007 SELAMMMMLAR vereliniortak
:roflol::roflol::roflol:hoşgeldin sanem
ya demin noldu, müdür çıktı karşılaştık iyi akşamlar dedi, benim odamın penceresi tam çıkışa bakıyo, bi baktım camda örümcek!ödüm patlar, camı açıp paat diye kapadım ki örümcek düşsün aşağı diye, o sırada müdürüm yukarı baktı sese, ben pencereyi acmak zorunda kaldım, ama örümcek içeri savruldu ben elimle kış kış yaparken adam bana el salladı, koca 60 yasında müdür, çok güldüm karnım agrıdı, :roflol::roflol:arkasında el sallıyorum sandı, rezil oldum beeee)):roflol:delikafaduldensositososito
inşallah bitanem inşallahkızlar bugün reglimin 5. günü ama hala ağrım var ve hala parçalar geliyo.lavoboya gidince gelin gelin diyorum son gelişiniz inşallah.9 ay sonra bi daha inşallah.zemuszemus
allah kabul etsin bitanemben hepinizin adına ettim duaları kızlar malum kız uyurken edeyimde akşam uyumaz falan edemem sonra
sizde benim için bi kere daha edin
:roflol::roflol:emreme mi diyim, :roflol:gecen hafta hastalandı ya müdürüm, eşimi çok sever, eşim de arayıp geçmiş olsun demiş cebini, o ara buruciye medresesi var,orda birine bağlama bırakacaktı, bırakacagı kişiyi arıycana müdürümü tekrar aramıs, demiş ben medrese çay bahcesindeyim bağlamayı getirdim:roflol::roflol: adam ailecek manyak oldugumuzu anladı:smiley-cool: diyomuş ben evdeyim gelemem ki bugün:roflol: sanki bağlamadan ona ne ise:roflol:
ayyy kopardın kız ayşe beni:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3amiiin allah hepimizi güldürsün, valla bu aralar sitcon gibiyiz. bi şey daha anlatıcam ama ayıplamayın bak
geçen gece ben yattım, uyumuşum, emrem benden geç geldi, o gelince ben yatakta bi dönmüş elini arayıp bulmuşum, bunun da hoşuna gitmiş, canııım diyorum diyo bak ne romantik, yatakta elimi tutuyo falan. sonra elini sıkmaya başlamışım, sıkmışım, sıkmışım, sonra kocaman bi gaz çıkarıp gevşetmişim elimi, gülmekten yataktan düşecektim diyo, geri uyumaya devam etmişim:roflol::roflol: napıyım yaaa valla ayıp demeyin hee farkında bile deildim
canııım badegülcüm allah razı olsun canım benim, ne güzel kalplisinopuyorumnanaktan bebişin nasıl, senin de kusmaların geçti mi ?kızlar gene ben geldim onca zamandan sonra.....kandilinizi kutlamak istedim...bu gün herkez için dua edeceğim özelliklede bebiş isteyen herkez için edeceğim allah dualarımızı kabul etsin inşallah diğer kandile topicteki her arkadaşım inşallah hamiş girsin...bizleride sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin..... amin
Eki Görüntüle 18422
buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli
bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
kızlar gene ben geldim onca zamandan sonra.....kandilinizi kutlamak istedim...bu gün herkez için dua edeceğim özelliklede bebiş isteyen herkez için edeceğim allah dualarımızı kabul etsin inşallah diğer kandile topicteki her arkadaşım inşallah hamiş girsin...bizleride sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin..... amin
ay maşallah, annesi, o nasıl gözler, allah bağışlasın ne kadar yakısıklı, hiiiih kokla yerime pamuk gibi yaaa şuna bakEki Görüntüle 18422
buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli
bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
canııım badegülcüm allah razı olsun canım benim, ne güzel kalplisinopuyorumnanaktan bebişin nasıl, senin de kusmaların geçti mi ?
iyi nasıl olsun teyzesi cumartesi gördük kolları bacakları kafası kımıl kımıl dı sonra dr usg ye devam edince durdu cinsiyetini öğrenemedik eşi sürekli önüne geçti bacaklarını kapattı bende babasına çekmiş utangaç dedim....kusmalar azaldı işte bir sabah bir akşam oluyor ama uyku hep var.....inşallah allahım sana da isteyen herkezede versin bu duyguları yaşarsınız canımmmmmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?