Slm arkadaŞlar herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun..İnŞalalh bu gÜzel gecenİn hatırına allah bÜtÜn bebİŞ İsteyen annelere bebİŞlerİnİ hayırlı saĞlıklı ve kısa zamanda verİr...amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım benim, dualarını eksik etme bizden, bu ay ve önümüzdeki ay topikte patlama bekliyoruz, herkesi hamiş görücez hayırlısıyla herkes bebişlerini alıcak kucaklarına allahın izniyle.
bebiş de göstermesin cinsiyetini, o da nazarı olsun, herşey yolundaysa ne güzel işte, maşallah yaaa ne kadar mutlu oluyorum burda güzel haberlerinizi aldıkca yaa
yaaa tecrübeliler konuşsun ben hiç yaşamadım o duyguyuarkadaşlar bugün benim regli günümdü normalde ama henüz olmadım bende test aldım iki tane yaptım birinde silik çizgi çıktı birinde tek çizgi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım..ama ilk yaptığım test sabah idrarıyla olmuştu ..ikincisi öğleden sonraki idrarla .şimdi ben ne düşünmeliyim fikirlerinizi duymak isterim
canımsen ne kadardır bebek bekliyorsun
canım ne yapayım odaları süpürüyordum kocişte gelmedi daha ben yaptım yemek buyur gel yiyelim bitanemcokacimcoookrazişcim nabeeeer? güya yatıp uyuycaktım ben, de karnım aç, yemek yok, yapmak da istemiyorum ööle oturuyorum hele bi eşim gelsin
senin kandilin mübarek olsun badegülcüm bu mübarek günün yüzü hürmetine sağsalim bebişini kucağına alasın inşallah bizde tez zamanda bebişlenelim canımŞenizkızlar gene ben geldim onca zamandan sonra.....kandilinizi kutlamak istedim...bu gün herkez için dua edeceğim özelliklede bebiş isteyen herkez için edeceğim allah dualarımızı kabul etsin inşallah diğer kandile topicteki her arkadaşım inşallah hamiş girsin...bizleride sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin..... amin
aslımm maşallah subhanallah tütüüüü allah nazarlardanEki Görüntüle 18422
buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli
bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
slm yesyes seninde kandilin mübarek olsun güzelim amiiiinnn canm:Saruboceq:Slm arkadaŞlar herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun..İnŞalalh bu gÜzel gecenİn hatırına allah bÜtÜn bebİŞ İsteyen annelere bebİŞlerİnİ hayırlı saĞlıklı ve kısa zamanda verİr...amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canser(merve) den bir haber varmı geçmişi araştırım ama pek bilgi alamadım ikili tarama için bu hafta tekrar gidecekti dr ne oldu aceba bilginiz varmı
arkadaşlar bugün benim regli günümdü normalde ama henüz olmadım bende test aldım iki tane yaptım birinde silik çizgi çıktı birinde tek çizgi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım..ama ilk yaptığım test sabah idrarıyla olmuştu ..ikincisi öğleden sonraki idrarla .şimdi ben ne düşünmeliyim fikirlerinizi duymak isterim
cancer de maşallah herşey yolunda, beyzanın sıkıntıları var, kanaması oldu, 1 hafta rapor vermişler yatacak evde, ama bebeğinin kalp atışlarını duymuşlar
myhope ayşenin de 2 haftadan az kaldı dogumunakaydirigubbakcemile2
inşallah, ben bigün çok sıkıntılıyken ki ameliyattan önce sağ tüpüm kapalı ve solda da kist vardı, hep seni dediler tek tüple hamile kaldı, üzülme diye, allah bir daha yaşatmasın o günleri, allah bu bebeklerinizi size bağışlasın da sağlıklı uzun ömürleri olsunsevindim merveyle ayşeye..beyzanın durumundan bilgim vardı kalp atışını duyması çokm güzel ya inşallah kanaması biter ya.onu çok iyi anlıyorum bende yaşadım ya ilk gebeliğimde canım sen bilmezsin ama belkide duymuşsundurda neler yaşadım varya o kanama kaybetme korkusu sonra kaybetme bitmeyen kanamalar sonra ölümden dönmeler ikinci bebeğimide kaybettiğimi öğrenmek ameliyat ahhhhhhhhhhh allah beyzanın bebişini bağışlasın kalbini hep attırsın anneliğini devam ettsirsin inşallah
ilk günlerde sabah idrarı doğru çıkar ama döllenme olduğu günden sonra 14 gün sonra idrar testi sağlıklı sonuç verir adet gününe yakın sa hemen sonuç vermeye bilir..birde farklı marka testlerle dene istersen bir dr arkadaşım öle önermişti bana farklı çıkabiliyor canım...ikinci çizgi silik bile çıktıysa bence yanılma olasılığın yoktur ....yarın sabah ilk idrarın la bir daha dene...inşallah hamişsindir yaaa:lepi:
ya hayırlısı inaşaallah..benim hesaplamalarıma göre bugün 11 gün yumurtlamanın üzerinden geçen 11 gün..belirtilerimde kasıklarımda batma oluyo bugün özellikle biraz daha şiddetli kısa süreli.çok yemek yiyorum ve gögüs uçlarım sanki biraz koyulaştı rengi eskiye göre..idrar rengimde daha koyu ama kokulu değil..:sinifsinif:
canım benim sağolasın benimde yok hiç arkadaşım burdamafoldumben akşamları hep kocişimle beraber oturuyoruz:kedi: arada anemler geliyor öyle iştezemuszemus ama taşınıcaz arkadaşlarımın olduğu yere memleketime kaydirigubbakcemile2razişcim kolay gelsin canım, ah gelebilsem 5 dakika durmam, şurda bir yol arkadaşım olmadı bööle yemege cagıracak, herkes bize yıkılıyo
yesyes canım topikte diğer hamişlerin anlattıgı belirtiler var dediklerinde canım inşallah hamişsindir yaaa ne kadar güzel olurhihoyyyt
canım benim sağolasın benimde yok hiç arkadaşım burdamafoldumben akşamları hep kocişimle beraber oturuyoruz:kedi: arada anemler geliyor öyle iştezemuszemus ama taşınıcaz arkadaşlarımın olduğu yere memleketime kaydirigubbakcemile2
inşallah, ben bigün çok sıkıntılıyken ki ameliyattan önce sağ tüpüm kapalı ve solda da kist vardı, hep seni dediler tek tüple hamile kaldı, üzülme diye, allah bir daha yaşatmasın o günleri, allah bu bebeklerinizi size bağışlasın da sağlıklı uzun ömürleri olsun
yesyes canım topikte diğer hamişlerin anlattıgı belirtiler var dediklerinde canım inşallah hamişsindir yaaa ne kadar güzel olurhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?