İnatla bir gün ANNE olacağım !

amiiiin yes yes dualarına katılmamak mümkün mü, cümlemize nasip etsin inşallah

arkadaşlar bugün benim regli günümdü normalde ama henüz olmadım bende test aldım iki tane yaptım birinde silik çizgi çıktı birinde tek çizgi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım..ama ilk yaptığım test sabah idrarıyla olmuştu ..ikincisi öğleden sonraki idrarla .şimdi ben ne düşünmeliyim fikirlerinizi duymak isterim

canımsen ne kadardır bebek bekliyorsun

canser(merve) den bir haber varmı geçmişi araştırım ama pek bilgi alamadım ikili tarama için bu hafta tekrar gidecekti dr ne oldu aceba bilginiz varmı

yaaa tecrübeliler konuşsun ben hiç yaşamadım o duyguyu
ama inşallah hamişsindir
canımsen ne kadardır bebek bekliyorsun

canım biz şubattan beri tırmalıyoruz, bende çikolata kisti çıktı,ve 1 ay önce aldırdım kistimi, artık doktorum hiç bir engel yok dedi ama ya ameliyat sonrası tüplerim yapıştıysa falan diye çok korkuyorum

razişcim nabeeeer? güya yatıp uyuycaktım ben, de karnım aç, yemek yok, yapmak da istemiyorum ööle oturuyorum hele bi eşim gelsin
canım ne yapayım odaları süpürüyordum kocişte gelmedi daha ben yaptım yemek buyur gel yiyelim bitanemcokacimcoook
senin kandilin mübarek olsun badegülcüm bu mübarek günün yüzü hürmetine sağsalim bebişini kucağına alasın inşallah bizde tez zamanda bebişlenelim canımŞeniz
Eki Görüntüle 18422

buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli

bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
aslımm maşallah subhanallah tütüüüü allah nazarlardan saklasın bu ne yakışıklılık öpüyorum onu kocamanŞeniz
slm yesyes seninde kandilin mübarek olsun güzelim amiiiinnn canm:Saruboceq:

canser(merve) den bir haber varmı geçmişi araştırım ama pek bilgi alamadım ikili tarama için bu hafta tekrar gidecekti dr ne oldu aceba bilginiz varmı

cancer de maşallah herşey yolunda, beyzanın sıkıntıları var, kanaması oldu, 1 hafta rapor vermişler yatacak evde, ama bebeğinin kalp atışlarını duymuşlar
myhope ayşenin de 2 haftadan az kaldı dogumunakaydirigubbakcemile2

ilk günlerde sabah idrarı doğru çıkar ama döllenme olduğu günden sonra 14 gün sonra idrar testi sağlıklı sonuç verir adet gününe yakın sa hemen sonuç vermeye bilir..birde farklı marka testlerle dene istersen bir dr arkadaşım öle önermişti bana farklı çıkabiliyor canım...ikinci çizgi silik bile çıktıysa bence yanılma olasılığın yoktur ....yarın sabah ilk idrarın la bir daha dene...inşallah hamişsindir yaaa:lepi:

sevindim merveyle ayşeye..beyzanın durumundan bilgim vardı kalp atışını duyması çokm güzel ya inşallah kanaması biter ya.onu çok iyi anlıyorum bende yaşadım ya ilk gebeliğimde canım sen bilmezsin ama belkide duymuşsundurda neler yaşadım varya o kanama kaybetme korkusu sonra kaybetme bitmeyen kanamalar sonra ölümden dönmeler ikinci bebeğimide kaybettiğimi öğrenmek ameliyat ahhhhhhhhhhh allah beyzanın bebişini bağışlasın kalbini hep attırsın anneliğini devam ettsirsin inşallah

razişcim kolay gelsin canım, ah gelebilsem 5 dakika durmam, şurda bir yol arkadaşım olmadı bööle yemege cagıracak, herkes bize yıkılıyo

inşallah, ben bigün çok sıkıntılıyken ki ameliyattan önce sağ tüpüm kapalı ve solda da kist vardı, hep seni dediler tek tüple hamile kaldı, üzülme diye, allah bir daha yaşatmasın o günleri, allah bu bebeklerinizi size bağışlasın da sağlıklı uzun ömürleri olsun

ya hayırlısı inaşaallah..benim hesaplamalarıma göre bugün 11 gün yumurtlamanın üzerinden geçen 11 gün..belirtilerimde kasıklarımda batma oluyo bugün özellikle biraz daha şiddetli kısa süreli.çok yemek yiyorum ve gögüs uçlarım sanki biraz koyulaştı rengi eskiye göre..idrar rengimde daha koyu ama kokulu değil..:sinifsinif:

yesyes canım topikte diğer hamişlerin anlattıgı belirtiler var dediklerinde canım inşallah hamişsindir yaaa ne kadar güzel olurhihoyyyt

razişcim kolay gelsin canım, ah gelebilsem 5 dakika durmam, şurda bir yol arkadaşım olmadı bööle yemege cagıracak, herkes bize yıkılıyo
canım benim sağolasın benimde yok hiç arkadaşım burdamafoldumben akşamları hep kocişimle beraber oturuyoruz:kedi: arada anemler geliyor öyle iştezemuszemus ama taşınıcaz arkadaşlarımın olduğu yere memleketime kaydirigubbakcemile2

yesyes canım topikte diğer hamişlerin anlattıgı belirtiler var dediklerinde canım inşallah hamişsindir yaaa ne kadar güzel olurhihoyyyt

ya canım tşk ederim dileğin için inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimiz oluruz...ay sevinmeye bile korkuyorum inan..onun için böyle saçma sapan bir haldeyim:uhm::uhm:

hayırlısı olsun canım yaaa, aslında arkadaş çok da işte can yoldaşı yok yani, napalım kocişlerimiz yeter bize:)

evet canım benim hem normail hemde dış gebelik olmuş normal olan düşük oldu kürtaj oldum dış gebeliği bilemediler tabi kanamalarım ağrılarım devam etti sol tüpüm patladı bebek parçalanıp bağırsaklarıma yapışmış sezeryan ameliyat oldum neler yaşadım varya sağdada 3 tane kist varmış onlarıda patlatıp almışlar ve mucize oldu varya normal insana göre bile benim hamiş olmam yüzde 50 bile değildi düşünsene kurban olduğum allah verince veriyor hiç umudunu yitirme tatlım beni düşün moral olsun sana umudunu kaybetme hiç bir zaman sen de olursun hamiş isteyen herkezde olsun inşallaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…