evet canım benim hem normail hemde dış gebelik olmuş normal olan düşük oldu kürtaj oldum dış gebeliği bilemediler tabi kanamalarım ağrılarım devam etti sol tüpüm patladı bebek parçalanıp bağırsaklarıma yapışmış sezeryan ameliyat oldum neler yaşadım varya sağdada 3 tane kist varmış onlarıda patlatıp almışlar ve mucize oldu varya normal insana göre bile benim hamiş olmam yüzde 50 bile değildi düşünsene kurban olduğum allah verince veriyor hiç umudunu yitirme tatlım beni düşün moral olsun sana umudunu kaybetme hiç bir zaman sen de olursun hamiş isteyen herkezde olsun inşallaaaaaaaaaaaah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...yaaaa allah ayırmasın bir daha, çok duygulandım badegül, rabbim bu günün hürmetine yüzümüze baksın ne diyim:Saruboceq:
bende çikolata kisti vardı yesyescim, laparoskopiyle aldırdım bir ay oldu, adetime 8 gün var, inşallah olmam inşallah:Saruboceq:ya canım kusura bakma kendi halimden seni sormayı unuttum kusura bakma senin bu umut yolunda durumun nedir öğrenebilirmiyim
yaaaa allah ayırmasın bir daha, çok duygulandım badegül, rabbim bu günün hürmetine yüzümüze baksın ne diyim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım..inşallah allah hepimizin muradını verir.
sehercim uyumamışsın gece, selen şimdi uyuyo galiba,iyi olmasına sevindimhoşgeldin aramıza canım ben seher
masalah iyi kaynamıssınız ayşeeeeeee razişşş
bu saatte işin ne demeyin hatta bu gec üstüne bıde selenın uyumuş saati bu kucakta şimdi ateş ve gaz problemımız oldu ne yazıkkımafoldumben senağlama
adet olmadım canımm:dance:günaydın seher selen uyutmadı seni ozaman canım
kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlarımıza haoş geldiniz
aylin adet oldun mu inş. olmamışsındır canım
bebiş vardır
bizimkiler dün maça gitti eşim kaynımın burnunu kırdı 5. dk .bugün hastaneye gidecekler ah skalım var sözümü dinlemiyolar neyse bişe demim kızlar
hepinizi çok öpüyorum ayşe kız gülmeden öldürdün beni :roflol:
günaydın sehercim canım benim ya annelik böyle işte aşının etkisi mi acaba bu ateş gaz geçmiş olsun bitanema.s.hoşgeldin aramıza canım ben seher
masalah iyi kaynamıssınız ayşeeeeeee razişşş
bu saatte işin ne demeyin hatta bu gec üstüne bıde selenın uyumuş saati bu kucakta şimdi ateş ve gaz problemımız oldu ne yazıkkımafoldumben senağlama
günaydın sinemcim sen maça gitmiyor hergün sincap arıyorduk:kedi: demedinmi iyi işte bir gün gitsin kocişin diyeceğim ama sakatlık çıkmış geçmiş olsun canım ya ama maçlarda olur böyle şeylera.s.günaydın seher selen uyutmadı seni ozaman canım
kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlarımıza haoş geldiniz
aylin adet oldun mu inş. olmamışsındır canım
bebiş vardır
bizimkiler dün maça gitti eşim kaynımın burnunu kırdı 5. dk .bugün hastaneye gidecekler ah skalım var sözümü dinlemiyolar neyse bişe demim kızlar
hepinizi çok öpüyorum ayşe kız gülmeden öldürdün beni :roflol:
gunaydın gülsümcüm hayırlı cumalar haydii darısı başınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?