İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim benim ateş bir iniyor bir çıkıyor dün 36,3 bugün 36,4 bu arada dün preseedim ve ovulasyon testlerim geldi ben ovulasyon testini ne zaman yapacam merve bana bilgi verirmisiniz

mervecim benim ateş bir iniyor bir çıkıyor dün 36,3 bugün 36,4 bu arada dün preseedim ve ovulasyon testlerim geldi ben ovulasyon testini ne zaman yapacam merve bana bilgi verirmisiniz

cnm normalde kaçgünde bir regl oluyosan başlama tarihi var 28günde bir ise 12.gün teste başlıcaksın hergün aynı saatte asla ilk idrarın olmıcak ve testi yapmadan mümkünse 4 saat öncesine kadar su tüketmiceksin..bide testleri atma üzerine not al kaçıncı günde yaptığını.sora kontrol için bakman gerekebiliyor.ateşte normal cnm daha yumurtlaman olmamıştır

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 gene yalnış hesapmı neyse test günün 21 temmuz olsunn ozaman:lepi:

canım ne güzel dua etmişsin,aminn
yüreğine,bebeğine sağlık
Eki Görüntüle 18422

buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli

bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
41 KERE MAŞALLAH
sağol yesyes,hoşgeldin

ayşecim kötü şeyler getirme aklına,inşallah gelecek bebişin,senin yaşadığını yaşayıp kısa zamanda hamile kalan çoook canım benimopuyorumnanaktan
canım ya,neler yaşamışsın...
Allahım bebişini sana bağışlasın sağlıkla
bana günaydın yok mu?:dilcikar:
aylincimm oh çok şükür inşallah olmazsın ciciiimmmm.
raziye ateş ne alemde kaç çıktı bugün
inşallah hayırlısıyla:dance:

aylin regl olmamışsın aferin sanaa.
sağol oynak beyim, sana layık bir yavru kurt olmaya çalışıyom opuyorumnanaktan

ya mervee doğru hesabı yaz ayın 21in de hasta oldum 30 gün varsaydık 21 den 21 e 30 gün olmuyormu.:uhm:

ya mervee doğru hesabı yaz ayın 21in de hasta oldum 30 gün varsaydık 21 den 21 e 30 gün olmuyormu.:uhm:

yok gülüm olmuo doktorlar enazından öle hesaplamıyor regl olduğun günü bir sayarak başla bak saymaya takvimden 20 temmuz 30.günün oluyo :roflol: aman aslında saymaya ne gerek var nasılsa olmıcakkksınnŞeniz

oyyy canım benim geçmiş olsun aşıdan heralde
anaaaam çok geçmiş olsun

yaaaa tecrübeye bak beeekaydirigubbakcemile2

herkese günaydın hayırlı cumalar, dualarınız ve dualarım kabul olur inşallah

canım benim inşallah dediğin gibi olur. Şeniz

ya benim değişiyor 29 oluyor bazen 32 oluyor bazen 34 dengesizleşiyor arada bende ateşe göre ve akıntıma göre başlayayım diyorum:kedi:
bana günaydın yok mu?:dilcikar:
aşkolsun bitanem hepinizin günü aydın cumaları mübarek olsun göbüşleri bebişle dolsun canıma.s.

evet oynak beyim bence de 21 i

yahu 30. gün siklusun son günü, sonraki adetin ilk günü yani 31. gün oluyoooo

aşk olsun tabe
tamam o zamankaydirigubbakcemile5

amin

sessiz olur muyum ayol ben, günaydın canımcım, ayıptır söylemesi, dün gece kandil simidi yaptım, işyerinde onu dagıttım:)
marifetlim benim,maşallah kız
valla aylinim ikimizin hesapla şekli aynı ama mervem nasıl hesaplıyo yanında olup bakıp öğrenmek lazım.kaydirigubbakcemile3
biz doğru hesaplıyoz bencevereliniortak
aylüüüüün olmeycen deemi sen adet
olmeycem inşallahdelikafadulden

aman aylin sevındım adet olmamana hadı bakam bebışte sıra
kız ayşe ne hamaratsın sen öle maşallah
yok kızlar aşının etkısı değil bızım kının zıpırlığı kesin benı uyandırıyo sıpa kendı uyuyo sonra ama beşiğe bırak gene uyanıyo gözümden uyku akıyo valla bu gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…