mervecim benim ateş bir iniyor bir çıkıyor dün 36,3 bugün 36,4 bu arada dün preseedim ve ovulasyon testlerim geldi ben ovulasyon testini ne zaman yapacam merve bana bilgi verirmisiniz
kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel dua etmişsin,aminnkızlar gene ben geldim onca zamandan sonra.....kandilinizi kutlamak istedim...bu gün herkez için dua edeceğim özelliklede bebiş isteyen herkez için edeceğim allah dualarımızı kabul etsin inşallah diğer kandile topicteki her arkadaşım inşallah hamiş girsin...bizleride sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin..... amin
41 KERE MAŞALLAHEki Görüntüle 18422
buda oğlumun son hali işte doğuştan fenerli
bengeldim ama sanırım yine kimse yok oğluşumu ancak uyuttum oda yarım saat veya en fazla 1 saat uyur uyanır şimdi
sağol yesyes,hoşgeldinSlm arkadaŞlar herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun..İnŞalalh bu gÜzel gecenİn hatırına allah bÜtÜn bebİŞ İsteyen annelere bebİŞlerİnİ hayırlı saĞlıklı ve kısa zamanda verİr...amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayşecim kötü şeyler getirme aklına,inşallah gelecek bebişin,senin yaşadığını yaşayıp kısa zamanda hamile kalan çoook canım benimopuyorumnanaktanyaaa tecrübeliler konuşsun ben hiç yaşamadım o duyguyu
ama inşallah hamişsindir
canım biz şubattan beri tırmalıyoruz, bende çikolata kisti çıktı,ve 1 ay önce aldırdım kistimi, artık doktorum hiç bir engel yok dedi ama ya ameliyat sonrası tüplerim yapıştıysa falan diye çok korkuyorum
canım ya,neler yaşamışsın...evet canım benim hem normail hemde dış gebelik olmuş normal olan düşük oldu kürtaj oldum dış gebeliği bilemediler tabi kanamalarım ağrılarım devam etti sol tüpüm patladı bebek parçalanıp bağırsaklarıma yapışmış sezeryan ameliyat oldum neler yaşadım varya sağdada 3 tane kist varmış onlarıda patlatıp almışlar ve mucize oldu varya normal insana göre bile benim hamiş olmam yüzde 50 bile değildi düşünsene kurban olduğum allah verince veriyor hiç umudunu yitirme tatlım beni düşün moral olsun sana umudunu kaybetme hiç bir zaman sen de olursun hamiş isteyen herkezde olsun inşallaaaaaaaaaaaah
bana günaydın yok mu?:dilcikar:günaydın sehercim canım benim ya annelik böyle işte aşının etkisi mi acaba bu ateş gaz geçmiş olsun bitanema.s.
günaydın sinemcim sen maça gitmiyor hergün sincap arıyorduk:kedi: demedinmi iyi işte bir gün gitsin kocişin diyeceğim ama sakatlık çıkmış geçmiş olsun canım ya ama maçlarda olur böyle şeylera.s.
inşallah hayırlısıyla:dance:aylincimm oh çok şükür inşallah olmazsın ciciiimmmm.
raziye ateş ne alemde kaç çıktı bugün
sağol oynak beyim, sana layık bir yavru kurt olmaya çalışıyom opuyorumnanaktanaylin regl olmamışsın aferin sanaa.
cnm normalde kaçgünde bir regl oluyosan başlama tarihi var 28günde bir ise 12.gün teste başlıcaksın hergün aynı saatte asla ilk idrarın olmıcak ve testi yapmadan mümkünse 4 saat öncesine kadar su tüketmiceksin..bide testleri atma üzerine not al kaçıncı günde yaptığını.sora kontrol için bakman gerekebiliyor.ateşte normal cnm daha yumurtlaman olmamıştır
kaydirigubbakcemile3 gene yalnış hesapmı neyse test günün 21 temmuz olsunn ozaman:lepi:
ya mervee doğru hesabı yaz ayın 21in de hasta oldum 30 gün varsaydık 21 den 21 e 30 gün olmuyormu.:uhm:
oyyy canım benim geçmiş olsun aşıdan heraldehoşgeldin aramıza canım ben seher
masalah iyi kaynamıssınız ayşeeeeeee razişşş
bu saatte işin ne demeyin hatta bu gec üstüne bıde selenın uyumuş saati bu kucakta şimdi ateş ve gaz problemımız oldu ne yazıkkımafoldumben senağlama
anaaaam çok geçmiş olsungünaydın seher selen uyutmadı seni ozaman canım
kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlarımıza haoş geldiniz
aylin adet oldun mu inş. olmamışsındır canım
bebiş vardır
bizimkiler dün maça gitti eşim kaynımın burnunu kırdı 5. dk .bugün hastaneye gidecekler ah skalım var sözümü dinlemiyolar neyse bişe demim kızlar
hepinizi çok öpüyorum ayşe kız gülmeden öldürdün beni :roflol:
yaaaa tecrübeye bak beeekaydirigubbakcemile2cnm normalde kaçgünde bir regl oluyosan başlama tarihi var 28günde bir ise 12.gün teste başlıcaksın hergün aynı saatte asla ilk idrarın olmıcak ve testi yapmadan mümkünse 4 saat öncesine kadar su tüketmiceksin..bide testleri atma üzerine not al kaçıncı günde yaptığını.sora kontrol için bakman gerekebiliyor.ateşte normal cnm daha yumurtlaman olmamıştır
yok gülüm olmuo doktorlar enazından öle hesaplamıyor regl olduğun günü bir sayarak başla bak saymaya takvimden 20 temmuz 30.günün oluyo :roflol: aman aslında saymaya ne gerek var nasılsa olmıcakkksınnŞeniz
ya benim değişiyor 29 oluyor bazen 32 oluyor bazen 34 dengesizleşiyor arada bende ateşe göre ve akıntıma göre başlayayım diyorum:kedi:cnm normalde kaçgünde bir regl oluyosan başlama tarihi var 28günde bir ise 12.gün teste başlıcaksın hergün aynı saatte asla ilk idrarın olmıcak ve testi yapmadan mümkünse 4 saat öncesine kadar su tüketmiceksin..bide testleri atma üzerine not al kaçıncı günde yaptığını.sora kontrol için bakman gerekebiliyor.ateşte normal cnm daha yumurtlaman olmamıştır
aşkolsun bitanem hepinizin günü aydın cumaları mübarek olsun göbüşleri bebişle dolsun canıma.s.bana günaydın yok mu?:dilcikar:
evet oynak beyim bence de 21 iya mervee doğru hesabı yaz ayın 21in de hasta oldum 30 gün varsaydık 21 den 21 e 30 gün olmuyormu.:uhm:
yok gülüm olmuo doktorlar enazından öle hesaplamıyor regl olduğun günü bir sayarak başla bak saymaya takvimden 20 temmuz 30.günün oluyo :roflol: aman aslında saymaya ne gerek var nasılsa olmıcakkksınnŞeniz
aşk olsun tabeya benim değişiyor 29 oluyor bazen 32 oluyor bazen 34 dengesizleşiyor arada bende ateşe göre ve akıntıma göre başlayayım diyorum:kedi:
aşkolsun bitanem hepinizin günü aydın cumaları mübarek olsun göbüşleri bebişle dolsun canıma.s.
cetrefiliiimm sessizz misin bugünnn huuu
evet oynak beyim bence de 21 i
yahu 30. gün siklusun son günü, sonraki adetin ilk günü yani 31. gün oluyoooo
sessiz olur muyum ayol ben, günaydın canımcım, ayıptır söylemesi, dün gece kandil simidi yaptım, işyerinde onu dagıttım:)
aylüüüüün olmeycen deemi sen adet
marifetlim benim,maşallah kızsessiz olur muyum ayol ben, günaydın canımcım, ayıptır söylemesi, dün gece kandil simidi yaptım, işyerinde onu dagıttım:)
biz doğru hesaplıyoz bencevereliniortakvalla aylinim ikimizin hesapla şekli aynı ama mervem nasıl hesaplıyo yanında olup bakıp öğrenmek lazım.kaydirigubbakcemile3
olmeycem inşallahdelikafaduldenaylüüüüün olmeycen deemi sen adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?