hiç işi olmaz aylinin adetle madetle hem o temiz kız 9 ay yıkanmasa da kirlenmez dimi canımm.delikafadulden
aman aylin sevındım adet olmamana hadı bakam bebışte sıra
kız ayşe ne hamaratsın sen öle maşallah
yok kızlar aşının etkısı değil bızım kının zıpırlığı kesin benı uyandırıyo sıpa kendı uyuyo sonra ama beşiğe bırak gene uyanıyo gözümden uyku akıyo valla bu gun
duymuştum ayder yaylasını çok güzel yermiş...KIZLAR PAZAR GÜNÜ KOÇİŞİN İŞ ARKADAŞLARI BİZİ GEZİYE DAVET ETTİLER ARTVİNDE AYDER YAYLASI VAR ORAYA GİDİCEZ İNŞALLAH.AMA NE GİYİCEM BİLMİYORUM YA.BANA YARDIM EDİN.kaydirigubbakcemile3
helal valla hem uykun vardı hemde hangi arada yaptın yahuu allah kabul etsin..
aylin yok ya öle değil bak şimdi doktora gittim tamam mı bugün hafiften başladı regl dedim ama sökmedi dedim hatta oda bana olsun bugün gelmeye başladıysa bugünü birinci günün kabul ediceksin ve 10.gün ile 20.gün günaşırı çalışacaksın demişti şimdi doktor mantığıyla ilerleyip dediğim gibi sayarsan 30.gün 20 temmuzz bak biz emelle aynı hesaplıyoruz doktordan çıkmadığımızdan onlara benzedik kaydirigubbakcemile3
sorma bu ovulasyon testiii ateş konusunda epey uğraştımda :))
duymuştum ayder yaylasını çok güzel yermiş...
bence rahat bişeyler giy, günübirlik gezmeye di mi? akşam da orda mısınız
bence spor rahat edebileceğin bişeyler gıy gulsum yolda zor olur öle şıkşıkıdım
tamam işte,biz de öyle sayıyoruz,anlaşmazlık son günde
30. gün evet 20 si ama 20 si bu siklusun son günü
biz sonraki adet tarihini yazmıyoz mu listeye
sonraki adet günü de sonraki siklusun ilk günü yani 31.gün
yani 30. gün adetten önceki son temiz gün.....
rahat giyin ve üstüne üşürsen giyebileceğin bişe de al,sen benden iyi bilirsin yayla havasınıakşama döneceğiz.
bak seher doğru diyon,katılıyorum,böle onu say bunu hesapla geriliyo insan bebiş gelmiyo,en iyisi temiz günlerde günaşırıkaydirigubbakcemile5oy anam anladıysam arap olam be ne hesap o öle anacım siz kimseye bakamn 1 ay gun aşırı devam sonra size bi adet selen gibi kızçe hediye gelsin kaydirigubbakcemile3
canım lcw den bi kot aldım 39 liraya,geniş,lacivert ve inanılmaz rahat.. eşofman gibi rahat ama hoş da duruyo.. üstüne de bişe geçirirsin.bende öle düşünüyorumda benim hep iş yerinde giydiğim kıyafetler var.seheerr sen göndersene bana bir iki parça bişey ödünç.:roflol:
sağolun kızlar dün ara verelim hergün sincap aranmaz dedimlmaz:
Hemen maça kaçtı benimki bugün 10. Gün bu günden sonra daha sıkı çalışmalıyız işe gidecekler maç yapıyolar daha allahtan kol bacak kırılmadı verilmiş sadakamız varmış
inşaat yarım kalırdı benim hayırlısı yerine otutturmuş dr. Biraz önce iyiymiş şimdi
benimki vicdan azabı duyuyo kardeşler kardeşlere karşı maç düzenlemişler sonu bu oldu işte allah daha beterinden korusun ne diyim ki
aylin adet olmamamna sevindim canım ateş ölçüyomuydun sen
ayşe merve gülsüm raziş nasılsınız
geçmişler olsun sinemcim yasağolun kızlar dün ara verelim hergün sincap aranmaz dedimlmaz:
hemen maça kaçtı benimki bugün 10. gün bu günden sonra daha sıkı çalışmalıyız işe gidecekler maç yapıyolar daha allahtan kol bacak kırılmadı verilmiş sadakamız varmış
inşaat yarım kalırdı benim hayırlısı yerine otutturmuş dr. biraz önce iyiymiş şimdi
benimki vicdan azabı duyuyo kardeşler kardeşlere karşı maç düzenlemişler sonu bu oldu işte allah daha beterinden korusun ne diyim ki
aylin adet olmamamna sevindim canım ateş ölçüyomuydun sen
ayşe merve gülsüm raziş nasılsınız
evet bence deekaydirigubbakcemile5neyse canlarım arada bir gün var oda önemli değil.meve dediği gibi zaten olmayacağım.
yook ama öle değil şimdi bu hatun 30.günde oluyorsa 30.gün regl gelmesi gerekir allah korusun yazmamış olsun oyüzdende beklenen adet günü 20 temmuz şimdi anlaşalımm nolurrrr.. 31.gün 21temmuzu yazarsan zaten 1.gün gecikmiş oluooo :lepi:tamam işte,biz de öyle sayıyoruz,anlaşmazlık son günde
30. gün evet 20 si ama 20 si bu siklusun son günü
biz sonraki adet tarihini yazmıyoz mu listeye
sonraki adet günü de sonraki siklusun ilk günü yani 31.gün
yani 30. gün adetten önceki son temiz gün.....
gülsüm ben gönderirdim ama sana olmaz 3 beden büyük gelir benimkiler
rahat giyin ve üstüne üşürsen giyebileceğin bişe de al,sen benden iyi bilirsin yayla havasını
bak seher doğru diyon,katılıyorum,böle onu say bunu hesapla geriliyo insan bebiş gelmiyo,en iyisi temiz günlerde günaşırıkaydirigubbakcemile5
canım lcw den bi kot aldım 39 liraya,geniş,lacivert ve inanılmaz rahat.. eşofman gibi rahat ama hoş da duruyo.. üstüne de bişe geçirirsin.
bi bak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?