gönderem anacım bende tam tersii hep spor giyinirim yeterkı sen iste gönderirim ben sana
tamam tamam anlaşalım,farketmez zaten daa,30.gün olacak gülsüm temiz, 31.gün yine aynı,32 33 34 35 36................ meğer bebiş kurulmuş bile göbüşüneee:dance::CüvCüv:yook ama öle değil şimdi bu hatun 30.günde oluyorsa 30.gün regl gelmesi gerekir allah korusun yazmamış olsun oyüzdende beklenen adet günü 20 temmuz şimdi anlaşalımm nolurrrr.. 31.gün 21temmuzu yazarsan zaten 1.gün gecikmiş oluooo :lepi:
gülsümünde dediği gibi nasılsa olmıcak sallayalımmm hesabııı lülülülülülü
gülsüm rahat giyin kız bencede pantolon falan spor oh gez bakalıımm ben bu haftasonu yat yuvarlan yapmak istiyorum bu hafta çok yoruldumm..
yook ama öle değil şimdi bu hatun 30.günde oluyorsa 30.gün regl gelmesi gerekir allah korusun yazmamış olsun oyüzdende beklenen adet günü 20 temmuz şimdi anlaşalımm nolurrrr.. 31.gün 21temmuzu yazarsan zaten 1.gün gecikmiş oluooo :lepi:
gülsümünde dediği gibi nasılsa olmıcak sallayalımmm hesabııı lülülülülülü
gülsüm rahat giyin kız bencede pantolon falan spor oh gez bakalıımm ben bu haftasonu yat yuvarlan yapmak istiyorum bu hafta çok yoruldumm..
tamam tamam anlaşalım,farketmez zaten daa,30.gün olacak gülsüm temiz, 31.gün yine aynı,32 33 34 35 36................ meğer bebiş kurulmuş bile göbüşüneee:dance::CüvCüv:
ay kıyamam ya,anlayışlı arkadaşım benim...koçişe dedim bakalım bana bişeylerde bu ay kömür aldık kredi kartıyla biraz tuzlu olur diye bu ay olmasa canım dedi bende üstüne gitmedim.:kedi:
valla orasını bilemem yol uzak ama 2 gun öb-nce desedin kesin elinde olurdu
ay kıyamam ya,anlayışlı arkadaşım benim...
geniş kumaş pantolonun var mı? altına düz rahat bi ayakkabıyla giysen o da olur bence canım ya?
mervişim pantolon aslında güzel olurda üstüne giyicek uzun tuniğim yokki. :kedi:ben kapalıyım.ya işin açığı kıyafete fazla para vermem.
hımmmCADIARZUmervişim pantolon aslında güzel olurda üstüne giyicek uzun tuniğim yokki. :kedi:ben kapalıyım.ya işin açığı kıyafete fazla para vermem.
inşallahhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ay okuması bile heyecan verici inşallah şimdi sen sonra ayşe asiş sonrada ben
ya ozaman uzun tuniğinde benden olsunnn oynak beyimmm sırnaşık şey bende kapalıyım kız uyar benimkiler sanaaaa..zemuszemus
günaydın kızlar nasılsınız
ayyyy duydunuz mu michel jacson vefat etmiş hemde müslüman olarak
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız
ayyyy duydunuz mu michel jacson vefat etmiş hemde müslüman olarak
biz de seniiiiŞenizhadiii bakalım oynak beyiniz rüküş gezmesin seferberlik ilan ediyorum:roflol: sizi seviyorum ya allah için.
kapalı mısın sen de?kızzlar banada fikir verirmisiniz eşimin üye olduğu kalabalık grupla pikniğe gideceğiz ama ne giyeceğimi bilemedim
kızlar rezene çayının hamileliğe bi zararı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?