İnatla bir gün ANNE olacağım !

tamam tamam anlaşalım,farketmez zaten daa,30.gün olacak gülsüm temiz, 31.gün yine aynı,32 33 34 35 36................ meğer bebiş kurulmuş bile göbüşüneee:dance::CüvCüv:

mervişim pantolon aslında güzel olurda üstüne giyicek uzun tuniğim yokki. :kedi:ben kapalıyım.ya işin açığı kıyafete fazla para vermem.

tamam tamam anlaşalım,farketmez zaten daa,30.gün olacak gülsüm temiz, 31.gün yine aynı,32 33 34 35 36................ meğer bebiş kurulmuş bile göbüşüneee:dance::CüvCüv:

ay okuması bile heyecan verici inşallah şimdi sen sonra ayşe asiş sonrada ben

koçişe dedim bakalım bana bişeylerde bu ay kömür aldık kredi kartıyla biraz tuzlu olur diye bu ay olmasa canım dedi bende üstüne gitmedim.:kedi:
ay kıyamam ya,anlayışlı arkadaşım benim...
geniş kumaş pantolonun var mı? altına düz rahat bi ayakkabıyla giysen o da olur bence canım ya?

valla bende kapalıyım gulsum ama senın tamtersinim sürekli kot gömlek tunık ve spor ayakabı tarzı gıyındığım ve renk takıntım olduundan her renk çanta ayakkabı ve örtü mevcut ay çok mu rüküşüm ne

mervişim pantolon aslında güzel olurda üstüne giyicek uzun tuniğim yokki. :kedi:ben kapalıyım.ya işin açığı kıyafete fazla para vermem.

ya ozaman uzun tuniğinde benden olsunnn oynak beyimmm sırnaşık şey bende kapalıyım kız uyar benimkiler sanaaaa..zemuszemus

hımmmCADIARZU
sen yazın kapalı hanımların giydiği keten ya da kot pardesülerden giymiyo musun?
ay okuması bile heyecan verici inşallah şimdi sen sonra ayşe asiş sonrada ben
inşallahhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız

ayyyy duydunuz mu michel jacson vefat etmiş hemde müslüman olarak

kızzlar banada fikir verirmisiniz eşimin üye olduğu kalabalık grupla pikniğe gideceğiz ama ne giyeceğimi bilemedim

günaydın kızlar nasılsınız

ayyyy duydunuz mu michel jacson vefat etmiş hemde müslüman olarak
günaydın canım
evet ben gasteden okudum da müslüman oldunu bilmiyodum, Allah rahmet eylesin
hadiii bakalım oynak beyiniz rüküş gezmesin seferberlik ilan ediyorum:roflol: sizi seviyorum ya allah için.
biz de seniiiiŞeniz
kızzlar banada fikir verirmisiniz eşimin üye olduğu kalabalık grupla pikniğe gideceğiz ama ne giyeceğimi bilemedim
kapalı mısın sen de?
moda danışmanlığı topiğine hoşgeldiiiinopuyorumnanaktan:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…