iyiyim canım sen nasılsın tabi yoruldun demi :kedi:hergün hergün kocişinde bıkan için yaptı sanırım maça kaçmak içinşakkıdısağolun kızlar dün ara verelim hergün sincap aranmaz dedimlmaz:
hemen maça kaçtı benimki bugün 10. gün bu günden sonra daha sıkı çalışmalıyız işe gidecekler maç yapıyolar daha allahtan kol bacak kırılmadı verilmiş sadakamız varmış
inşaat yarım kalırdı benim hayırlısı yerine otutturmuş dr. biraz önce iyiymiş şimdi
benimki vicdan azabı duyuyo kardeşler kardeşlere karşı maç düzenlemişler sonu bu oldu işte allah daha beterinden korusun ne diyim ki
aylin adet olmamamna sevindim canım ateş ölçüyomuydun sen
ayşe merve gülsüm raziş nasılsınız
:roflol: içtim bileeeiçme öle çayları canım çaykurun suyumu çıktı.hoş su içsen ne olur ne olmaz.nasıı cevap:roflol:
pantolon üstüne uzun tunik/pardesü de mi giymiyosun?kapalıyım cnm
ve pantolon giymemeyi terecih ediyorum
kızlar size tospanın son fotosunu koyam mı
aaaa evet ben de beğeniyorum onları...şu son çıkan pantolon eteklerde inanılmaz rahat mumudihaba varsa düşünebilirsin cnm..
aaaa evet ben de beğeniyorum onları...
ben size bırakayım danışmanlığı...kaydirigubbakcemile5
tamam,sağol canımbuseferde küçük olmuş dersem döver misin beniii sırnaşık şey
aylincim bende bilmiyorum cicim ama olmaz bişiiii bidaha içme sen genede
seher yalnız bu resimde seleni bıraktım kirazlara gözüm takıldıı.delikafadulden:roflol:
amanınn bendeeee yoksa yoksaa kızzz hamile misinn sendeee canımm çektiii:roflol: neyse evde var allahtan :1rolleyes:
Merhaba kızlar günaydınlar hepiciğinize. Hayırlı cumalar olsun inşallah.
Ancak geldim iş güç tabi cuma ya ödeme trafiği var.
Sehercim selenine maşallah cnm ama gülsümün de dediği gibi kirazlarda ilgili çekmedi değil valla.
Aylincim hasta olmamış hala aman olmasın hamiş olsun inşallah. Sonra hamişlik sırası bana gelsin kaydirigubbakcemile3
İnşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün iyiyim kaç gündür uykudan gözüm kapanıyodu bugün cinm gibiyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?