İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayhhh oku oku bitmedi-tatlicadiarzu-
hadi hayırlısı olsun gülüm
:dance:
duygulandım kızsenağlama
ayh inşallah tüm regliler 9-10 ay kadar yakındır:)))))
:roflol: inşallah
kirlenmee hee :roflol::roflol::roflol: e doğru ama baya bi kirleniyo insan.:roflol::roflol:
:roflol: çatlakk
beni unuttun:dilcikar:
sinemcim hoşgeldin bizde iyiyiz.inşallah bu ay hepimiz için güzel olur.ister inanın ister inanmayın her namazımda dua ediyorum hepimize.
canımmmm,sağolasınŞeniz

amin

11 gün kalmış hali bu kızlar bizim tospa uyuyo şimdi daha uyanamadı tam 15 kilo aldım bu arada
oyy maşallahhh
Şeniz
kız mervem dikkat et fazla şişme anacım ben 15 kiilo yuzunden yemediğim azar yok doktorumdan
15 kilo çok ideal ama kuzu
merhaba kızlar bende tedavi görüyorum 2 aydır yumurtlama takibi yapıyorlar komen kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak...
hoşgeldin

:roflol: ne güzel şeyler be,darısı bize
Sımdı bu olaya varmısınız yokmusunuz UZUN UZUN DER ÇALISMALARININ YERINE CE DIYIP BITECEK YANARIM YANARIM BUNA YANARIM
:roflol::roflol::roflol:

RAZIYEMIN YIGENI 41 KERE MASALLAH
maşallah:asigim:
gülüüüüüm çokkk sevindim,hadi gelsin bebişler:dance:
Şeniz
kız benimkide bankacı biraz zor izin alır

ama var ya hasta da garibim şimdi spermler kalitesiz olur mu acaba yaaa
klava: ulen çere çöpe takmayın kafayıklava:
Slm kızlar butopikte yeniyim sizleri bir kaç gündür takip ediyorum.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.

Slm cetrefilli ben de sivaslıyım ve eğitimciyim.sivasın neresinde oturyosun hemşerim

Sağol canım ama az önce regl oldum.Çok üzgünüm çoook.senağlama
hoşgeldin,ben de sivaslıyım.. bebiş olur tez zamanda inşallah
Şeniz
Şeniz
asiyecimm bence bekle 14.gün cnm benm..

ya aylini bende merak ediyorum umarım bugün gelii bişicik çıkmamıştır:)
Şeniz
Şeniz
aylinim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.inşallah mr da bişey çıkmaz.
sağol canımm,inşallah
:roflol: valla öyle düşün düşün ....tur işin:roflol:
aylincim hoşgeldin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine inşallah mr sonucunda temiz çıkar
sağol canımm
afferem
aylincim geçmiş olsun bende bu ağrıların sebebi astigmattır ama genede sağlam olsun canım mr da radyasyon var herhalde cnm tam bilmiorm ki:1no2:
sağol gülüm,bakalım
Aylincim geçmiş olsun cnm benim en azından ağrılarına çare bulunmuştur. Allah şifa versin cnm
kıs nevgül alemsin ya çok güldüm
Şeniz
ya kızlar bişey dicem ben hala bu sitenin cahalıyım.profilimde pek bişey yapamıyom gelen mesajları okuyabiliyom.arkadaşlıkları kabul ediyorum o kadar.
daha napcan kız,profiline takla mı attırıcan:roflol:
Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız
geçmiş olsun güllüüüm
teşekkür ederiiim canım

ayh asiş yaa ilk sonu olmasa da olur hayırlısıyla zamanı gelince gelsin de bebişimiz

sitemizin ilk hamilesi ayşe olsun sıraylada biz gelelimm peşinden:) ayşee kız evde test varsa pazartesiye kadar gecikmiş olursan yaparsın dimi test bizi merakta bırakmazsın?
hay allahım kızlar valla kimse es geçmese sırayla yaptıgın listedeki gibi teker teker de hamiş olsak:sm_cool:
bi de kerteriz bizim sıpacıkları oooooh :)
gülsüm dualarımız kabul olsun canım inşallah...

test evde yok da adetim gelmezse yaparım herlade, tez elden pazartesi doktora giderim, ayh inşallah, Rabbim nolur kabul et dualarımızı, amin

inşallah inşallah.allahım şu cuma günü hürmetine ,efendimiz(s.a.v)hürmetine sahabelerimiz hürmetine sevdiğin bütün müminler hürmetine dualarımız kabul et. amin amin.:Saruboceq::Saruboceq:
aminn..

KIZLAR ŞÜKREDECEK ÖYLE ÇOK ŞEY VARKİ, KIYMETİNİ BİLMEYİP STRES YAPIYOZ.. BAKIN BEN ŞİMDİ BEBEK YAPMAYI BİLE DÜŞÜNEMİYORUM,ÇALIŞAMIYORUZ, ÖYLE BÜYÜK NİMETKİ BEBİŞ OLSUN DİYE UĞRAŞIYOSUNUZ,BU BİLEE...
BEN ŞİMDİ KALDIM BÖYLE, NEDENİNİ BİLMİYORUZ, TEDAVİ NASIL OLACAK BİLMİYORUZ, MUALLAKTA HERŞEY..... ŞİMDİ BEBEK ÇALIŞMALARINIZA NASIL ÖZENEREK BAKIYORUM BİLSENİZ..
ONUN İÇİN HİÇ TAKMAYIN KAFAYA, ŞİMDİ TIP ÇOK İLERLEDİ GELİCEK İNŞALLAH BEBİŞLER..
ASLINDA BİZİM EN ÖNEMLİ ENGELİMİZ ÇOK DÜŞÜNMEK......

kız emel rüyamda seni gördüm dün gece...evine geliyoz adaşımla...evin bembeyaz..halı falan yok...stüdyo ev gibi...kocanın iş yeriymiş aynı zamanda...ama yiğit bi tatlıydıki...sarı kafa...öyle bıcır bıcır bakıyodu...öksürdüğünü duyacakmışım kuzunun herhalde...aman bununla geçmiş olsun canım...

aylincim konu dışında kaldım kusura bakma hayatım...okuyamadım geçmişi...anlatır mısın ne oldu? tabi seni üzmeyecekse...

ayşeeeee şu profilindeki stresli ifadeyi kaldırırmısın.allah allah yaa biz stres yok diyoz hanıma bak.ne stresi stres mes yok olmasın lütfen.sakin sakin herşeyin hayırlısı deyip beklicez.olmazsa mayısta hep beraber amuda kalkarız.:roflol:

canım ya aşkıımm üzme bizi umarım herşey düzelecek.

aylincim üzülme sakın bak hemencicik düzelirisin inşallah başlarsın çalışmalarada

canım geçmiş olsun hiç üzülme önemli bişey çıkmayacak inş sakın sters yapma canım biz arkandayız

alemsin gülsüm hee bak bu taktik iyi ama hiç küsmemek lazım kocişlere yumoşlarda akıllı küs olduğumuzu anlarlar onları içeri almazlar sonra

Gunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizee

amanınnnn çok güzel beyaz iyidir adaşımmm hamile haberimi alcan herhalde nasııı bağladımm iki dakikada delikafadulden

aylincim valla çok haklısın şükretcek okadar çok şeyimiz varki aslında bilincindeyiz bizde ama nefis işte tatlım sende atlatcan hemen başlıcan çalışmalarrr yorgunluktan bittiğin anlar gelecek:bbo:

güle güle giysin cicilerini bebişin:)

yorgunluktan bitme olayına katılıyorum.şekil a ben canım.:bbo:

slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim karnım çok acıktı benim yaaaa az kaldı ama sabredemiyorum bişeler yedim aç ta değilim ama anlamadım çok acıktım
afiyet olsun hepinize aylincim emelcim (yiğidim)geçmiş olsun canlarım

aylincim çok kafana takm ya benimda önceden başım çok ağrırdı migren çıktı bide gözlük verdiler şimdi daha aralıklarla ağrıyo şükür ki. ınşallah çabuk çözülür tatlım

hoşgeldin sinemcim yee yee bebiş olsun inşallah.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ara ara mıde bulantısı gelıyo karnımda cok gaz var acaba usuttummu yoksa hamıŞmı oluyorum bır hafta var adet olmama psıkolojıkte olabılır ay ınsallah hamısımdır ya bısıydeyınde rahatlatın azcık benı motovasyona ıhtıyacım var

merve2cim hoşgeldin canım en güzel zamanlar şimdi havalarda güzel güzel gezin minnoşunla.
Sinemcim canım benim su iç açlığını bastırsın üşüyünce acıkıyorum ben bende nescafe yaptım içiyorum ısınırım belki istanbul güneşli ama ben üşüyorum hayret bişey yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…