ayhhh oku oku bitmedi-tatlicadiarzu-
klava: ulen çere çöpe takmayın kafayı klava:
hadi hayırlısı olsun gülümgünaydın canlarım hepiniz iyisiniz benim kocada sigarayı bırakacaktı sözde kaldı hepsi bizi kandırıp kandırıp evlenmişler yaaaa bunlar aynı numara hep
ben iyiyim kocamın ilk pasoportu kaybolmuştu arap konsolosluğu ilkini istiyo sorun var belki gitmez kocamn allahtan hayırlısını diliyorum her zaman
gönül hoşgeldin aramızaaa kızlar bu ay patlama yaşayacak topik bir sürü hamişimiz olacak inş. öpüyorum hepinizi görüşmek dileğiyle
:dance:günaydın kızlaaaaar, benim adete iki gün kaldı, belirti yok, umutlanmayım diyorum ama arada belirti olmadan da yediğim oldu kırmızı kartları( bu ay hayırlısıyla olsa yaaaaaa ne kadar mutlu olurdum, ya da içimizden biri de olsa olur valla süper olur güzel haberler duymak...
ama şu da var ki adetten önce terör estirirdim şimdi gerginlik falan yok, hayırlısı diyeyim artık
duygulandım kızsenağlamacanım benim yaaaa çok duygulanıyorum siz böyle şeyler söyleyince, insan hiç tanımadığı, görmediği, sesini bile duymadığı bir insana nasıl bu kadar açık yürekli olabilir, nasıl dualar edip iyi şeyler dileyebilir. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız, benim de dualarım sizlerle, hepiniz ayrı ayrı o kadar güzelsiniz ki....
:roflol: inşallahayh inşallah tüm regliler 9-10 ay kadar yakındır:)))))
:roflol: çatlakkkirlenmee hee :roflol::roflol::roflol: e doğru ama baya bi kirleniyo insan.:roflol::roflol:
beni unuttun:dilcikar:günaydın kızlar biz kızımla anca uyanabildik ağır vasıta olarak
ayşe kız maşallah göbişine buyutmuşun ufaklığı benimki senin kadar şu an kimse inanmıyo doğurcağıma daha kucuk diyo
emelcim sanada günaydın yiğit nasıl
mervem razişim asiyecim emelcim şebocum çetrefilli olan ayşem ve unuttuklarım hepiinize günaydınlar mervecim bizim doğum tarihimiz nisan 27 tabi bizimki poposunu kaldırıp çıkmaya karar verirse
canımmmm,sağolasınŞenizsinemcim hoşgeldin bizde iyiyiz.inşallah bu ay hepimiz için güzel olur.ister inanın ister inanmayın her namazımda dua ediyorum hepimize.
aminmervem 2 hoşgeldin canım
yok ben tedaviyle hamile kalmadım canım hatta uğraştım uğraştım bu ay kesin olmaz dedim o ay hamile olduğumu öğrendim allah en kısa zamanda sizinde göbişleri doldursun gelsin bebişler
oyy maşallahhh
Şenizinşallah allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hatta esma dioduya doğuma giderken ne dilersen oluyo diye ben diyom bizimkilere allah arkadaşlarımada bebeiş nasip etsin dicem diyo tabi okadar sancıda isim sayamıcam toptan aradan çıkaracam
15 kilo çok ideal ama kuzukız mervem dikkat et fazla şişme anacım ben 15 kiilo yuzunden yemediğim azar yok doktorumdan
hoşgeldinmerhaba kızlar bende tedavi görüyorum 2 aydır yumurtlama takibi yapıyorlar komen kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak...
:roflol: ne güzel şeyler be,darısı bizeBana gore zor annem dıyo nesı var Çocugun anam 2 saate bır emzırmeye kalkıyorsunuz eger bebegın uykusu aÇılırsa yandınız nÖbettesınız hııı bırde 7 de uyanacaksınız kocalarınızın koynunda uyuyamıyorsunuz sıpalar her haltı bılıyo geÇen adam koluna aldı tam uyuyacak ohhh oglan uyudu bızde boyle yatalım ozlemısım senı dedı ıngaaaaaaaaaaaaaaaa dıye bır ses valla 40 Çıkınca gondereyım benım sıpayı sızlere
:roflol::roflol::roflol:Sımdı bu olaya varmısınız yokmusunuz UZUN UZUN DER ÇALISMALARININ YERINE CE DIYIP BITECEK YANARIM YANARIM BUNA YANARIM
maşallah:asigim:
gülüüüüüm çokkk sevindim,hadi gelsin bebişler:dance:kızlaaaar şimdi dr dan geldim
bana bu kürü tavsiye eden açıklama yapan herkesten Allah razı olsun Allah hepinize hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişler versin inş.
yumurtam tam ideal halindeymiş dr 3 kere gün aşırı dedi ayyy çok sevinçliyim Allah bozmasın böyle sürer umarım 9 ay
Şenizinşallah, kız doktor ne dediyse onu yap, anam buranın kadınları da günlük yapmaya ne meyilliymiş yahu:roflol: güülsüüüüm bak lafım sana da ayrıca
kızlar aylin bugün doktordan sonuclarını alacaktı ses seda yok? haberleşen var mı?
kız benimkide bankacı biraz zor izin alır
ama var ya hasta da garibim şimdi spermler kalitesiz olur mu acaba yaaa
Slm kızlar butopikte yeniyim sizleri bir kaç gündür takip ediyorum.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.
Bende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum .Bu ay düştü prolaktinim tüm yumurtlama günlerimi dolu geçirdim:) yarın regl tarihim.Bugün dayanamayıp test yaptım ama tek çizgi ne yazıkki( yinede bir umut var içimde inşallah reg olmam yaaaaaa
Slm cetrefilli ben de sivaslıyım ve eğitimciyim.sivasın neresinde oturyosun hemşerim
hoşgeldin,ben de sivaslıyım.. bebiş olur tez zamanda inşallahSağol canım ama az önce regl oldum.Çok üzgünüm çoook.senağlama
Şenizyaşasın ya:teytey::sm_cool: bu çok güzel bir haber beyzam çok sevindim bu kürü tastikleyip onaylıyoruz arkadaşlar önce asiye sonra beyza inşallah devamıda bebiş olur :Saruboceq:
rahim kendisi temizlediği için oluyor ayşem bende bizim ineciklerden biliyorum onlarında öle kanaması oluyorkaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra dinende günahmış
evet ya bende merak ettim bak aylini inşallah hayırlı haberlerle gelir
hadi bakalım hayırlı işler rastgele diyeyim :1rolleyes:
Şenizhihhhhh saol mervem yaaaa var ya gelmesin diye dikicem valla bu gidişle nasıl gaza geldiysem:roflol::roflol:
yahu kızlar aylin yok hala, dün sonuclarını alacaktı baş ağrısı için gittiği doktordan, kimseye özelden falan yazmadı mı nerde bu kız ayol?:sm_confused:
Şenizasiyecimm bence bekle 14.gün cnm benm..
ya aylini bende merak ediyorum umarım bugün gelii bişicik çıkmamıştır:)
Şenizgünaydın beyzam gülsümüm hoşgeldin şekerkız sanada günaydın ben raziye memnun oldum
ayy evet mervem bende merak ettim aylini inşallah dinleniyordur ondan gelmedi dün ve bişey çıkmamıştır ayliiinnn gel bize haber ver canım
sağol canımm,inşallahaylinim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun.inşallah mr da bişey çıkmaz.
:roflol: valla öyle düşün düşün ....tur işin:roflol:geçmiş olsun aylincim, inşallah önemli bişey çıkmaz, düşün düşün nolcak sıvı alanmarın genişlemiş bakşaka bir yana sana baş agrısı dısında vereceği bir sıkıntı var mı? neymiş ki bu yahu? ayrıca mr en tehlikesiz görüntülenme yöntemi, renkli dopler ve nükleer tıpta çekilen şeyler çok riskli imiş, mr da mıktatıslardan oluşan bir manyetik alan falan filan işte,fisfisfisbenim de kafam karıştı, güzel haberlerini bekliyoruz canımcım. hadi dön geçmişe
sağol canımmaylincim hoşgeldin geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine inşallah mr sonucunda temiz çıkar
afferemsavaşma seviş parolasını bile uyguladım.akşam koçişle tartıştık.ben gittim yattım oda geldi hiç gönlümü alma falan yok yat.bende bişey demedim ama uyuyamadım.sonra sabah uyandım dedim ulen olmaz böle uyandırdım dedim şuanlık küslüğü bırakıyoz çünkü ortağız dedim.beraber çalışmamız lazım.kaydirigubbakcemile3
sağol gülüm,bakalımaylincim geçmiş olsun bende bu ağrıların sebebi astigmattır ama genede sağlam olsun canım mr da radyasyon var herhalde cnm tam bilmiorm ki:1no2:
ŞenizAylincim geçmiş olsun cnm benim en azından ağrılarına çare bulunmuştur. Allah şifa versin cnm
kıs nevgül alemsin ya çok güldüm
daha napcan kız,profiline takla mı attırıcan:roflol:ya kızlar bişey dicem ben hala bu sitenin cahalıyım.profilimde pek bişey yapamıyom gelen mesajları okuyabiliyom.arkadaşlıkları kabul ediyorum o kadar.
geçmiş olsun güllüüümGunaydın bız geldık dr.den oglum babadan mıkrop kapmıŞ ÖksÜrÜyor bende kabızdım ıkımızede ılaÇ verdı gonderdı sımdı ıyıyız
teşekkür ederiiim canımherkeslere hem güaydın hemde hayırlı cumalar kızlar
aylincim ve emelcim sizlere çok geçmiş olsun canım dikkat et emelim bebişine öptürme kimseye
gülsüm sabah sabah güldürdün kız beni bak bizimde bebeiş olana kadar oldu oldu sonra yok kocişin dediği istediğin oldu şimdi yanaşma dimi oldu aman ha sen genede çaktırma bebiş için olduğunu gerçi benimki bebeişi önceleri istemiyodu ama şimdi kıymetlisi oldu