İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay maşallah ssengün evladın da çok tatlı

ALLAH BAĞIŞLASIN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSıN

hoşgeldin asiş
inşallah canım hayırlısıyla ben hamile olayım,sonra sana da bulaştırayım:dance:

ay maşallah ssengün evladın da çok tatlı

ALLAH BAĞIŞLASIN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
sağol canım allah sizlerede nasip etsin
hoşgeldin asiş
inşallah canım hayırlısıyla ben hamile olayım,sonra sana da bulaştırayım:dance:

herkes hamş olucak en gec yaz sonu inşallah bence temmuz sonu ama nese ağustosuda katam benlaelaelaelaelae

benim midem bulanıyo belim ağırıyo göğüslerim sancıyooo.ıımm başkaaaa halsizim uyku basıyo üşüyorummm:roflol::roflol:nedir bu acabaadelikafadulden
acaba nedir nedirrCADIARZU
:dance::CüvCüv:
asiş baya belirtin varmış yaaaa
heyecan yaptım ben
inşallahhhh:CüvCüv:

kızlar,geçenlerde bi rüya gördüm
dün de anneme anlatmıştım,annem ağlamaya başladı ve o da bana bişe anlattı..
çokkk enteresan, duygusal, ibretlik bi haldi yaşadığımız...
ama şimdi anlatmicam.
eğer hami şsem anlatıcam
hatırlatın bana öyleysem tamam mı

hayır olsun inşallah anlatma bencede canım.belliki çok etkilendiniz.inşallah hamişsen anlatırsın.ne zaman test yapacan.

hayır olsun inşallah anlatma bencede canım.belliki çok etkilendiniz.inşallah hamişsen anlatırsın.ne zaman test yapacan.

inşallah...
test için normalde beklicektim en az bir hafta ama salı günü minik paşamın,yiğenimin doğum günü var, testim pozitif çıkarsa ona ikinci hediye olarak ilk kuzeninin yola çıkış haberini vermek istiyorum inşallah:asigim:
o yüzden salı günü yaparım sanırım
erken mi olur,pozitif çıkmamasından korkuyorum

kızlar iyiyim işte ne olsun bugün nedense kendimi dinç hissediyorum hamilelik belirtim falan yok aynı normalde nasılsam aynen devam ediyorum zaten benim düşüncem tarihimden 10 gün sonra falan test yapmak çünkü genelde 2 ayda bir oluyorum biliyosunuz. O yüzden daha vakit var diye rahatım yani.
Ama gülsüm kesin hamile belirtilere baksanıza kaydirigubbakcemile3

canım sonuçtan korkma eğer hamileysen reglin gelmicek zaten sadece erken yapmış olacan.eğer değilsen zaten reglin gerlir ki gelmicek inşallah.akşam çok dua ettik akşam yapılan dualar geri çevrilmedi allahın izniyle.opuyorumnanaktan

hiç belirti yaşamayanlar var canım belli olmaza.s
inşallah gelir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…