- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
Merhaba kızlar günaydınlar hepiciğinize. Hayırlı cumalar olsun inşallah.
Ancak geldim iş güç tabi cuma ya ödeme trafiği var.
Sehercim selenine maşallah cnm ama gülsümün de dediği gibi kirazlarda ilgili çekmedi değil valla.
Aylincim hasta olmamış hala aman olmasın hamiş olsun inşallah. Sonra hamişlik sırası bana gelsin kaydirigubbakcemile3
İnşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün iyiyim kaç gündür uykudan gözüm kapanıyodu bugün cinm gibiyim :))))
sağol canım allah sizlerede nasip etsinay maşallah ssengün evladın da çok tatlı
ALLAH BAĞIŞLASIN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
hoşgeldin asiş
inşallah canım hayırlısıyla ben hamile olayım,sonra sana da bulaştırayım:dance:
asiş sende durum ne?
benim midem bulanıyo belim ağırıyo göğüslerim sancıyooo.ıımm başkaaaa halsizim uyku basıyo üşüyorummm:roflol::roflol:nedir bu acabaadelikafadulden
bebiş bebiş bebişdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
acaba nedir nedirrCADIARZUbenim midem bulanıyo belim ağırıyo göğüslerim sancıyooo.ıımm başkaaaa halsizim uyku basıyo üşüyorummm:roflol::roflol:nedir bu acabaadelikafadulden
benim midem bulanıyo belim ağırıyo göğüslerim sancıyooo.ıımm başkaaaa halsizim uyku basıyo üşüyorummm:roflol::roflol:nedir bu acabaadelikafadulden
bebiş bebiş bebişdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
kessiiiinnn adetim bitsin test yapacam:roflol::roflol: böle dalga geçiyorum bakalım sonum ne olacak.şakkıdı
acaba nedir nedirrCADIARZU
:dance::CüvCüv:
asiş baya belirtin varmış yaaaa
heyecan yaptım ben
inşallahhhh:CüvCüv:
kızlar,geçenlerde bi rüya gördüm
dün de anneme anlatmıştım,annem ağlamaya başladı ve o da bana bişe anlattı..
çokkk enteresan, duygusal, ibretlik bi haldi yaşadığımız...
ama şimdi anlatmicam.
eğer hami şsem anlatıcam
hatırlatın bana öyleysem tamam mı
noldu kız oynak beyim gene ne dedimmm:uhm::roflol::roflol:
noldu kız oynak beyim gene ne dedimmm:uhm:
hayır olsun inşallah anlatma bencede canım.belliki çok etkilendiniz.inşallah hamişsen anlatırsın.ne zaman test yapacan.
o belirtileri ben yazdım sende asiş diyosun.
inşallah...
test için normalde beklicektim en az bir hafta ama salı günü minik paşamın,yiğenimin doğum günü var, testim pozitif çıkarsa ona ikinci hediye olarak ilk kuzeninin yola çıkış haberini vermek istiyorum inşallah:asigim:
o yüzden salı günü yaparım sanırım
erken mi olur,pozitif çıkmamasından korkuyorum
:roflol::roflol::roflol:
hadi yaaaa
yahu çık aradan adapazarııııııııııııııııııklava::roflol:
hamilelikten dalgınım daa:CüvCüv:
hiç belirti yaşamayanlar var canım belli olmaza.skızlar iyiyim işte ne olsun bugün nedense kendimi dinç hissediyorum hamilelik belirtim falan yok aynı normalde nasılsam aynen devam ediyorum zaten benim düşüncem tarihimden 10 gün sonra falan test yapmak çünkü genelde 2 ayda bir oluyorum biliyosunuz. O yüzden daha vakit var diye rahatım yani.
Ama gülsüm kesin hamile belirtilere baksanıza kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?