kızlar iyiyim işte ne olsun bugün nedense kendimi dinç hissediyorum hamilelik belirtim falan yok aynı normalde nasılsam aynen devam ediyorum zaten benim düşüncem tarihimden 10 gün sonra falan test yapmak çünkü genelde 2 ayda bir oluyorum biliyosunuz. O yüzden daha vakit var diye rahatım yani.
Ama gülsüm kesin hamile belirtilere baksanıza kaydirigubbakcemile3
canım sonuçtan korkma eğer hamileysen reglin gelmicek zaten sadece erken yapmış olacan.eğer değilsen zaten reglin gerlir ki gelmicek inşallah.akşam çok dua ettik akşam yapılan dualar geri çevrilmedi allahın izniyle.opuyorumnanaktan
Şeniz canımm dualarımız kabul olsun inşallah
salı günü yaparım inşallah o zamn adet olmazsam tabi
Valla aylincim geçen yıl göğsüm ağrımıştı öle anlamıştık doktora göğüste kist oluştu diye gittik test yaptılar hamile çıkmıştım ama bu ara öle bişey yok geçen yıl çok terlemiştim bide et benleri çıktı boynumda hamilelik sürecinde şimdi öle bişeyde yok bilemiyorum ki hayırlısı Allah tan ne diim.
hoşgeldin ha mişimmselam milletttttttopuyorumnanaktan
raporumu verem efem doktor sorun çıkmamış şükür dedi senin oğlun doğduktan sonra gelişecek inşallah dediii başkada bişi demedi usg ye bilem sokmadıııııklava: klava:ya tamam dopplerde usg gibi ama eşim yanımda yoktu oğluşumuda göstermedi ki doktorum gibiiiiiii neyse haftaya son kontrol sonraki hafta zaten kucağımda olacak inşallahhhh usg ye gerek kalmayacakkkkk:lepi:
sizler ne alemdesiniz bakalımm dünden berii gece eşimden kaçamak girdim aslımm maşallah canımm helede fenerli giysisi çokkk yakışmış tosunumaaa Allah nazardan saklasınnnnn
badegülümm sen de hoşgelmişsinna.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımmm öpüldünüz mucukkkssss mucukkkkssssŞenizŞeniz
asiş aynı kadının iki hamileliği arasında bile fark olabiliyomuş...Valla aylincim geçen yıl göğsüm ağrımıştı öle anlamıştık doktora göğüste kist oluştu diye gittik test yaptılar hamile çıkmıştım ama bu ara öle bişey yok geçen yıl çok terlemiştim bide et benleri çıktı boynumda hamilelik sürecinde şimdi öle bişeyde yok bilemiyorum ki hayırlısı Allah tan ne diim.
hımmmAyşecim hoşgeldin cnm bak ben sana demiştim senin alperenin doğunca aradaki farkı kapatacak diye şükür doktorda aynısını demiş ohhhhh bi rahatlayıp doğumu bekleyelim artık hayırlısı ile de doğur da bize resmini gönderirsin alperenin cnm benim
Aylincim öle de doktor bana dediki senin göğsündeki süt damarları dışarıya çok yakın o yüzden hamilelikteki hormon hareketinden şişmiş dedi. Hatta gebelik sonlanınca şişlikte indi
slm kızlar bende inat ettim ve birgün anne olacağım.mart ayında iki aylık bebeğimi kaybettim.kalp atışı yoktu.umutla yine olacağı günü bekliyorum.ama kolay hamile kalamıyorum sanırım ilki 4-5 ayda olmuştu.şimdide büyük heyecan istek ve ümitle bekliyorum yine meleğimi.inşaallah rabbim şu mübarek zamanda dualarımızı kabul ederde verir bize sağlıkla hayırla bebeklerimizi.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?