İnatla bir gün ANNE olacağım !

kesin asişim canım ben çok relaxsım yani..adetim bitsin test yapacam şııpp çift çizgiyi görecem.:icecream:

Şeniz canımm dualarımız kabul olsun inşallah
salı günü yaparım inşallah o zamn adet olmazsam tabi

selam milletttttttopuyorumnanaktan
raporumu verem efem doktor sorun çıkmamış şükür dedi senin oğlun doğduktan sonra gelişecek inşallah dediii başkada bişi demedi usg ye bilem sokmadıııııklava:klava:ya tamam dopplerde usg gibi ama eşim yanımda yoktu oğluşumuda göstermedi ki doktorum gibiiiiiii neyse haftaya son kontrol sonraki hafta zaten kucağımda olacak inşallahhhh usg ye gerek kalmayacakkkkk:lepi:
sizler ne alemdesiniz bakalımm dünden berii gece eşimden kaçamak girdim aslımm maşallah canımm helede fenerli giysisi çokkk yakışmış tosunumaaa Allah nazardan saklasınnnnn
badegülümm sen de hoşgelmişsinna.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımmm öpüldünüz mucukkkssss mucukkkkssssŞenizŞeniz

Valla aylincim geçen yıl göğsüm ağrımıştı öle anlamıştık doktora göğüste kist oluştu diye gittik test yaptılar hamile çıkmıştım ama bu ara öle bişey yok geçen yıl çok terlemiştim bide et benleri çıktı boynumda hamilelik sürecinde şimdi öle bişeyde yok bilemiyorum ki hayırlısı Allah tan ne diim.

oklavayla monteli ayşe hoşgeldin.haberler iyi şükürler olsun.darısı başımıza inşallah.

asiş senin bi çocuğun varmı canım.delikafadulden

myhopeeeeeeeee şükürler olsun cnmm çook sevindimm allah kimseyi üzmesin bu yolda zamanında gelsinn bebişleerr

hoşgeldin ha mişimm
sağlıkla doğacak inşallah kuzu,sonra da tosun gibi olacak maşallah
asiş aynı kadının iki hamileliği arasında bile fark olabiliyomuş...
belirtilere takılmamalı aslında

sehercim maşallah tospana gün geçtikçe kocaman oluyor
asiyem inşallah hamişsindir canım
aylinde hamiş salı günü kesinleşecek allahın izniyle
ayşem alperen doğduktan sonra danacık olacak merak etme
dana dedimde aklıma merve2 geldi kuzey danacık nasıllar acaba

kızlarr adet olcam galiba yine geldi gibi adet sancısı,beraberinde bel ağrısıı ama geri gitti
başım döndü şimdi de
aman ne heyecenlı işler bunlar ya

Ayşecim hoşgeldin cnm bak ben sana demiştim senin alperenin doğunca aradaki farkı kapatacak diye şükür doktorda aynısını demiş ohhhhh bi rahatlayıp doğumu bekleyelim artık hayırlısı ile de doğur da bize resmini gönderirsin alperenin cnm benim

Aylincim öle de doktor bana dediki senin göğsündeki süt damarları dışarıya çok yakın o yüzden hamilelikteki hormon hareketinden şişmiş dedi. Hatta gebelik sonlanınca şişlikte indi

hımmm
hayırlısıyla göğüslerinden belirti başlar bugün yarın inşallah o zaman ..

kızlar yiğitin annesi emel nerlerde haberi olan var mı
pınarda uğramadı ne zamandır zuzu sinemde yok

slm kızlar bende inat ettim ve birgün anne olacağım.mart ayında iki aylık bebeğimi kaybettim.kalp atışı yoktu.umutla yine olacağı günü bekliyorum.ama kolay hamile kalamıyorum sanırım ilki 4-5 ayda olmuştu.şimdide büyük heyecan istek ve ümitle bekliyorum yine meleğimi.inşaallah rabbim şu mübarek zamanda dualarımızı kabul ederde verir bize sağlıkla hayırla bebeklerimizi.:Saruboceq:

hoşgeldin canım
dilerim Allah yeniden bebek versin ve bukez sağlıkla tamamına erdirsin
bu arada 4-5 ay fena diil bence,zor hamile kalmıyosunki..

ben buradayım ayşecim daha yemeğe inemedim sanırım inememde baya müdürüm toplantıda çıkmazyınca göndermez yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…