al canım kaldırdım, bu aralar bana en çok uyan ileti bu sanırım, geveze:roflol:ayşeeeee şu profilindeki stresli ifadeyi kaldırırmısın.allah allah yaa biz stres yok diyoz hanıma bak.ne stresi stres mes yok olmasın lütfen.sakin sakin herşeyin hayırlısı deyip beklicez.olmazsa mayısta hep beraber amuda kalkarız.:roflol:
aaaa ama aylin sen de takma kafanı, ben o kadar şiddetli migren ağrıları çekiyorum ki ama migren ilaçlarının yanına yanaşmıyorum, bebişim olur da zarar görür diye, allah o gücü veriyo anneye yeter ki bebiş gelsin, sen çalışmalarından sağlıgın el verdikce ödün verme. bi tamamlansın tetkiklerin de ondan sonra bakalım çaresine, doktoruna sormadın mı tahlilleri isterken gebe kalmak için çalışmalara ara vereyim mi falan diye?aminn..
KIZLAR ŞÜKREDECEK ÖYLE ÇOK ŞEY VARKİ, KIYMETİNİ BİLMEYİP STRES YAPIYOZ.. BAKIN BEN ŞİMDİ BEBEK YAPMAYI BİLE DÜŞÜNEMİYORUM,ÇALIŞAMIYORUZ, ÖYLE BÜYÜK NİMETKİ BEBİŞ OLSUN DİYE UĞRAŞIYOSUNUZ,BU BİLEE...
BEN ŞİMDİ KALDIM BÖYLE, NEDENİNİ BİLMİYORUZ, TEDAVİ NASIL OLACAK BİLMİYORUZ, MUALLAKTA HERŞEY..... ŞİMDİ BEBEK ÇALIŞMALARINIZA NASIL ÖZENEREK BAKIYORUM BİLSENİZ..
ONUN İÇİN HİÇ TAKMAYIN KAFAYA, ŞİMDİ TIP ÇOK İLERLEDİ GELİCEK İNŞALLAH BEBİŞLER..
ASLINDA BİZİM EN ÖNEMLİ ENGELİMİZ ÇOK DÜŞÜNMEK......
aylincim konu dışında kaldım kusura bakma hayatım...okuyamadım geçmişi...anlatır mısın ne oldu? tabi seni üzmeyecekse...
canım ya aşkıımm üzme bizi umarım herşey düzelecek.
aylincim üzülme sakın bak hemencicik düzelirisin inşallah başlarsın çalışmalarada
canım geçmiş olsun hiç üzülme önemli bişey çıkmayacak inş sakın sters yapma canım biz arkandayız
alemsin gülsüm hee bak bu taktik iyi ama hiç küsmemek lazım kocişlere yumoşlarda akıllı küs olduğumuzu anlarlar onları içeri almazlar sonra
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizee
amanınnnn çok güzel beyaz iyidir adaşımmm hamile haberimi alcan herhalde nasııı bağladımm iki dakikada delikafadulden
aylincim valla çok haklısın şükretcek okadar çok şeyimiz varki aslında bilincindeyiz bizde ama nefis işte tatlım sende atlatcan hemen başlıcan çalışmalarrr yorgunluktan bittiğin anlar gelecek:bbo:
slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim karnım çok acıktı benim yaaaa az kaldı ama sabredemiyorum bişeler yedim aç ta değilim ama anlamadım çok acıktım
afiyet olsun hepinize aylincim emelcim (yiğidim)geçmiş olsun canlarım
aylincim çok kafana takm ya benimda önceden başım çok ağrırdı migren çıktı bide gözlük verdiler şimdi daha aralıklarla ağrıyo şükür ki. İnşallah çabuk çözülür tatlım
al canım kaldırdım, bu aralar bana en çok uyan ileti bu sanırım, geveze:roflol:
aaaa ama aylin sen de takma kafanı, ben o kadar şiddetli migren ağrıları çekiyorum ki ama migren ilaçlarının yanına yanaşmıyorum, bebişim olur da zarar görür diye, allah o gücü veriyo anneye yeter ki bebiş gelsin, sen çalışmalarından sağlıgın el verdikce ödün verme. bi tamamlansın tetkiklerin de ondan sonra bakalım çaresine, doktoruna sormadın mı tahlilleri isterken gebe kalmak için çalışmalara ara vereyim mi falan diye?
Kızlar ara ara mıde bulantısı gelıyo karnımda cok gaz var acaba usuttummu yoksa hamİŞmİ oluyorum bır hafta var adet olmama psıkolojıkte olabılır ay ınsallah hamısımdır ya bısıydeyınde rahatlatın azcık benı motovasyona ıhtıyacım var
bende nescafe yaptım içiyorum ısınırım belki istanbul güneşli ama ben üşüyorum hayret bişey yani...
fıstık ben derimki bu mide bulantılarına karın ağrılarına kasık ağrılarına göğüs ağrılarına hamile yorumu yapmayın.psikolojik bence.daha erken hamilelik belirtileri için.biz çok aldandık.hepimizde azçok bu belirtiler ama sonunda hep kırmızı kartı yedik.bunlara takmadan bekleyelim diyorum.hatta ben dedim bir önceki topikte bu tür belirtilerimiz olsada buraya yazmayalım takmayalım bunlara.
ne kahvesi ayol, sigara kahve yasak arkadas, geliyo bak oklavaklava: gece yatmadan ya da birlikte olmadan yarım saat önce eşinize kahve içirin spermlerin hareketliliğini artırırmış ,ama yumurtalara zararlı anacım kahve, demli çaaay , allah askına cocuk istiyosak beslenmeye de dikkat edicez, ben mesela artık sabahları mutlaka evde kahvaltı yapıyorum ya da işe peynir ekmek falan getiriyorum hazır kekle bilmemneyle geçiştirmeyim diye, öölenleri yine yemekhanede sulu yemek yemeye dikkat ediyorum, aksam yine ev yemeği, taze sıkılmış meyve suyu içiyorum, sabah ya da gece yatmadan ballı süt, yani cips çikolata diyince var ya dibinde uyurdum ama kimyasal almadan beslenmeye çalısıyorum aman diyim bizim bebişler nazlı bir de yediklerimiz içtiklerimizle geciktirmeyelim danaları:icecream:
amanınnnn çok güzel beyaz iyidir adaşımmm hamile haberimi alcan herhalde nasııı bağladımm iki dakikada delikafa
aylincim valla çok haklısın şükretcek okadar çok şeyimiz varki aslında bilincindeyiz bizde ama nefis işte tatlım sende atlatcan hemen başlıcan çalışmalarrr yorgunluktan bittiğin anlar gelecek:bbo:
güle güle giysin cicilerini bebişin:)
merve2cim hoşgeldin canım en güzel zamanlar şimdi havalarda güzel güzel gezin minnoşunla.
Sinemcim canım benim su iç açlığını bastırsın üşüyünce acıkıyorum ben bende nescafe yaptım içiyorum ısınırım belki istanbul güneşli ama ben üşüyorum hayret bişey yani...
kızlar çok sağolun,umarım sorunsuz atlatırım, ama biraz araştırdım tedavi olarak ameliyatlardan bahsediliyosenağlama
canım baş ağrım vardıya,hidrosefali dendi, beyin içinde sıvı olan yerlerin genişlemesi..hafif dedi dr. ama...
TAMAM CNM ANLADIM BEN OKUMAMISTIM KUSURA BAKMAmirmirmirmir
gülüm ya tedavi olarak kafama ddelik açıp girilmesinden dem vuruluyo nette!senağlama
ah be güzelim biz neden burdayız, evhamdangülüm ya tedavi olarak kafama ddelik açıp girilmesinden dem vuruluyo nette!senağlama
aa değil mi bir de folik asit içiyorum, hadi balaık kızlar, eşlerimize de kendimize de iyi bakcez:dance:aferim kız sanaaa folik asit içiyorsunuz dimi kızlar hepiniz aman ihmal etmeyin
aylincim doktorun hafif demiş belki ilaçla engellenebiliyordur cnm umutsuzluk üzgünlük yakışmıyo canım biliyorum tedirginsin bende genelde öleyimdir ama olumlu düşün doktorun ilerlemiş olsa hemen ameliyatı sölerdi zaten bide öle düşün
aylin canım sen nette yazılanlara bakma ya.her hastalık herkeste aynı tedaviye cevap verir diye bişey yok.aynı hastalığa her insan farklı tedavilerle cevap verir.hem seninki hafifmiş ne ameliyatı.
sağolun desteğiniz için kızlar.yok ben kesin bi haber alcam sizden bu rüyalar ne böyle anacım kaydirigubbakcemile3
amin canım...daha güzelleri sizlere olsun inşallah...
gezelim dimi asiş teyzesi....
geçmiş olsun hayatım...şimdi biçok şeyin çok kolay tedavisi var...takma kafana...inşallah geçecek ve güzel bi kızçe gelecek kollarına...içime öyle doğdu bi anda valla...
ayliiinnn geliyo bak oklavaklava: iyi düşünücez iyi olacak inş sen araştırma hiç bu konuyu lütfen
ah be güzelim biz neden burdayız, evhamdançikolata çikolata kisti, googledan sadece bi yaz bakalım bunu ne çıkıyo, direkt kısırlık!!! internete kalırsa ölmüşüz de ağlayanımız yok, hem başlangıçta farkedilmiş bişey işte ameliyata gerek kalmaz inşallah olursa herşey insanlar için. tövbe ölüm yok ya ucunda, 80 yasında nineler ameliyat olup olup diriliyo senin yasın ne basın ne, hem ben toplamda 3 tane uzman kadın dogumcusu olan bir ücra şehirdeyim. sen ankara gibi yerdesin, bir sürü alternatifin var, araştır tabi araştırma demiyorum ama doktorunu iyi sec ve ona güven, herşeyin hayırlısı, bak adaşımın misyonunu yüklendim alırım oklavayı elime klava:
aa değil mi bir de folik asit içiyorum, hadi balaık kızlar, eşlerimize de kendimize de iyi bakcez:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?