İnatla bir gün ANNE olacağım !

al canım kaldırdım, bu aralar bana en çok uyan ileti bu sanırım, geveze:roflol:
aaaa ama aylin sen de takma kafanı, ben o kadar şiddetli migren ağrıları çekiyorum ki ama migren ilaçlarının yanına yanaşmıyorum, bebişim olur da zarar görür diye, allah o gücü veriyo anneye yeter ki bebiş gelsin, sen çalışmalarından sağlıgın el verdikce ödün verme. bi tamamlansın tetkiklerin de ondan sonra bakalım çaresine, doktoruna sormadın mı tahlilleri isterken gebe kalmak için çalışmalara ara vereyim mi falan diye?

aylincim konu dışında kaldım kusura bakma hayatım...okuyamadım geçmişi...anlatır mısın ne oldu? tabi seni üzmeyecekse...

canım ya aşkıımm üzme bizi umarım herşey düzelecek.

aylincim üzülme sakın bak hemencicik düzelirisin inşallah başlarsın çalışmalarada

aylincim çok kafana takm ya benimda önceden başım çok ağrırdı migren çıktı bide gözlük verdiler şimdi daha aralıklarla ağrıyo şükür ki. İnşallah çabuk çözülür tatlım

kızlar çok sağolun,umarım sorunsuz atlatırım, ama biraz araştırdım tedavi olarak ameliyatlardan bahsediliyosenağlama

canım baş ağrım vardıya,hidrosefali dendi, beyin içinde sıvı olan yerlerin genişlemesi..hafif dedi dr. ama...

gülüm ya tedavi olarak kafama ddelik açıp girilmesinden dem vuruluyo nette!senağlama

şeker kızcım inşallah hamilesidri canım ama üşütmeden de olabilir o yüzden temkşnli davran sıcak bişeyler falan iç baktın için ekşiyo anlaki soğuktan ama sıcak bişeyler içsende geçmezse biraz umutlanırsın cnm hamilelik belirtilerine kafayı çok takıyoruz ben kaç gündür kasığıma kramp girse soğuktan göğsüm sızlasa oğuktan deyip geçiştirmeye çalışıyorum yoksa insan hemen hamileyim gibi düşünüyo sonra kırmızı kart yiyince hüsran oluyo en iyisi yokmuş gibi davranmak

fıstık ben derimki bu mide bulantılarına karın ağrılarına kasık ağrılarına göğüs ağrılarına hamile yorumu yapmayın.psikolojik bence.daha erken hamilelik belirtileri için.biz çok aldandık.hepimizde azçok bu belirtiler ama sonunda hep kırmızı kartı yedik.bunlara takmadan bekleyelim diyorum.hatta ben dedim bir önceki topikte bu tür belirtilerimiz olsada buraya yazmayalım takmayalım bunlara.

bende nescafe yaptım içiyorum ısınırım belki istanbul güneşli ama ben üşüyorum hayret bişey yani...

ne kahvesi ayol, sigara kahve yasak arkadas, geliyo bak oklavaklava: gece yatmadan ya da birlikte olmadan yarım saat önce eşinize kahve içirin spermlerin hareketliliğini artırırmış ,ama yumurtalara zararlı anacım kahve, demli çaaay , allah askına cocuk istiyosak beslenmeye de dikkat edicez, ben mesela artık sabahları mutlaka evde kahvaltı yapıyorum ya da işe peynir ekmek falan getiriyorum hazır kekle bilmemneyle geçiştirmeyim diye, öölenleri yine yemekhanede sulu yemek yemeye dikkat ediyorum, aksam yine ev yemeği, taze sıkılmış meyve suyu içiyorum, sabah ya da gece yatmadan ballı süt, yani cips çikolata diyince var ya dibinde uyurdum ama kimyasal almadan beslenmeye çalısıyorum aman diyim bizim bebişler nazlı bir de yediklerimiz içtiklerimizle geciktirmeyelim danaları:icecream:

evet ya bende devamlı yaşarım her ay birgün cidden hamile kalıcam anlamıcamkaydirigubbakcemile3 sanada var daha çok genelde regl geçince belirtiler çıkıyor ortaya aklınızda olsun:)

aylincim doktorun hafif demiş belki ilaçla engellenebiliyordur cnm umutsuzluk üzgünlük yakışmıyo canım biliyorum tedirginsin bende genelde öleyimdir ama olumlu düşün doktorun ilerlemiş olsa hemen ameliyatı sölerdi zaten bide öle düşün

TAMAM CNM ANLADIM BEN OKUMAMISTIM KUSURA BAKMAmirmirmirmir

aferim kız sanaaa folik asit içiyorsunuz dimi kızlar hepiniz aman ihmal etmeyin

aylin canım sen nette yazılanlara bakma ya.her hastalık herkeste aynı tedaviye cevap verir diye bişey yok.aynı hastalığa her insan farklı tedavilerle cevap verir.hem seninki hafifmiş ne ameliyatı.

yok ben kesin bi haber alcam sizden bu rüyalar ne böyle anacım kaydirigubbakcemile3
güle güle giysin cicilerini bebişin:)

amin canım...daha güzelleri sizlere olsun inşallah...

gezelim dimi asiş teyzesi....

geçmiş olsun hayatım...şimdi biçok şeyin çok kolay tedavisi var...takma kafana...inşallah geçecek ve güzel bi kızçe gelecek kollarına...içime öyle doğdu bi anda valla...

ayşecim bi daha içmem Ya günde 1 nescafe 3 ü birarada içiyorum onuda 2 ye bölüyorum sabah yarım akşam yarım içiyorum yumurta büyümesi çatlaması zamanında içmedim zaten bu hafta nasılsa geçen hafta çatladı diye içiyorum işte. Ama ballı sütümü içiyorum her akşam yanında ceviz ve fındık yiyorum şişecem iyice hamile kalmadan kız kilo alıp hamişlik provasımı yapsam :roflol::roflol:

gülüm ya tedavi olarak kafama ddelik açıp girilmesinden dem vuruluyo nette!senağlama
ah be güzelim biz neden burdayız, evhamdan çikolata çikolata kisti, googledan sadece bi yaz bakalım bunu ne çıkıyo, direkt kısırlık!!! internete kalırsa ölmüşüz de ağlayanımız yok, hem başlangıçta farkedilmiş bişey işte ameliyata gerek kalmaz inşallah olursa herşey insanlar için. tövbe ölüm yok ya ucunda, 80 yasında nineler ameliyat olup olup diriliyo senin yasın ne basın ne, hem ben toplamda 3 tane uzman kadın dogumcusu olan bir ücra şehirdeyim. sen ankara gibi yerdesin, bir sürü alternatifin var, araştır tabi araştırma demiyorum ama doktorunu iyi sec ve ona güven, herşeyin hayırlısı, bak adaşımın misyonunu yüklendim alırım oklavayı elimeklava:
aferim kız sanaaa folik asit içiyorsunuz dimi kızlar hepiniz aman ihmal etmeyin
aa değil mi bir de folik asit içiyorum, hadi balaık kızlar, eşlerimize de kendimize de iyi bakcez:dance:

aylin canım sen nette yazılanlara bakma ya.her hastalık herkeste aynı tedaviye cevap verir diye bişey yok.aynı hastalığa her insan farklı tedavilerle cevap verir.hem seninki hafifmiş ne ameliyatı.

sağolun desteğiniz için kızlar.
kızçe ne be gülüm?
ayliiinnn geliyo bak oklava klava: iyi düşünücez iyi olacak inş sen araştırma hiç bu konuyu lütfen

kızlar tamam evham yapmıyom, inşallah geçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…