İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar size haber vereyim dedim iyiyim çok şükür içerde neler oluyor onu bilmiyorum ama kanamam kesildi dualarınızı alıyorum çok sağolun hepinizden Allah razı olsun hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş çarşamba dr kontrole gidicem dua edin bana haberi alınca sizede yazarım inş

canım hoşgeldin çok sevindim allahım senden ayırmasın bebişini

beyzacım çok şükür cnm çok sevindim buarada kocaman olmuşsun tam 8 hafta içindesinn allaha emanet olunn canmm

ya kızlar benim bu ay son denemem olacak hamilelik için eşim ağustos askere gidecek yani 6 ay inat edemiycem anne olmak için ..... senağlama

artık bebek umrumda değil.isterse olsun isterse olmasın valla rabbim nasıl takdir ederse.zaten bu durumda bu ilacı içmemin bile bi faydası olmayack diye düşünüyorum.

beyzacım iyi olmana çok sevindik cnm ınşallah daha iyi olacaksınız bebişinle dualarımız seninle cnm

gene çok sıcak ya kızlar uyuyacağım şimdi ya hamilemiyim neyim kaydirigubbakcemile3

gülsüm bak ayşenın oklavasını alır kovalarım senı ha bı guzel

yok seher cidden valla şuan hiç bebek mebek umrumda değil.gerçekten değişmesi gerekenler değişmedikten sonra bu durumda bebek gelse ne olacakki.ben o bebeği bilinç yetiştirebilecekmiyim.

beyzaaaaam canım benim, maşallah, inşallah bir daha da olmaz kanaman:) çok sevindim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…