İnatla bir gün ANNE olacağım !

merak ettiyseniz pazar sabahı yani bir gün gecikmişken dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı....
ama hala gelmedi kırmızılar...:sm_confused:

merak ettiyseniz pazar sabahı yani bir gün gecikmişken dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı....
ama hala gelmedi kırmızılar...:sm_confused:

o zaman hala umut vaaar:) çünküüüü bhcg yükselmediyse idrarında, kan da vardır belkim

aylincim gelmemiş kırmızılar sevindim hadi hayırlısı bakalım erken daha test için

bi anlık sinirle söleyemeyeceğimiz şey yok gülsümcüm belki bebeğin olunca herşey daha farklı olur sinirli hamişim benim üzme sen canını

yok asişim yok inan bu ayda beklemiyorum bebek falan.ben valizimi hazırlayacam odanın ortasına ayak altına koyacam içine kıyafet koyacam yavaş yavaş, sorulunca bu ne diye dicem bak buraya kadar geldi bu dolduğu an inceldiği yerden kopacak haberin olsun.

iyi Allah a şükür toparlandı parmağı biraz ama kayınpeder rahatsızlanmış haftyasonu ona canımız sıkıldı beyne giden ana damarlarsan biri tıkanmış Allah a şükür o da iyi şimdi.
çok çok geçmiş olsun,çok şükür atlatmış
anam ne oldu millete yaw gelemediler
Kızlar ben adet olmadım hala belirtide yok eğer hamile değilsem inşallah çabuk olurum
ben de böyle diyorum,beklemek çok zor...
seherim mervem asişim naber? gelevera sen nasılsın?
yaa kızlar 4 gün var adetime, olmam demiiiii
olmazsın inşallahhh

gülsüm pes yaa!
bence sakin olmaya çalış, eşinle konuş, aranız onların yüzünden bozulmasın. görümcelerinle de konuş,tavrını koy..
hoşgeldin canım,özledikk
aylin neden gelmedi ya

aylin olmadı bence yarın müjde vercek

inş. kızlar yaa aylin müjdeli haberle gelir msnden ulaşabilen varsa sorsun bi merak ettim ben
keşke verebilseydim müjdeyi kızlar ama hala muallaktayım işte....
beyzacım çok şükür, inşallah artık bi sorun yaşamazsın
ya kızlar benim bu ay son denemem olacak hamilelik için eşim ağustos askere gidecek yani 6 ay inat edemiycem anne olmak için ..... senağlama
canım,Allah kavuştursun,benim eşim de ocak sonunda geldi askerden,zordur asker yolu beklemek,Allah sabır versin ve eşin askerdeyken sana eşlik edecek bebişin karnında olsun inşallah hayırlısıyla
o zaman hala umut vaaar:) çünküüüü bhcg yükselmediyse idrarında, kan da vardır belkim
inşallah canım ya...
ben de öyle düşünmek istiyorum ama hakemin işi belli olmaz, hayırlısıyla bebişim benimledir inşallah..
geçç döllenme olabileceğinden şüphem vardı aslında...

gulsum abartma o kadar canım kaynanan yuzunden dduzenını nıye bozucan öle yaparsan daha kötu olur akıllı ol bıraz tavrını koy ayının dediği gibi

aylin dairedeki ablalarla konuştum.onlar eşine söylemen çok iyi oldu dediler.ama kaynana görümcelerine hiç bişey deme onlar umursama bile diyolar.yalnız her hafta evi çekerken kaynana sor odanı süpüreyimmi yoksa kızlarınmı gelcek.delikafadulden her hafta bıkmadan sorr deli et onu artık bıksın dediler.ama kocana tavrını koy dediler.çünkü kocamda bana bağırıyo inceldiği yerden kopsun diyo demek onlara karşı beni atabiliyo.dediğim gibi valizimi hazırlayacam koyacam odanın ortasına.

gulsum abartma o kadar canım kaynanan yuzunden dduzenını nıye bozucan öle yaparsan daha kötu olur akıllı ol bıraz tavrını koy ayının dediği gibi

seher ben bu lafı ilkkez duymuyorum annesi ne zaman bişey yapsa bakıyorum beni atıyo annesini alıyo.inceldiği yerden kopsun diyo.bende inceldiği yerden kopmasından sen korkmuyosan benim hiç korkmadığımı kanıtlayacağım ona.kızlar en çok ne içimi acıtıyo biliyomusunuz evlenmeden önce onun için kendimden ne kadar taviz verdim ama şuan bakıyorumda onlar unutulmuş.

sakin ol gülsümcüm tabiki tavır koy ama düzeyinde arada da laf sokarsın inceldiği yerden kopar diye cnm benim ilk önce bi sakinleş kararını ona göre ver tabiki kendini ezdirme ama iyi düşün doğru karar ver cnm

canım sen sonuna kadar haklısın ama düşünmeden hareket etme, görümcelerin de kayınvaliden gibi laftan anlamıcak insanlarsa,evet onlarla da muhatap olma... eşin hatalı davranıyo, sana hiç bırakmadan asıl o tavrını koymalıydı onlara ama o da aranızda kalıyodur,bi de sen kapıya koymak falan diye konuşunca sana da sinirlenmiştir ve inadına öyle konuşuyodur... gülüm ne kadar kötü de olsa annesi,atamazki.. sen al karşına eşini, yalnız konuş ama sinirle,inadına diil, güzellikle konuş..

öyle oluyo ama hatalı olan eşin canım burda o laf ne demek zaten valla bunlar alana kadar vanım cicim aldıktan sona hepsi bitiyo anasına düşkünse nie evlenirler anlamam

akşam kaynanam görümcemde kalmıştı evde yoktu o yüzden konuşamadılar.akşam görcem nasıl konuşacak.onları başbaşa bırakacam.ama dinleyecemde.hiç kapı dinleme gibi bir huyum yok ama yapmaya mecbur ettiler.

öyle oluyo ama hatalı olan eşin canım burda o laf ne demek zaten valla bunlar alana kadar vanım cicim aldıktan sona hepsi bitiyo anasına düşkünse nie evlenirler anlamam

evet benimki malesef aman onlar kırılmasın aman onlar üzülmesin diyo.ama ben dün karşısında ağlıyorum derdimi anlatıyorum o bana bağırıyoor.akşam görcem nasıl konuşacak değerli annesiyle

selam kızlar...
Aylincim hala gelmemiş senın kırmızılar.. umarım bebişin gelmiştirde alırsın ona kornet :)))
Gülsüm cüm ne oldu hayırdır? Seni kızdırmışlar yine :)) sakın ol hayatım..Kendine yaparsın bak üzülme..
seher merveler ayşeler asiye beyza sinem raziye sizler nasılsınız ? unutuuğum varsa affola...
Ben bugün akşam Allahın izniyle ve hayırlısı ile iğnelerime başlıyorum... Dualarınızla yanımda olun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…