merak ettiyseniz pazar sabahı yani bir gün gecikmişken dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı....
ama hala gelmedi kırmızılar...:sm_confused:
aylincim gelmemiş kırmızılar sevindim hadi hayırlısı bakalım erken daha test için
bi anlık sinirle söleyemeyeceğimiz şey yok gülsümcüm belki bebeğin olunca herşey daha farklı olur sinirli hamişim benim üzme sen canını
çok çok geçmiş olsun,çok şükür atlatmışiyi Allah a şükür toparlandı parmağı biraz ama kayınpeder rahatsızlanmış haftyasonu ona canımız sıkıldı beyne giden ana damarlarsan biri tıkanmış Allah a şükür o da iyi şimdi.
ben de böyle diyorum,beklemek çok zor...anam ne oldu millete yaw gelemediler
Kızlar ben adet olmadım hala belirtide yok eğer hamile değilsem inşallah çabuk olurum
olmazsın inşallahhhseherim mervem asişim naber? gelevera sen nasılsın?
yaa kızlar 4 gün var adetime, olmam demiiiii
gülsüm pes yaa!ayşe duurr asıl sinirlendiğim şey o değil onu geçtim.mervem 18 aylık evliyiz.
asıl sinirlendiğim şeyy.cumartesi akşamı konuşuyoruz pzar için biz aydere falan gidicez falan diye.neyse o sıra görümcemde ev temizliğindeydi bana geldi yemek yiyoduk yemeğe oturdu yedik konuştuk kalkıp gidecek kaynanama diyoki yorgunum yarın gelememde pazartesi geliriz aytenle aytende öbür görümcem olur.ben görümcemi gönderdim içeriye geldim kaynanama dedimki ne yapacaklarda yarın yorgunum gelemem diyo.sıratarak odamı temizletecem diyo.benim sigortalar attı tabi.dedim niye bu evde kadın yokmu.başkası gelcek temizleyecek.dedim bu evin bir hanımı var oda benim bensemde ben temizlerim senin odanıda evimide.başkasının gelipte evimde temizlik yapmasını haz etmiyorum dedim.yok sana acıyorum da hem dışarda hem evde yetiştiremezsinde.dedim şimdiye kadar kimse evimin temizliğiğini yapmadı yemeğimi yapmadı hep ben yaptım ve yaparım.dedim bak böle şeyleri ben kafaya takarım sakın böle bişey yapma dedim.benim kafam rahat olsun iş bana hiçbirşey yapmaz dedim.kışada çok var ben temizlerim dedim.ömerde evet anne sakın öle bişey yapma dedi.bu sefer tamam tamam yapmam dedi.ben inanmadığım için yine döndüm dedim baka anne aman ha gülsüm istemiyo de.yapmasınlar.tamam dedi.dün eve bi girdim o yok.çamaşır makinası açık.odasını temizletmiş ama temizleyip çıktığım banyo o biçim.evin içinde her yerden fındık topluyorum.çocuklara ekmeğe çikolata sürüp vermişler yememişler koymuşlar mutfak masasının üstüne.çıldırdım ve hala beynim zonkluyor.akşam ömerle bir sürü tartıştık.sen bişey deme ben derim diyo.dedim zaten senin annen umrumda değil.onu muhattap bile almıcam dedim.sende umrumda değilsin dedim.buda diyoki tamam ya sende benim umrumda değilsin inceldiği yerden kopsun.inanın mutfakta yemek hazırlarken elime aldığım bütün bardakları tabakları kırasım geldi.
hoşgeldin canım,özledikkkızlar....ben geldim...geçmişe bakamadım...çok fazla..ne var ne yok...biz düğünü yaptık geldik...ay o kadar çok oynadım ki...neyseki doğurmadan geldim şükür :))) herşey çok güzel oldu...şimdi sıra kuzeyime geldi...vaktiyle gelsin artık...sizleri çok özledim...hep aklımdaydınız...önemli olayları özet geçebilirseniz sevinirim...
aylin neden gelmedi ya
aylin olmadı bence yarın müjde vercek
keşke verebilseydim müjdeyi kızlar ama hala muallaktayım işte....inş. kızlar yaa aylin müjdeli haberle gelir msnden ulaşabilen varsa sorsun bi merak ettim ben
beyzacım çok şükür, inşallah artık bi sorun yaşamazsınslm kızlar size haber vereyim dedim iyiyim çok şükür içerde neler oluyor onu bilmiyorum ama kanamam kesildi dualarınızı alıyorum çok sağolun hepinizden Allah razı olsun hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş çarşamba dr kontrole gidicem dua edin bana haberi alınca sizede yazarım inş
canım,Allah kavuştursun,benim eşim de ocak sonunda geldi askerden,zordur asker yolu beklemek,Allah sabır versin ve eşin askerdeyken sana eşlik edecek bebişin karnında olsun inşallah hayırlısıylaya kızlar benim bu ay son denemem olacak hamilelik için eşim ağustos askere gidecek yani 6 ay inat edemiycem anne olmak için ..... senağlama
inşallah canım ya...o zaman hala umut vaaar:) çünküüüü bhcg yükselmediyse idrarında, kan da vardır belkim
ben de öyle düşünmek istiyorum ama hakemin işi belli olmaz, hayırlısıyla bebişim benimledir inşallah..aylincim gelmemiş kırmızılar sevindim hadi hayırlısı bakalım erken daha test için
bi anlık sinirle söleyemeyeceğimiz şey yok gülsümcüm belki bebeğin olunca herşey daha farklı olur sinirli hamişim benim üzme sen canını
gülsüm sakin olmaya çalış, susma ama akıllıca davran...aylin hoşgeldin canım dilerim gelmez allahım.şu aralar sevinmem lazım bi şeylere.
gulsum abartma o kadar canım kaynanan yuzunden dduzenını nıye bozucan öle yaparsan daha kötu olur akıllı ol bıraz tavrını koy ayının dediği gibi
aylin dairedeki ablalarla konuştum.onlar eşine söylemen çok iyi oldu dediler.ama kaynana görümcelerine hiç bişey deme onlar umursama bile diyolar.yalnız her hafta evi çekerken kaynana sor odanı süpüreyimmi yoksa kızlarınmı gelcek.delikafadulden her hafta bıkmadan sorr deli et onu artık bıksın dediler.ama kocana tavrını koy dediler.çünkü kocamda bana bağırıyo inceldiği yerden kopsun diyo demek onlara karşı beni atabiliyo.dediğim gibi valizimi hazırlayacam koyacam odanın ortasına.
canım sen sonuna kadar haklısın ama düşünmeden hareket etme, görümcelerin de kayınvaliden gibi laftan anlamıcak insanlarsa,evet onlarla da muhatap olma... eşin hatalı davranıyo, sana hiç bırakmadan asıl o tavrını koymalıydı onlara ama o da aranızda kalıyodur,bi de sen kapıya koymak falan diye konuşunca sana da sinirlenmiştir ve inadına öyle konuşuyodur... gülüm ne kadar kötü de olsa annesi,atamazki.. sen al karşına eşini, yalnız konuş ama sinirle,inadına diil, güzellikle konuş..
öyle oluyo ama hatalı olan eşin canım burda o laf ne demek zaten valla bunlar alana kadar vanım cicim aldıktan sona hepsi bitiyo anasına düşkünse nie evlenirler anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?