selam kızlar...
Aylincim hala gelmemiş senın kırmızılar.. umarım bebişin gelmiştirde alırsın ona kornet :)))
Gülsüm cüm ne oldu hayırdır? Seni kızdırmışlar yine :)) sakın ol hayatım..Kendine yaparsın bak üzülme..
seher merveler ayşeler asiye beyza sinem raziye sizler nasılsınız ? unutuuğum varsa affola...
Ben bugün akşam Allahın izniyle ve hayırlısı ile iğnelerime başlıyorum... Dualarınızla yanımda olun kızlar
hoşbulduk kızlar.. hepinize teşekkür ederim..valla ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum..hayırlısı ile başlayıp bitirsem ve mutlu haberi alsam keşke :)))))))
Valla Gülsüm'üm arkandayım bu sefer :)))) Ama valiz toplama işine felan yapma((( İş daha çok büyür eğer öyle davranırsan..
mutlu haberi alırsın inşallah canım, olumlu düşün hep,çok önemli bu
emel hayır bakacam ne kadar kolay gerçekten onun için inceldiği yerden kopması.onun için kolaysa bunu en ufak bi sinirle söylüyosa benim için neden zor olsun onun için beni bitirmek kolaysa benim içinde kolaydır.hoşbulduk kızlar.. hepinize teşekkür ederim..valla ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum..hayırlısı ile başlayıp bitirsem ve mutlu haberi alsam keşke :)))))))
Valla Gülsüm'üm arkandayım bu sefer :)))) Ama valiz toplama işine felan yapma((( ış daha çok büyür eğer öyle davranırsan..
emel hayır bakacam ne kadar kolay gerçekten onun için inceldiği yerden kopması.onun için kolaysa bunu en ufak bi sinirle söylüyosa benim için neden zor olsun onun için beni bitirmek kolaysa benim içinde kolaydır.
Öyle deme canım..Bak sinirle yaptığımız hareketler eşlerimizle aramızın daha çok açılmasına neden olur.. Ben Ömer'ciğin haklı demiyorum :))) Ama başkaları yüzünden neden sen zarar göresin.. Bence bugün bekle annesi ile konuşsun..Ben inanıyorumki senınde gönlünü alacaktır..
paylaşmak konusunda tereddüt ettim,malum myhope ayşem sezeryana karar verdi.... kızlar yanlış mı yaptım?
gülsüm insan olayın içinde daha ağır hisseder herşeyi, yaşadıklarına dışardan bakmaya çalış, daha mantıklı düşünebilirsin... gerçi aynı durumda olsam ben ne yapardım bilmiyorum, ben yufka yürekliyimdir ama ben de çokkkk sinirlenirdim ondan eminim..
hoşgeldin canımslm arkadaşlar durumlar nasıl varmı güzel haberler
tamam gülsümcüm,öyle yap...ben öle düşünemediğim için burdaki ablalara konuştum ve onların dediğini yapacam.
slm arkadaşlar durumlar nasıl varmı güzel haberler
hoşbulduk canımhoşgeldin canım
tamam gülsümcüm,öyle yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?