İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah canım bakalım hayırlısı..
hoşgeldin,sen nasılsın?

hoşbulduk kızlar.. hepinize teşekkür ederim..valla ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum..hayırlısı ile başlayıp bitirsem ve mutlu haberi alsam keşke :)))))))
Valla Gülsüm'üm arkandayım bu sefer :)))) Ama valiz toplama işine felan yapma ((( ış daha çok büyür eğer öyle davranırsan..

mutlu haberi alırsın inşallah canım, olumlu düşün hep,çok önemli bu

emel hayır bakacam ne kadar kolay gerçekten onun için inceldiği yerden kopması.onun için kolaysa bunu en ufak bi sinirle söylüyosa benim için neden zor olsun onun için beni bitirmek kolaysa benim içinde kolaydır.

emel hayır bakacam ne kadar kolay gerçekten onun için inceldiği yerden kopması.onun için kolaysa bunu en ufak bi sinirle söylüyosa benim için neden zor olsun onun için beni bitirmek kolaysa benim içinde kolaydır.

Öyle deme canım..Bak sinirle yaptığımız hareketler eşlerimizle aramızın daha çok açılmasına neden olur.. Ben Ömer'ciğin haklı demiyorum :))) Ama başkaları yüzünden neden sen zarar göresin.. Bence bugün bekle annesi ile konuşsun..Ben inanıyorumki senınde gönlünü alacaktır..

yok annesi ile konuşacak beklicem.valla benim gönlümü alsada almasa da beni kırdı bir kere.

ben öle düşünemediğim için burdaki ablalara konuştum ve onların dediğini yapacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…