hoşbulduk canım yeşim benhoşgeldin sanem.
yeşimcim naptın?gelişme var mı??hoşbulduk canım
hoşbulduk canım yeşim ben
geçmişi okudum sıkma canını ama sakın eşinide suçlama..bence senin sözüne karşı refleksle söylenmiş içi boş bi söz takma o sözü ..hoşgeldin sanem.
geçmişi okudum sıkma canını ama sakın eşinide suçlama..bence senin sözüne karşı refleksle söylenmiş içi boş bi söz takma o sözü ..
dün dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım negatif bugünde leke geldi..ama çokk karın ağrısı çekiyorum ve işin tuhafı önce mide bulantım yoktu bugün midem bulanıyo..şimdi ben gerlimi olcam düşükmü yapıyom ..çünkü hastanedeki hemşireler erken daha kan için çıkmaya bilir dediler birhafta geçsin yine yaptır dediler ondan kafam karışık kızlaryeşimcim naptın?gelişme var mı??
canım valla benim durum karışık bugün sabah lekelenmem oldu ama karın ağrım var ki benim hiç ağrım olmaz adet görünce ama kanda çıkmadı erken olabilir dedi hemşire bilmiyom şimdi ben acaba düşükmü yapıyom reglimi oluyomyeşim senin de günün geçmişti dimi.ne durumdasın.
canım valla benim durum karışık bugün sabah lekelenmem oldu ama karın ağrım var ki benim hiç ağrım olmaz adet görünce ama kanda çıkmadı erken olabilir dedi hemşire bilmiyom şimdi ben acaba düşükmü yapıyom reglimi oluyom
dün dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım negatif bugünde leke geldi..ama çokk karın ağrısı çekiyorum ve işin tuhafı önce mide bulantım yoktu bugün midem bulanıyo..şimdi ben gerlimi olcam düşükmü yapıyom ..çünkü hastanedeki hemşireler erken daha kan için çıkmaya bilir dediler birhafta geçsin yine yaptır dediler ondan kafam karışık kızlar
veğer regli oluyosam niye bukadar gecikiyo anlamıyorum ilk kez bu kadar gecikti kızlar
veğer regli oluyosam niye bukadar gecikiyo anlamıyorum ilk kez bu kadar gecikti kızlar
inşallah canım ya ümitliydim bende ama görcez bakalımhayırr bee ne düşüğü o yerleşme lekelenmesidir.bekleyelim bakalım.opuyorumnanaktan
ewt bende öyle düşünüyorum yarın bi gidip kendimi teslim edeyim doktora baksın iiceebi doktora gitsen,muayene olsan en iyisi aslında,kafan rahatlar
ewt bende öyle düşünüyorum yarın bi gidip kendimi teslim edeyim doktora baksın iicee
valla kızlar kk da hep öyle yazıyodu bende öyle sanıyodum ama bizim burdaki doktorla bir hafta geçmeden gelmeyin bile diyolar kan için bile ayrıca kandan ziyade idrar testlerinde çıkana kadar yapın diyolar hemen kan aldırıp test etmeyin diyolargecikme olmadan önce bile kanda çıkar diye biliyorum ama,çok ayrıntılı bilemiyorum yeşimcim.. hayırlısı olsun..
ewt bende öyle düşünüyorum yarın bi gidip kendimi teslim edeyim doktora baksın iicee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?