annemin içine de öyle doğuyomuş:ecrin_bebek:aylincim kızçe kız bebiş demek bak benim minikim bi kızçe
valla benimde kayınpeder bildidi kız olacağını
afiyet olsun gülsümcüm bal şeker olsun
hımmmmm yerimseniben kızan falan da diyosunn da ordan merak ettimyok canım bursalıyım ben kökende arnavut bizim
crazybaby .!.:Kazen .!.:Merhaba,
O kişi ile ne IP adresleriniz tutuyor ne de yaş vs bilgileri tamamen benzer 1 içerik yakalyıp sizi bunla suçlamaları çok yanlış bunu alenen forumda mı yapıyorlar yoksa msn üzerinde nfilan mı ? Forumda yapıyor iseler müdahale edebiliriz ama dışarıda olan bir gelişme ise buna yapabilecek hiçbirşey yok malesef.
evet formda yapılmıştı hatta ceza almıştık bende topiğin kilitlenmesini istemiştim hatırlarsanız
yeni bir topik açmışlar ve sizce sakıncası yoksa sizden gelecek bir mesajı ben orda yayınlamak istiyorum
bu yüzden sizi rahatsız ettim sizden bir cevap gelene kadar evet yayınlayabilirsin yada hayır yayınlayamazsın
bekleyeceğim.tşk ederim
aylincim hemşomuz olan kimdi bulamadım nickini ben onun?
oookeeey kendimi kendim çürüttüm nergismiş, gelse de iki hemsoı muhabbeti yapsak, msj göndermiştim unutmusum
Cevap: aklanmak istiyorum
yayınlayın tabi... sorun değil
ŞİMDİ BU VİCDAN AZABIYLA NASIL YAŞAYACAKSINIZ BAKALIM YARGISIZ İNFAZ YAPTINIZ
bak yaaaa dalga geçme kız gelirim bak oraayaaaa:smiley-cool:ayşecim bu aralar ne yaparsan hoş görcez seni hiç meraketme.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?