gitcem yarın hayırlısıyla..belim çokkkkkkk ağrıyo ayrıca ..ya benim reglim okadar sorunsuz olurduki ben hiç anlamazdım regli olcağı ağrısız sızısız şimdi bu ağrılar filan vücudum değişiyo heraldebencede git canım.
yerleşme kanaması az olmalı demi kızlar
bi bildikleri vardır heralde:sm_confused:valla kızlar kk da hep öyle yazıyodu bende öyle sanıyodum ama bizim burdaki doktorla bir hafta geçmeden gelmeyin bile diyolar kan için bile ayrıca kandan ziyade idrar testlerinde çıkana kadar yapın diyolar hemen kan aldırıp test etmeyin diyolar
adetten daha az oluyo galibayerleşme kanaması az olmalı demi kızlar
gitcem yarın hayırlısıyla..belim çokkkkkkk ağrıyo ayrıca ..ya benim reglim okadar sorunsuz olurduki ben hiç anlamazdım regli olcağı ağrısız sızısız şimdi bu ağrılar filan vücudum değişiyo heralde
gitcem yarın hayırlısıyla..belim çokkkkkkk ağrıyo ayrıca ..ya benim reglim okadar sorunsuz olurduki ben hiç anlamazdım regli olcağı ağrısız sızısız şimdi bu ağrılar filan vücudum değişiyo heralde
umarım bebektir ama değilse valla çok gıcık olcam kendime ..dün zaten kan sonucuna ağladım birsürü bebek filan istemiyom dedim kendi kendime gıcık oldum
nerden biliyon gelcek..gelcek deme..gelmezler inşallah bebiş gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüzme kendini,bi hayır vardır de, ama inşallah bebeğin gelir..
benim kırmızılar gelicek mesela
hiç anlamıyolar onlar yaagüya kocişimde bana teselli veriyo..yoktur bişiy canım normal regli oluyosundur takma diyo yaa....
gülsüm sen ne durumdasın günün ne zamanbeebeeekkkkkkk bebeeeeeeekkkkkkk:CüvCüv::teytey:
nerden biliyon gelcek..gelcek deme..gelmezler inşallah bebiş gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kırmızılara hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar
ewt ya gülsemmi üzülsemmi kaş yapıyım derken göz çıkarıyolar saolsunlarhiç anlamıyolar onlar yaa
benim kociş de öyle:roflol:
diyorumki aşkım ateşimde yüksek hala ..yok canım diyo baka benimde aynı yüksek değil bunların hepsi teselli sözü ama benim ateşimin yüksek olması ii bişiy diyom yok yok diyo yüksek değil ..ay delii ediyo beni yaaa :))))))))))))inşallahh gelmez de, bööle cee yapacak gibi:roflol:
ewt ya gülsemmi üzülsemmi kaş yapıyım derken göz çıkarıyolar saolsunlar
güya bende 2 aylık olana kadar hiç bişiy yaptırmıcaktım test filan ama bak düştüm yine bubi tuzağına :)))))))))))))aslında onlar gibi rahat olabilsek ya, güya bu ay hiç beklemiyodum:1rolleyes:
diyorumki aşkım ateşimde yüksek hala ..yok canım diyo baka benimde aynı yüksek değil bunların hepsi teselli sözü ama benim ateşimin yüksek olması ii bişiy diyom yok yok diyo yüksek değil ..ay delii ediyo beni yaaa :))))))))))))
güya bende 2 aylık olana kadar hiç bişiy yaptırmıcaktım test filan ama bak düştüm yine bubi tuzağına :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?