İnatla bir gün ANNE olacağım !

bi bildikleri vardır heralde:sm_confused:
yerleşme kanaması az olmalı demi kızlar
adetten daha az oluyo galiba

beebeeekkkkkkk bebeeeeeeekkkkkkk:CüvCüv::teytey:

bu da hamileliğe işaret ediyo aslında,inşallah canım

umarım bebektir ama değilse valla çok gıcık olcam kendime ..dün zaten kan sonucuna ağladım birsürü bebek filan istemiyom dedim kendi kendime gıcık oldum

umarım bebektir ama değilse valla çok gıcık olcam kendime ..dün zaten kan sonucuna ağladım birsürü bebek filan istemiyom dedim kendi kendime gıcık oldum

üzme kendini,bi hayır vardır de, ama inşallah bebeğin gelir..
benim kırmızılar gelicek mesela

inşallahh gelmez de, bööle cee yapacak gibi:roflol:
diyorumki aşkım ateşimde yüksek hala ..yok canım diyo baka benimde aynı yüksek değil bunların hepsi teselli sözü ama benim ateşimin yüksek olması ii bişiy diyom yok yok diyo yüksek değil ..ay delii ediyo beni yaaa :))))))))))))

:roflol: aaa bak benim de ateşim yüksek gidiyo,şimdi hatırladım.senin de öyle demekkaydirigubbakcemile5

güya bende 2 aylık olana kadar hiç bişiy yaptırmıcaktım test filan ama bak düştüm yine bubi tuzağına :)))))))))))))

2 aylık olana kadar da beklemeee, ama 10 günü kafadan beklemek lasım ama bak ben de 1 gün geçtiya hemen sabah ilk iş test yaptım,noldu fos çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…