İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: aaa bak benim de ateşim yüksek gidiyo,şimdi hatırladım.senin de öyle demekkaydirigubbakcemile5
ewt canım ya ..yüksek bide şey var böyle ateş basıyo özelliklede sırtımdan ateş çıkıyo ara sıra genelde menopozdaki kadınlarda oluyo ya onun gibi ...kaç ateşin

canım benim gün mün ilaç tedavi bebek şuan umrumda değil.
gülsümcüm herşey düzelicek niye kafana takıyosunki sinirler geçince normale döncek herşey boşuna eziyet kendine inanki rahat olmaya çalış ya..eşin konuşur annesiyle ama sen eşinden çıkarma acısını

ewt canım ya ..yüksek bide şey var böyle ateş basıyo özelliklede sırtımdan ateş çıkıyo ara sıra genelde menopozdaki kadınlarda oluyo ya onun gibi ...kaç ateşin

ay evet ya,boynum göğsümden ateş çıkıyo sanki, sıcak basıyo,eşime soruyorum sen de bunalıyo musun diye,yooo diyo... bu sabah 36,9 çıktı benim.. senin kaç

canım boşuna konuşuyoruz, ben hiçbişe demem gülsüme, iyiniyetle yardımım dokunur belki diye bikaç şey söyledim, sinirini benden çıkarmaya kalktı.... ablalarının dediğini yapacakmış zaten.....

allah sevindirsin bizi canım ya ...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

konuşmicam ben senle

aylin ben bişeymi dedim bilmedenn sana ya ben burdaki hiçkimseden acı çıkartmamki.ben rahatlamak adına sizinle konuşuyorum ve rahatlıyorum.burdaki ablalarımın dediğini yapacam derkende sizin söyledikleriniz önemsiz demek istemedim asla yalnızca onların yaşları 40 ve üzeri olduğ için daha tecrübeli diye öle dedim.bak zaten dokunsan ağlayacam gelmeyim yanına haaaaaaaaa.konuşmayacakmış benlee:mymeka:

ben yine bi ölçeyim ateşi aslında bu ateş ölçümü en pratik olan belirti gibi bana geliyo..çünkü regli öncesi düşmesi lazım yadar regli olunca düşmediği sürece umut

ya bizim niye tablomuz yok kızlar regli günü hamiş olanlar olmayı düşünenler ha oldu ha olacaklar falan filan gibiiiii:)
ateşimde aynı yine 36.9

kızlar ya siz akşamları yokmusunnuz burda bakıyom amayoksunuz
ben yokum, evde internet yok yeşim
napcan gelsenÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…