gülsüm sen ne durumdasın günün ne zaman
ewt canım ya ..yüksek bide şey var böyle ateş basıyo özelliklede sırtımdan ateş çıkıyo ara sıra genelde menopozdaki kadınlarda oluyo ya onun gibi ...kaç ateşin:roflol: aaa bak benim de ateşim yüksek gidiyo,şimdi hatırladım.senin de öyle demekkaydirigubbakcemile5
gülsümcüm herşey düzelicek niye kafana takıyosunki sinirler geçince normale döncek herşey boşuna eziyet kendine inanki rahat olmaya çalış ya..eşin konuşur annesiyle ama sen eşinden çıkarma acısınıcanım benim gün mün ilaç tedavi bebek şuan umrumda değil.
ewt canım ya ..yüksek bide şey var böyle ateş basıyo özelliklede sırtımdan ateş çıkıyo ara sıra genelde menopozdaki kadınlarda oluyo ya onun gibi ...kaç ateşin
ay evet ya,boynum göğsümden ateş çıkıyo sanki, sıcak basıyo,eşime soruyorum sen de bunalıyo musun diye,yooo diyo... bu sabah 36,9 çıktı benim.. senin kaç
gülsümcüm herşey düzelicek niye kafana takıyosunki sinirler geçince normale döncek herşey boşuna eziyet kendine inanki rahat olmaya çalış ya..eşin konuşur annesiyle ama sen eşinden çıkarma acısını
benimde 36 .9 yaay evet ya,boynum göğsümden ateş çıkıyo sanki, sıcak basıyo,eşime soruyorum sen de bunalıyo musun diye,yooo diyo... bu sabah 36,9 çıktı benim.. senin kaç
ay ben sevinecem galibaaaa :CüvCüv::teytey:
benimde 36 .9 ya
kızlar ya siz akşamları yokmusunnuz burda bakıyom amayoksunuzay ben sevinecem galibaaaa :CüvCüv::teytey:
konuşmicam ben senle
allah sevindirsin bizi canım ya ...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar ya siz akşamları yokmusunnuz burda bakıyom amayoksunuz
ben yokum, evde internet yok yeşimkızlar ya siz akşamları yokmusunnuz burda bakıyom amayoksunuz
napcan gelsenÇok üzgünüm çoookaylin ben bişeymi dedim bilmedenn sana ya ben burdaki hiçkimseden acı çıkartmamki.ben rahatlamak adına sizinle konuşuyorum ve rahatlıyorum.burdaki ablalarımın dediğini yapacam derkende sizin söyledikleriniz önemsiz demek istemedim asla yalnızca onların yaşları 40 ve üzeri olduğ için daha tecrübeli diye öle dedim.bak zaten dokunsan ağlayacam gelmeyim yanına haaaaaaaaa.konuşmayacakmış benlee:mymeka:
ben yokum, evde internet yok yeşim
napcan gelsenÇok üzgünüm çoook
oo allah muhabbetinizi artırsın kızlarr :):teytey:ben senin gibi dövüşle halletmem işimi ben öpecektim.:dilcikar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?