İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende yavaş yavaş ahzırlanayım 10 gündür görmüyo kayınvalideciğim beni özlemiştir bi gidiyimde görsünn demi kızlar :)

amin canımcım saol muhabbetimiz ii alalh bozmasın kafam rahhtır o konuda arada bir kayınvalidelik yapar bende derimki anne yine kayınvalidelik yaptın oda güler böle geçinip gidiyoz işte
Allah bozmasın, maşallah
yerim seniii ben yerim yerim.ay ensene vurdum ben pardon canım ya bir an hamile olduğunu unuttum yavru kurdum.
Allahtan bebe boğazımda diil,yutmuştum yoksa:roflol:

kızlar ben bişiy öğrendim tam yağlı süt ve ürünleri yemekte hmişliği artıyomuş..özelliklede dondurmaa bunu söyliyende doktor
o yüzden süt alırken tam yağlı olandan alın dondurmada tam yaağlı sütten yapılıyomuş..aklınızda bulunsun

selam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
bugünden itibaren pek giremeyecem yoğunum artık bugün oğluşumun giysileriyle uğraşıyorum o yüzden gelemedim yarından sonrada kardeşim gelecek arada ceee demeye çalışırım malum kardeşimi bekleyince herşey son haftaya kaldıı-başkada gelen yok zatennnn:umursamaz:-temizlik vs yapılacak işteee yetişir inşallahhh neyse sizler nasılsınız bakalımmm hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

hoşgeldin ayşem kolay gelsin sana cnm sağ sağlim doğur gel bitanem
Şebnemcim hoşgeldin özledik seni yaw

ben de gastede okudum
hu hu ordamısınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
elektrik kesildi yaf:1no2:
Canımcımlar hedİ ben kaÇar ÖptÜm hepİnİzİ mucukkkkkkkkkkkkk
güle gülee
asıyem merhaba nasılsınız
hoşgeldim emell,nasılsın? bebişin nasıl? yiğit paşamız?
ayşecim kolay gelsin, işlerin de bebişin dee
naber kızlar hu huuuuuu
ooo fıstık nerelerdesin sen ya??

hoşbulduk hayatım geçiyodum bi uğruyum dedim nasılsınız inşallah iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür idare ediyoz. nasıl keyifler havadis varmı havadis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…