amin emelcim, Allah sağlıklı hayırlı mutlu ve uzun bir ömür versin yiğite,maşallah kocaman adam oldu tosun paşaaylınım allah ısteyene versın 2.çok zor benım ıçın suan allah ogluma ömur versın
yok canım ya,2-3 gün gecikti ama gelecek galiba kırmızılar...aylin kız hamilesin galiba sen
biz bu ay aşılama yapmaya karar verdik kızlar oldu oldu olmadı tatile gidiyoz tatilden gelincede tüp bebek. artık canıma tak etti kocişede ısrar ediyorum vazgeçmesin diye elimden geleni yapıyorum umarım aşılama ile olur da tüpe gerek kalmaz dualarınızı eksik etmeyin
inşallah tüpe gerek kalmaz, belki tatilde gelir bebişinkaydirigubbakcemile2biz bu ay aşılama yapmaya karar verdik kızlar oldu oldu olmadı tatile gidiyoz tatilden gelincede tüp bebek. artık canıma tak etti kocişede ısrar ediyorum vazgeçmesin diye elimden geleni yapıyorum umarım aşılama ile olur da tüpe gerek kalmaz dualarınızı eksik etmeyin
ama adet olacak gibi hissediyorum ara arane güzel işte gecikme var ateşin de yüksekmiş bence sen hamişsin senin öyle gecikmen oluyomuydu ki
emel dün sabah test yaptım negatif çıktı ama daha 1 gün gecikmiştisebnemım ınsllah tüp bebege gerek kalmadan olur aylın kız hamılesın galıba test yap bakım
hiii canımm ya ciddi misinn??? ay inşallah ya, adet sancısı gibi geldikçe moralim bozuluyoodukaydirigubbakcemile2 ağzından bal damlıyoŞenizaylın kuzum hamıle oluncada 2 ay adet sncısı çekıyoruz
güle güle,açma arayı,özletme böleben eve gidiyom kızlar
akşam girmeye çalışırım mucuks
ooo süpeeeeer ateş maşallahhh maşallahh aylincimm hadi inşallah allah dahada arttırsın bu ateşlerde bebişten olsunay evet ya,boynum göğsümden ateş çıkıyo sanki, sıcak basıyo,eşime soruyorum sen de bunalıyo musun diye,yooo diyo... bu sabah 36,9 çıktı benim.. senin kaç
benimde 36 .9 ya
cnm bak senin ateşi görüncede aynı şeyi düşünmüştüm ama kan testi sonucun niyee negatiffsenağlamadün dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım negatif bugünde leke geldi..ama çokk karın ağrısı çekiyorum ve işin tuhafı önce mide bulantım yoktu bugün midem bulanıyo..şimdi ben gerlimi olcam düşükmü yapıyom ..çünkü hastanedeki hemşireler erken daha kan için çıkmaya bilir dediler birhafta geçsin yine yaptır dediler ondan kafam karışık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?