İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylınım allah ısteyene versın 2.çok zor benım ıçın suan allah ogluma ömur versın
amin emelcim, Allah sağlıklı hayırlı mutlu ve uzun bir ömür versin yiğite,maşallah kocaman adam oldu tosun paşa
aylin kız hamilesin galiba sen
yok canım ya,2-3 gün gecikti ama gelecek galiba kırmızılar...
sende ne var ne yok?

biz bu ay aşılama yapmaya karar verdik kızlar oldu oldu olmadı tatile gidiyoz tatilden gelincede tüp bebek. artık canıma tak etti kocişede ısrar ediyorum vazgeçmesin diye elimden geleni yapıyorum umarım aşılama ile olur da tüpe gerek kalmaz dualarınızı eksik etmeyin

herkese önerıyorum kuzum evet zorluguda var artık aklıma estıgını yapamıyorum
dısarı çıkacaksam dısarda ruzgarmı var yok gunesmı
yok gece mama bu zorlukları var ama herseye deger

sebnemım ınsllah tüp bebege gerek kalmadan olur aylın kız hamılesın galıba test yap bakım

inşallah tüpe gerek kalmaz, belki tatilde gelir bebişinkaydirigubbakcemile2
ne güzel işte gecikme var ateşin de yüksekmiş bence sen hamişsin senin öyle gecikmen oluyomuydu ki
ama adet olacak gibi hissediyorum ara ara
adetim çok düzenli sayılmaz,daha önce de gecikmem oldu
sebnemım ınsllah tüp bebege gerek kalmadan olur aylın kız hamılesın galıba test yap bakım
emel dün sabah test yaptım negatif çıktı ama daha 1 gün gecikmişti

şebocum hoş geldin sefa getirdin anacım inşallah bebeişin gelir canım benım
emelim sen nasılsın

günaydnlarrrr....
herkese güzel bi gün diliyorum rabbbimden...inşallah hayırlı haberler alırız...

ay evet ya,boynum göğsümden ateş çıkıyo sanki, sıcak basıyo,eşime soruyorum sen de bunalıyo musun diye,yooo diyo... bu sabah 36,9 çıktı benim.. senin kaç
ooo süpeeeeer ateş maşallahhh maşallahh aylincimm hadi inşallah allah dahada arttırsın bu ateşlerde bebişten olsun
benimde 36 .9 ya

cnm bak senin ateşi görüncede aynı şeyi düşünmüştüm ama kan testi sonucun niyee negatiffsenağlama

günaydınn cnmm adaşım dün görüşemedik seninlee..güzel geçmişşş çook şükür döndün cnmm.artık bebeğin cicileriyle uğraşırken geçer zaman

buarada adaşım ikilide bhcg 55,35 çıktı senin kaç çıkmıştı? kaydirigubbakcemile3 cinsiyet tahmini yapalım bakalım nette 50 üzeri ise kız dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…