calarım gunaydın nasılsınız
ben iyi değilim sankim hasta oluyom selende gece 3.30 tan beri ayakta oy çok zor yav
mervecim 2 sinemcim merviş günaydınlar
merve senınde kızcen olcak selen gıbın
günaydınn cnmm adaşım dün görüşemedik seninlee..güzel geçmişşş çook şükür döndün cnmm.artık bebeğin cicileriyle uğraşırken geçer zaman
buarada adaşım ikilide bhcg 55,35 çıktı senin kaç çıkmıştı? kaydirigubbakcemile3 cinsiyet tahmini yapalım bakalım nette 50 üzeri ise kız dio:)
doktor 3,4 hafta sonra gel dedi yanii daha çook var cinsiyet öğrenmeme bakalım. tatile gidebilir miyim dedim gidebilirsin yüzebilirsin dediii heyoooooooo:))
ay bide zorla vitamin elevit ve kan ilacı yazdırdım doktoruma kalsaa yazmıyodu ona göre yiyeceklerden alırsın dio et yiyemiyorum diyince yazdı vitaminide ben istedim:)
dün ultrasona girmedim sadece sonuç gösterdim oyüzden hiç bi tahmin bile yürütemedi..:))
iyi yapmışsın istemekle...demir ve vitamin çok önemli...6 aydan sonrada beyin gelişimi başladığı için omega3...o zaman da balıkyağı kapsülü iste dr undan...tatile nereye gidicen?valla ben koca göbüşümle yüzüyom senmi yüzemicen...
oh ne güzel 4 gün dinlenirsin artık...anneciğin bakar sana da kızçene de...
evet canım bitti işler artık çantamı hazırlayıp beklicem...ama daha var yaaaa....
kız bellı olmaz o iş normal derken sezercik olabılır
sezercık derken normal
şimdilik belli değil yakın yerleri düşünüyoruz ege ve antalya bu sene kaldı çanakkale olabilir yada biz yakın şile ağva var. iznim daha onaylanmadı 20temmuz diye yazdırdım belli olsa ona göre yer ayırtcaz ama işte bizim şirketin güzelliği :umursamaz:
yüzerimm dimii ohh çook seviyorumm denizii zatennn cup cup sositososito
sen hala normal mı düşünüyorsun adaşımm gel vazgeç 5hafta sonra bebenn kucağında olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?