İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
28 haziran........asiş
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

calarım gunaydın nasılsınız
ben iyi değilim sankim hasta oluyom selende gece 3.30 tan beri ayakta oy çok zor yav
mervecim 2 sinemcim merviş günaydınlar
merve senınde kızcen olcak selen gıbın

calarım gunaydın nasılsınız
ben iyi değilim sankim hasta oluyom selende gece 3.30 tan beri ayakta oy çok zor yav
mervecim 2 sinemcim merviş günaydınlar
merve senınde kızcen olcak selen gıbın

ya artık banada kız gelmeye başladıı eşim her nekadar erkek desedeee kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla versin dimii ah gülüm selen gibi olursa ben naparım uykusuzluktan çok uykucuyum kız ben hele şimdi her zaman uyuyasım gelioo.sehercim seninde vücut artık dayanamıyordur haklısın vitamin falan alsan..senağlama

günaydınn cnmm adaşım dün görüşemedik seninlee..güzel geçmişşş çook şükür döndün cnmm.artık bebeğin cicileriyle uğraşırken geçer zaman

evet adaşım görüşemedik dün...hoşbuldum...evle uğraşmaktan bi daha gelemedim...çok güzel oldu düğünümüz...geldik şükür sağlimen evimize...kuzeyimin cicileri hazır yıkayıp ütülemiştim...sadece şifonyerini bekliyorum...ytapılıyo..gelince yerleştircem...

buarada adaşım ikilide bhcg 55,35 çıktı senin kaç çıkmıştı? kaydirigubbakcemile3 cinsiyet tahmini yapalım bakalım nette 50 üzeri ise kız dio:)

benimki 66.25 ti...o zaman kız olur mu diye düşünmüştüm ama belli olmuyo..baksana küçük erkeğim içimde şu an...allah hayırlısını versin...bi dahaki kontrolün ne zaman?dr. daha bişey demedi dimi cinsiyet için?

doktor 3,4 hafta sonra gel dedi yanii daha çook var cinsiyet öğrenmeme bakalım. tatile gidebilir miyim dedim gidebilirsin yüzebilirsin dediii heyoooooooo:))
ay bide zorla vitamin elevit ve kan ilacı yazdırdım doktoruma kalsaa yazmıyodu ona göre yiyeceklerden alırsın dio et yiyemiyorum diyince yazdı vitaminide ben istedim:)

sehercim günaydın canım...geçmiş olsun dikkat et kendne...anneni çağır yardım etsin sana..kaynananı demiyorum bak..çünkü onun tansiyonu çıkıyo selen yüzünden :)))

canım hayırlısı de en iyisi vitamınlerini falan ihmal etme sakın
nicolum sende bıtırdı işleri beklemeye gectın yanı desene

valla mervecim perşembe anneme gidicem pazara kadar kalıcam zaten şimdi biiide çağıramam ayıp olur idare edicem işte 2 gun daha kaynanamı zate çağırmıyorum artık:)))))))))))

dün ultrasona girmedim sadece sonuç gösterdim oyüzden hiç bi tahmin bile yürütemedi..:))

iyi yapmışsın istemekle...demir ve vitamin çok önemli...6 aydan sonrada beyin gelişimi başladığı için omega3...o zaman da balıkyağı kapsülü iste dr undan...tatile nereye gidicen?valla ben koca göbüşümle yüzüyom senmi yüzemicen...

oh ne güzel 4 gün dinlenirsin artık...anneciğin bakar sana da kızçene de...
evet canım bitti işler artık çantamı hazırlayıp beklicem...ama daha var yaaaa....

şimdilik belli değil yakın yerleri düşünüyoruz ege ve antalya bu sene kaldı çanakkale olabilir yada biz yakın şile ağva var. iznim daha onaylanmadı 20temmuz diye yazdırdım belli olsa ona göre yer ayırtcaz ama işte bizim şirketin güzelliği :umursamaz:

yüzerimm dimii ohh çook seviyorumm denizii zatennn cup cup sositososito

oh ne güzel 4 gün dinlenirsin artık...anneciğin bakar sana da kızçene de...
evet canım bitti işler artık çantamı hazırlayıp beklicem...ama daha var yaaaa....

sen hala normal mı düşünüyorsun adaşımm gel vazgeç 5hafta sonra bebenn kucağında olsun opuyorumnanaktan

sen ne zaman ayrılcan işten canım...bellimi? bence doğum paranı al derim ama sen bilirsin...o zamana kadar dayanabilir misin?bide özel bi soru olcak ama sen nasıl denize gircen? kapalı değil misin?hani şu yeni mayolarlamı?

sen hala normal mı düşünüyorsun adaşımm gel vazgeç 5hafta sonra bebenn kucağında olsun opuyorumnanaktan

evet şimdilik normal...ama selen gibi sürpriz yapmazsa tabi.... kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın canlarım
Mervecim testi 1 hafta geçsin öle yapcam canım sanırım pazar günü oluyo. Geçen ayda ilaç kullanmıştım 2 ayda olmuştum canım doktor normal olman gerekiyo diyo ama olmuyo anlamıyorum o yüzden 1 hafta geçsin öle test yapcam cnm

kızlar ya karın için bebe yağı mı alsam siz ne kullandınız? azcık gerilmeye başladığımı hissediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…