İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım nıveanın vucut yağı var mavı kapaklı uzun bı şişe o iyi geldi bana zaten arkada yazıyo hamiş çatlakları için kulllanılır dıe
asişim hadi hayırlısı pazartesi gunu mujdeli haberi ver inşallah bize
kızmervem bende denıze gırerim testtur mayo denen seyler var anacım

evet cnm geçen sene öle biyere gitmiştik ki manavgatta otelin yan tarafı bomboş çok rahat olmuştu bikinimlen girivermiştim hemen çıkıncada havluya sarılmıştım :jeyyar: ama bu sene dizaltı tayt ve üzerine tunik gibi yarım kol yarı tesettür mayolardan almayı düşünüyorum. heryerden girerim eğer gene tenha bulursam gene giyerim bikinimi kaydirigubbakcemile3 deniz sevdamdann hiç vazgeçemem ya ben çok seviyorum

tamam cnm benimm hadi bakalım insallah buay son olurrr güzel haberler alıcaz gibi gelio içime öle doğuoo hihoyyyt

günaydın asiyecim...hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bize...

kızlar ya karın için bebe yağı mı alsam siz ne kullandınız? azcık gerilmeye başladığımı hissediyorumm

ben mustela kullandım canım...hala da kullanıyorum..3. tüpü bitircem...10.haftadan bu yana...memnunum...hiç çatlağım yok..ama son iki hafta çatlıyomuşsun...bakalım bekleyip görcez...

he buarada 32.haftaya kadar burda dayanamam adaşım eşim kendi yanında çalışıo gösterirse doğum paramı alabilirmişim:))) bakalım engeç eylülde ayrılırım diyorum

bendede so 2 hafta catlama oldu bebış aşağıya kanala iniyo ya tum ağırlıkorda olunca catlıyosun vlla

oh gir valla adaşım sefan olsun...sen de gir kız seher...ben bu hafta sonu yine gircem valla....

kızlar ben yürüyüşe çkıcam yarım saat...ayaklarım çok şişiyo...artık sabah akşam yarım saat yürücem...hadi gelnce görüşürüz...

he buarada 32.haftaya kadar burda dayanamam adaşım eşim kendi yanında çalışıo gösterirse doğum paramı alabilirmişim:))) bakalım engeç eylülde ayrılırım diyorum

ooo ne güzel işte...öyle bi imkan varsa bekleme zaten...son aylar çok zor geçiyo...

sağolun kızlar inşallah
Valla mervecim bi belirtim yok ya o yüzden pek kafaya takmamaya çalışıyorum cnm

ooyy maşalah seleni gülerkende yakaladıkkk opuyorumnanaktan

gülsüm sinirli misin hala kaçmışın?

iyiyim kızlar sağolun.ben akşam kaynanamla konuşmadım hiç konuyuda açmadım.ömerin konuşmasını bekledim.ama malesef konuşmadı.kadın yattı bende içeri geçtim ömere alkış tuttum bravo dedim çok güzel konuştun annenle baya ikna oldum bir daha aynı şeyi yapmayacağına.bugün boluya toplantıya gidicek akşam dedim ütünü yap ben yaparım dedi.ben hiç hazırlanmasına karışmadım.gittim yattım.sabahda kalktı giyindi çekti gitti eyvallah demeden.

abooo gülsümm bunun sonu selamet olsun inşallah cnm yaa sen bi adım at bari kocanda inat yaparsa ya?

aylinnnn naptn cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…