kız bellı olmaz o iş normal derken sezercik olabılır
sezercık derken normal
evet cnm geçen sene öle biyere gitmiştik ki manavgatta otelin yan tarafı bomboş çok rahat olmuştu bikinimlen girivermiştim hemen çıkıncada havluya sarılmıştım :jeyyar: ama bu sene dizaltı tayt ve üzerine tunik gibi yarım kol yarı tesettür mayolardan almayı düşünüyorum. heryerden girerim eğer gene tenha bulursam gene giyerim bikinimi kaydirigubbakcemile3 deniz sevdamdann hiç vazgeçemem ya ben çok seviyorumsen ne zaman ayrılcan işten canım...bellimi? bence doğum paranı al derim ama sen bilirsin...o zamana kadar dayanabilir misin?bide özel bi soru olcak ama sen nasıl denize gircen? kapalı değil misin?hani şu yeni mayolarlamı?
evet şimdilik normal...ama selen gibi sürpriz yapmazsa tabi.... kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın canlarım
Mervecim testi 1 hafta geçsin öle yapcam canım sanırım pazar günü oluyo. Geçen ayda ilaç kullanmıştım 2 ayda olmuştum canım doktor normal olman gerekiyo diyo ama olmuyo anlamıyorum o yüzden 1 hafta geçsin öle test yapcam cnm
Herkese günaydın canlarım
Mervecim testi 1 hafta geçsin öle yapcam canım sanırım pazar günü oluyo. Geçen ayda ilaç kullanmıştım 2 ayda olmuştum canım doktor normal olman gerekiyo diyo ama olmuyo anlamıyorum o yüzden 1 hafta geçsin öle test yapcam cnm
kızlar ya karın için bebe yağı mı alsam siz ne kullandınız? azcık gerilmeye başladığımı hissediyorumm
he buarada 32.haftaya kadar burda dayanamam adaşım eşim kendi yanında çalışıo gösterirse doğum paramı alabilirmişim:))) bakalım engeç eylülde ayrılırım diyorum
günaydın. opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?