günaydın kızlar nasılsınız canlarım aylin inş. adet olmadın canım
hala gelmedi kırmızılar ama arada adet sancım uğruyo gidiyo yine.. göğüslerim şiş ve uçları çok hassaslaştı,çok gazım oluyo ama ben sadece adetim geç gelecek diye düşünüyorum.... acaba adetimin gelmesini istemiyorum da beynim baskıladığından gelmiyo olabilir mi?ooo süpeeeeer ateş maşallahhh maşallahh aylincimm hadi inşallah allah dahada arttırsın bu ateşlerde bebişten olsun
tam tersi diil mi? sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez,biz her halükarda yeriz onu annesiibuarada adaşım ikilide bhcg 55,35 çıktı senin kaç çıkmıştı? kaydirigubbakcemile3 cinsiyet tahmini yapalım bakalım nette 50 üzeri ise kız dio:)
sehercim aman dikkat et kendine,hastalanma canım yacalarım gunaydın nasılsınız
ben iyi değilim sankim hasta oluyom selende gece 3.30 tan beri ayakta oy çok zor yav
mervecim 2 sinemcim merviş günaydınlar
merve senınde kızcen olcak selen gıbın
mervecim bitirmişsin işleri,güle güle kullansın kuzeyimizevet adaşım görüşemedik dün...hoşbuldum...evle uğraşmaktan bi daha gelemedim...çok güzel oldu düğünümüz...geldik şükür sağlimen evimize...kuzeyimin cicileri hazır yıkayıp ütülemiştim...sadece şifonyerini bekliyorum...ytapılıyo..gelince yerleştircem...
benimki 66.25 ti...o zaman kız olur mu diye düşünmüştüm ama belli olmuyo..baksana küçük erkeğim içimde şu an...allah hayırlısını versin...bi dahaki kontrolün ne zaman?dr. daha bişey demedi dimi cinsiyet için?
inşallah müjdeyi verirsin asişkaydirigubbakcemile2Herkese günaydın canlarım
Mervecim testi 1 hafta geçsin öle yapcam canım sanırım pazar günü oluyo. Geçen ayda ilaç kullanmıştım 2 ayda olmuştum canım doktor normal olman gerekiyo diyo ama olmuyo anlamıyorum o yüzden 1 hafta geçsin öle test yapcam cnm
oyy göbüşü büyümeye başlamış da çatlak kremlerine başlıcakk,yerim seni Şeniz darısı başımızaaalayım bende artık bi çatlak kremii vakti gelmiş
canım ateşe körükle gıder gibin bi halin var sankinim oynak beyim benım
gülsüm katılıyorum kızlara...abooo gülsümm bunun sonu selamet olsun inşallah cnm yaa sen bi adım at bari kocanda inat yaparsa ya?
aylinnnn naptn cnmmm
canım öyledirde eşin bunu yanlışanlamassa tabıkı benımde işim varsa eşim yapar sağolsunda hanı şuan sizde durum bıraz farklı gibi ya ondan yanı tavır yapıyon sanmasın
inşallahkaydirigubbakcemile2aylincim hadi inşallah bu ay da senden gelsin müjde...aman o zaman değmeyin keyfimize...amin allahımmm....
neresi çirooozz,yerim ben onu,maşallahı varkız nere topaç kız sıfatu kocaman sadece zillinin çiroz benım kız çirozzzzzzzzzz
merve annemlerde kaldım bu gece,ateş ölçemedim sabah,yanıma almamışım,ben de hayıflandım ama...aylincimm inşallah tez zamanda hayırlısıyla versin rabbim sanada valla belirtilerin süper ama ben susayım genede ateşin kaç çıktı busabah?
gülsümcüm tamam seni anlıyoruz bizde büyük ihtimalle eşinn annesinden çekiniyor ve sesini çıkaramıyor bu durumda tabi sen devreye giricen ama sen zaten sölemişsin ki herşeyi şimdi bekle bakalım bidaha nolcak
gülsümcüm ne sıkması canım...biz niye burdayız..hep laylaylom için mi? aşkolsun...
sıkmadın canım neddemek sıkmak bız senı fıkırlerimizle sıkıyosak kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?