İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım hepinizekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız canlarım aylin inş. adet olmadın canım

ooo süpeeeeer ateş maşallahhh maşallahh aylincimm hadi inşallah allah dahada arttırsın bu ateşlerde bebişten olsun
hala gelmedi kırmızılar ama arada adet sancım uğruyo gidiyo yine.. göğüslerim şiş ve uçları çok hassaslaştı,çok gazım oluyo ama ben sadece adetim geç gelecek diye düşünüyorum.... acaba adetimin gelmesini istemiyorum da beynim baskıladığından gelmiyo olabilir mi?
buarada adaşım ikilide bhcg 55,35 çıktı senin kaç çıkmıştı? kaydirigubbakcemile3 cinsiyet tahmini yapalım bakalım nette 50 üzeri ise kız dio:)
tam tersi diil mi? sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez,biz her halükarda yeriz onu annesii
calarım gunaydın nasılsınız
ben iyi değilim sankim hasta oluyom selende gece 3.30 tan beri ayakta oy çok zor yav
mervecim 2 sinemcim merviş günaydınlar
merve senınde kızcen olcak selen gıbın
sehercim aman dikkat et kendine,hastalanma canım ya
mervecim bitirmişsin işleri,güle güle kullansın kuzeyimiz
inşallah müjdeyi verirsin asişkaydirigubbakcemile2
alayım bende artık bi çatlak kremii vakti gelmiş
oyy göbüşü büyümeye başlamış da çatlak kremlerine başlıcakk,yerim seni Şeniz darısı başımızaa

canım ateşe körükle gıder gibin bi halin var sankinim oynak beyim benım

abooo gülsümm bunun sonu selamet olsun inşallah cnm yaa sen bi adım at bari kocanda inat yaparsa ya?

aylinnnn naptn cnmmm
gülsüm katılıyorum kızlara...

valla kızlar hiç kavga etmedim tartışmadım sadece kendi işlerini kendileri yapacak bunda ne varki.peygamberimiz s.a.v bile kendi söküğünü kendi dikerdi üstelik 4 eşininde kıymetini bilirdi.

canım öyledirde eşin bunu yanlışanlamassa tabıkı benımde işim varsa eşim yapar sağolsunda hanı şuan sizde durum bıraz farklı gibi ya ondan yanı tavır yapıyon sanmasın

valla merve ben en ufak bi kabahtim olsa tamam adım atardım ama yok.konuşacam dedi konuşmadı.haa demek annesinin yanlış bişey yapmadığına inanıyo.annesini destekliyo.valla ben canımı sokakta bulmadım saf salakta değilim sahipsiz hiçmi hiç değilim.isterse adımı o atar istemezse paşa keyfi bilir.

canım öyledirde eşin bunu yanlışanlamassa tabıkı benımde işim varsa eşim yapar sağolsunda hanı şuan sizde durum bıraz farklı gibi ya ondan yanı tavır yapıyon sanmasın

sansın öle zaten ben yaparım dedi.demek bana minnet etmiyo.sana ihtiyacım yok diyo yapsın.ha deseydiki karıcım sen yap ben yapamam ozaman ben yapardım.amaaa demedii

selene kocaman maşallah....gülüşünü yirim senin...topaç bu kız seher...allah bağışlasın...

gülsümcüm hakkınızda hayırlısı...sen böyle yaptıkça eşin daha çok çeker kendini..ve haksızken haklıymış gibi davranır...sen iyisimi gelince eşinle sakince ve usulünce konuş...kırıldığın kızdığın olayları anlat..üzüntünü dile getir...eşim bazen bana keşke kızıp bişeyler söylesen kendmi savunmak için konuşurum o zaman der hep...sakinlikle herşey hallolur canım....

aylincim hadi inşallah bu ay da senden gelsin müjde...aman o zaman değmeyin keyfimize...amin allahımmm....

kız nere topaç kız sıfatu kocaman sadece zillinin çiroz benım kız çirozzzzzzzzzz

aylincimm inşallah tez zamanda hayırlısıyla versin rabbim sanada valla belirtilerin süper ama ben susayım genede ateşin kaç çıktı busabah?

gülsümcüm tamam seni anlıyoruz bizde büyük ihtimalle eşinn annesinden çekiniyor ve sesini çıkaramıyor bu durumda tabi sen devreye giricen ama sen zaten sölemişsin ki herşeyi şimdi bekle bakalım bidaha nolcak

aylincim hadi inşallah bu ay da senden gelsin müjde...aman o zaman değmeyin keyfimize...amin allahımmm....
inşallahkaydirigubbakcemile2
kız nere topaç kız sıfatu kocaman sadece zillinin çiroz benım kız çirozzzzzzzzzz
neresi çirooozz,yerim ben onu,maşallahı var
merve annemlerde kaldım bu gece,ateş ölçemedim sabah,yanıma almamışım,ben de hayıflandım ama...

neyse kızlar ben buralardayım

gülsümcüm ne sıkması canım...biz niye burdayız..hep laylaylom için mi? aşkolsun...

sıkmadın canım neddemek sıkmak bız senı fıkırlerimizle sıkıyosak kusura bakma

selam kızlar biraz geç geldim ama geçmişi okumak için uğraştım
aylincim inşallah hamişsindir canım benim
gülsümcüm bu erkekleri ne yapmalı bilmem canım sakin ve sabırlı bir şekilde konuş yinede en iyisini sen bilirsin hoş bir kelime değil söylediği
asiyecm yeni evin sağlık mutluluk huzur ve bol bebiş versin canım
gelevera sende inşallah hamişsindir
merve2 hoşgeldin ohh düğünde döktürdün maşallah kuzeyimiz gelsin artık sağlıkla onu bekleyelim
rahel emelim iğnelere başlıyorsun sanırım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin tez zamanda gelsin bitanem
mervecim göbüşünü büyümeye başladı demek maşallah subhanallah allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah
bu arada ben dün nazillideydim nasilliye taşınacaz bizde kendimize ev almak istiyoruz ev baktık kayınvalidemle kocişim beni ekti oyüzden bende konuşmuyorum onunla tam yumoş zamanı beni sinir etti sanki biz kayınvalidemle oturacaz ya onunla baktık saolsun yardım ediyor ama kociş olmalı yanımda c.tesi gittik akşamına balığa gittiler söz vermiş de pazar günüde işe gitti kooperatfin yeni bilgisayarları kurulmuş 8 saat ghelmedi p.tesi izin alacaktı yine yok yok yokkkkk
dün ve bugün ateşimi geç ölçtüm uyumuş kalmışım 1saat geç ölçtüm sanırım o yüzden mi bilmiyorum 36,4 iken dün 36,0 bugün 36,1 çıktı offf dün gece eve geç geldik ovulasyon testi yaptım çünküm bende ilginç bişi oldu kızlar c.te akşamı wc girdim sonra baktım peçetede toplu iğne başı kadar kırmızı da değil pembesi kan vardı bir iki daha siildim gene vardı ama çok az neysem dedim birde dün sabah oldu dün biraz daha fazlaydı öncekine göre sizce bu neydi sancım falan da yoktu dün akıntımda baya vardı testi oyüzden yaptım acep yumoşmu çatladı tek çizgi çıktı yanında hayal meyal bir çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…