İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin raziyecim..valla neden olurki kanama...adetinin kaçıncı günüydü...yerleşme kanaması olabilir mi?

mervecim bilmem kanama denemeyecek gibi bişiydi akıntıda değil anlamadım c.tesi çalışmıştık sabah gece oldu diyim bide p.tesi sabah anlamadım başkada olmadı şimdilik 12.gündü bide 14.gün olması gerek off anlamadım hayrolsun inşallah

slm kızlar razişim nasılsın canım belki çatlicak onun lekesidir canım
mervişler asiş ayşeler aylin gülsüm beyza pınar şebo aslım emeller badegül nasılsınız ben iyiyim çalışmalara son hız devam bugün sicap aramaya çıkmayız çok yorgun hissediyorum kendimi

merhaba kızlar yemek yedim geldim herkesede afiyet olsun.
Sinemcim iyiyiz biz daha iyi olcaz inşallah hamiş çıkarsak...
Razişim bazen evet ilişikiden sonra olabiliyor yada yumurtlama günlerinde kadınlarda olabiliyormuş cnm
Gülsüm cnm kendinden taviz vermemeni anlarım bende kızarım sinirlerim ama küserim hiç konuşmam öle çözmeye çalışırım o utansın diye

raziye cnmm insallahh darısııı başınızaa :)) cnm yumurta çatladığı zaman olabiliyor diyolar ama ovulasyon testinide belkide yapmakta geç kalmışsındır cnm çünkü o test daha öncesini gösterio çatlamadan önce haber veriyor..inşallah bu ayki bu değişikliğin hayırlara versile olsunn..

oynakk beyiii tam dayaklıksın sıkmadınn kız biziiiiiiiiiiii

o uyşuklukk benden hiç gitmiooo gözümde hep kuşş tüyü yastıkklar sırnaşık şey

gülsümcümmm onlara karşııı toplandıkk kızzzzzzzzzzzvereliniortak hepimiz anlıyoruz allahtan

ben birazdan yine çıkıcam ve bugün gelemem sanırım tekrar
yeğenimin doğum günü bugüüüüündelikafadulden

kızlar geçen yıl bu hafta hamiş olduğumu öğrenmiştim pazar günü test yapcam ya belki yıldönümğnde hamiş kalırım ne dersiniz

aylin sen ne zaman test yapacan tekrar cnm
asiş inşallah cumaya kadar bekleyip bi test daha yapıcam,yine negatif çıkarsa dr.a giderim kanda da bakılır...
kızlar geçen yıl bu hafta hamiş olduğumu öğrenmiştim pazar günü test yapcam ya belki yıldönümğnde hamiş kalırım ne dersiniz
inşallah canımm,sonra da sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…