İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben hayatım boyu hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum...sıksan suyu çıkacak elbisemin...üst değişmekten bıktım valla...hep kuzeyin yaramazlıkları bunlar...ama yine de onu taşımakçok güzel..bunca zorluğa rağmen...rabbim hepinize naip etsin inşallah....

havalar da baya bunaltıcı yaw bizim buralara yağmur yağmadı yağsaydı iyi olurdu esenyurta yağmış avcılara uğramadı bize nasip değilmiş

slm kızlar nasılsınız işlerim vardı anca girebildim
birazdan çıkıcam hepinizi öpüyorum kocaman

iyi akşamlar asişim...bugün herkeste bi durgunluk var...hadi hayırlısı...

herkese iyi akşamlar öpüyorum sizi

cnm bizde senii öptükkkk bende eve gideyim doğruu oturma odasıı üçlü koltuğaaa sarılıcam kaydirigubbakcemile3 amanın nası uyku anlatamam geceleri dolaşırsam kuş gibi ortalıkta böle olur ya uyku düzenim resmen şaştı uyanıp duruyorum nası yatacağımı bilemiyorum kafamçokkarıştı akşamda kocişin doğum günüü yemeğee çıkarıcammmm kocişimiii:lepi:

ay günaydın selenin annesi nasılsın canım erkencisin diyecem bebiş uyutmadı yine değil mi sağlıklı olsunda katlanılıyo benimde liseden arkadaşım doğum yapmış 5 gün önce ankaradaydı iskenderuna gelmişler haftasonu görmeye gidicem bebişi

günaydınnlarrrrrrrrr....amannnıın ne güzel bir güne başlıyorum ben pamuk şekerrrin asılııı selenleeeee.. oyyyy kuzuu kuzzuuu tam bu yaa ohh sehercim kocaman kızz olmuşş bu yaa yakında yazar bize kaydirigubbakcemile3 maşallahh..

az kaldı canım az başlar yazmaya buralarda koşturmayakaydirigubbakcemile3

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... ...aylint
28 haziran........asiş
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

haydiii kızlar ya test yapın ya çatlıcam meraktannn asiye,aylin, ayşeeeee kız yarın günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…