Cevap: aklanmak istiyorum
yayınlayın tabi... sorun değil
ŞıMDı BU VıCDAN AZABIYLA NASIL YAŞAYACAKSINIZ BAKALIM YARGISIZ ıNFAZ YAPTINIZ
bak yaaaa dalga geçme kız gelirim bak oraayaaaa:smiley-cool:
sen var ya bööle sınıflarda bi tane haşarı ama sevimli kız çocugu olur ya, onlar gibisin aynı , yerim seni:1hug:şutarafagittişutarafagitti
sen var ya bööle sınıflarda bi tane haşarı ama sevimli kız çocugu olur ya, onlar gibisin aynı , yerim seni:1hug:
aylinim mrı neden akşam çekiyolar ki çok mu yogunmuş?
ben bööle kendi kendime konusurum rahat olun siz kızlar:roflol::roflol: ya valla adetimi aklıma getirmeyecem diye zorum çeneme vurdu, Allah sonumu hayretsin, tuvalate gitmiyorum korkumdan, başım ağrıyooooolaelaelaelaelae
kızlar sizden şunu rica ediyorum kendi adıma, lütfen ama lütfen bu konuları kapatalım, konuşulmasın artık burda bu tarz şeyler, derdiyle sıkıntısıyla ya da mutluluğuyla anne olmayı bekleyen, anne olan herkese açık bu topik, güvensizlik olmasın aramızda.. lüffen lüffen lüffeeeeenŞeniz
kızlar sizden şunu rica ediyorum kendi adıma, lütfen ama lütfen bu konuları kapatalım, konuşulmasın artık burda bu tarz şeyler, derdiyle sıkıntısıyla ya da mutluluğuyla anne olmayı bekleyen, anne olan herkese açık bu topik, güvensizlik olmasın aramızda.. lüffen lüffen lüffeeeeenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?