İnatla bir gün ANNE olacağım !

Cevap: aklanmak istiyorum

yayınlayın tabi... sorun değil

ŞıMDı BU VıCDAN AZABIYLA NASIL YAŞAYACAKSINIZ BAKALIM YARGISIZ ıNFAZ YAPTINIZ

bence aklanmak istemekten öte diğer forumda hepimizi üzüp kıracak kadar ağır yazdığın şeylerin muhakemesini yapmalısın, ha sana öğüt verir tarzda yazmak bana düşmez, ben ki gerçekten aranızda olanları merak ettiğimden az kaldı şutlanıyordum valla hiç niyetim yok burdaki kızlarla dostluğumu kaybetmeye. allah gönlüne göre versin...

ben bööle kendi kendime konusurum rahat olun siz kızlar:roflol::roflol: ya valla adetimi aklıma getirmeyecem diye zorum çeneme vurdu, Allah sonumu hayretsin, tuvalate gitmiyorum korkumdan, başım ağrıyooooolaelaelaelaelae

ben aklanmak isteyen arkadaşımıza şunu sölemek istiyorum kimin acaba vicdanı rahatsız bu konuda herkesin vicdanı rahat merak etmesin..ama şunuda diyim hakedip haketmemeyle ilgili sölediğin kelimeler yüzünden senin vicdanının rahatsız olması gerek..

daha başka yorumm yapmak istemiyorum..

ben bööle kendi kendime konusurum rahat olun siz kızlar:roflol::roflol: ya valla adetimi aklıma getirmeyecem diye zorum çeneme vurdu, Allah sonumu hayretsin, tuvalate gitmiyorum korkumdan, başım ağrıyooooolaelaelaelaelae

ayşe rahat ol yapma böle.oluruna bırak.

kızlar sizden şunu rica ediyorum kendi adıma, lütfen ama lütfen bu konuları kapatalım, konuşulmasın artık burda bu tarz şeyler, derdiyle sıkıntısıyla ya da mutluluğuyla anne olmayı bekleyen, anne olan herkese açık bu topik, güvensizlik olmasın aramızda.. lüffen lüffen lüffeeeeenŞeniz

kesinlikle katılıyorum a.s

Kızlar be geldimmmm
Ayşecim rahat ol ya sıkma kendini bu kadar adet olmayacan sen ...
nevgül valla ayşenin dediği doğru sınıfın yaramaz kızısın sen :)))))))

sehercim senin 9 günün mü var şimdi? 26sı mı demiştin canım yaaa, nasıl var mı bebişte bi hareketlenme

asişim rahatım kız aslında da işi semeliğe vurudm ben biraz,bööle leyla gibiyim:)
var ya kızlar sabahtan aksama kadar film indiriyorum (sinem kızacak) ööle arası izlerim diyorum, burdan kendimi alamıyorum evdeki hard disk doldu taştı, eşim ne diye buraya getiriyorsun işyerinde izle diyo, vaktim olmuyo ki çeneden)))

ben de katılıyorum

bravooo hocam tam size yakışır bi konuşma yaptınız.samimi duygula içinde olmayan gelipte bizim aramıza huzursuzluk sokmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…