hayır canım nazilliye gitmiştik haftasonu annemlere o zaman benim akıntım da değişmişti sanırım ozaman benim yumoş çatladı hani birazda kan gibi bişi oldu demiştim işte ozamanmafoldumbenmafoldumbensenağlamahadiii kız hiç mi konuşmuyorsunuz raziye sen şimdi kayınvalidenle oturmuyorsun ama dimi
cnm inan hiç farketmio ucuzundan al bence derim hepsini denediğim için 1 liralık testle öğrenmiştim ben ikincisi 5liralıktı :lepi:bugün de adet olmazsam eve giderken test alıp yarın sabah yapıcam inşallah..
kızlar prediktör diğer ucuz testlerden daha mı hassas?
günaydın güzeller
dün gelemedim merak etmişsinizdir
kırmızılar hala gelmedi ama bugün gelebilir,adet sancısı daha uzun sürüyo gibi bugün,belim de biraz ağrıyo.. ateşim dün 36,8 çıktı bugün 1,5 ya da 2 saat kadar erken ölçtüm 36,7 çıktı... ama diyorumya kart görebilirim her an. hayırlısı..
sizde ne var ne yok? geçmişe bakayım
aylinim ateşin pek düşmemiş kız gülüm yüz vermedin mi kocaya :umursamaz:
mervişim emelim nasılsınız
raziş bizim çocuklar heriflere sinirleniyoruz kaydirigubbakcemile diyo olmuyo hah şuraya yazıyom sende benim gibisin canım
akşam biz sincap aradık buay:lepi: nedense beni sinirlendirmedi koca bekli buay yakalarım sincabı
mervem Allah eşinle ve bebişinle uzun mutlu yıllar nasip etsincnm bizde senii öptükkkk bende eve gideyim doğruu oturma odasıı üçlü koltuğaaa sarılıcam kaydirigubbakcemile3 amanın nası uyku anlatamam geceleri dolaşırsam kuş gibi ortalıkta böle olur ya uyku düzenim resmen şaştı uyanıp duruyorum nası yatacağımı bilemiyorum kafamçokkarıştı akşamda kocişin doğum günüü yemeğee çıkarıcammmm kocişimiii:lepi:
sinem benim oluyo arada gecikmem,o yüzden belli olmaz yine..slm kızlar acaba aylin ne yaptı adet olmadı inş. adetlerin gecikirmiydi hiç aylincim
valla yaa ha mişler göbüş görelim de gözümüz gönlümüz açılsıın:CüvCüv:hoşgeldin emelcim
mervecim maşallah kocaman oluyor senin bebiş göbüş büyüyormu koysana fotoda görelim
ayşe nerde gerçekten yarındı dimi onun sınavı
myhope ayşemiz ne durumda acaba
ayyy ya ayşenin bebişini kucaklamasına bişe kalmadı, inşallah sağlıkla,kolaylıkla olsun doğumubende var cnm bu hafta olamaz daha yeni yazdı yengem gelicek bebişin kıyafetlerini yıkıcaz diye önümüzdeki salıdır
beyzacımm canım çok sevindim, inşallah senin doğumuna da gün sayıcaz...slm kızlar ben geldim çok şükür bebiş yerinde duruyo ama içerde kanama kalmış dr dedi ki kanamanın devam etmemesi iyiye işaret bu arada bebiş 6+6 gözüküyo ama kalbi pıt pıt atoyordu çok şükür rabbim hayırlısını eylesin inş inş darısı sizlerin başına hayırlı sağlıklı evlatlar doğurun inş sıkıntısız tasasız...
ayşeeee kız yakaladınız siz sincabı galibaa:lepi:kızlaaaaar ben geldim, kusura bakmayın sizi habersiz bıraktım ama, dün canım topiğe hiç ugramak istemedi yaaa affedin beni, sanırım adet olucam da onun bunalımındayım, olur olmadık şeylere sinirleniyorum çünkü, galiba bu ay da gelecek kırmızılar, dün gece de ders çalışıyodum şu hizmetiçi sınava, duşa girdim çıktım, geri derse oturdum, aman allah bir midem bulandı, çıkardım, inşallah sincaba işarettir dedik bakalım, fiziksel olarak bir belirtim yok, bakalım yiycek miyim kırmızıları?
geçmişi okumadım,
ama beyzayı gördüm, canım benim çok sevindim, sıkı sıkı tutunuyo annesine kuzucuk:)
ne var ne yok? herşey yolunda mı? adaşımdan haber var mı?
inşallah canımmgünaydınnn topiğin inatçı anne ve anne adayları :))))))))) umarım herkes iyidir...
3 kişi test yapacakmış asiye ayşe ve aylin mi ? hepinizin baş harfi A ... Tesadüfmü oldu anlaştınızmı :))))))))
inşallah hepiniz hamilesinizdir.....
Beyzacım bebeğin iyi olduğuna çok sevindim.. Darısı diğer anne adaylarımıza olsun inşallahhh...
bence senin de ilk denemende tutacak gibi geliyo banaa fıstıkBaşladım Asiyecim..Bugün Allahında izniyle 4. iğnemi vuracağım ...Henüz regli olmadım zaten 2 günüm var..Gecikme yaşarmıyım iğnelerden dolayı o henüz belli değil. Ama sanırım haftaya geliştirici iğnelerime başlamış olurum..
helal sana gülsüm, yola getircen inşallahakşam hediyesini aldım.komedinin üstüne koydum ve bir kağıdada şöyle yazdım.
beni yok saymana,
ikinci plana atmana,
beni üzmene,
beni ağlatmana,
beni kırmana,
beni biranda silebilmene,
en ufak birşeyde inceldiği yerden kopsun demene,
ve her şeye rağmen
doğum günün kutlu olsun .
gece 2 bucuk gibi geldi.kapıyı ben açtım.hoşgeldin dedim sadece kısık bi sesle.geçtim direk yattım.üstümdede kırmızı gecelikkaydirigubbakcemile3 neyse üstünü değişti falan sonra hediyesini açtı.bu arada oda bana çok hoş bi elbise aldı.:asigim: sonra geldi yatağa girdi nasıl sıkı sıkı sarılıyo öpüyo falan bende tık yok sırtımı döndüm yatıyorum.dön bana diyo dönmedim.bu hala sarılıyo falan sonra dedim ömer çok kırdın beni yatıp uyurmusun.önce tamam dedi döndü oda iki dk durmadı yine döndü ya yapma böle acayip özledim dedi.dedim beni kırmadan önce düşünecektin.şimdi yat uyu dedim iyi tamam sağol çok güzel karşıladın beni dedi.bende gider içerde yatarım dedi.ben hiç tınlamadım.(içerde yatmasının sebebide yanımda yatarsa duramayacak):roflol:gitti oturma odasında yattı.
ayyy inşallah gelmez aylinimde kornet alırız .
inşallah gelmeyecek aylincim kartı kışşşş ladık
inşallah kızlarr yaacnm inan hiç farketmio ucuzundan al bence derim hepsini denediğim için 1 liralık testle öğrenmiştim ben ikincisi 5liralıktı :lepi:
canım erken ölçtüysen ateşinin 36,7 çıkması normal ben test yapmadan önceki gece 4.30da ateşim 36,5 çıkmıştı dedim gelioo boşuna yapmayım ama sabah herzamanki saatinde 7.30da gene yüksek çıkmıştı.
canım ben de isterim hemen öğrenmeyi ama biliyosun 1 gün gecikmede çıkmadı, varsa bebiş geç döllenme olduğunu sanıyorum, yumurtlama akıntım adete 4-5 gün kala gelmişti...kızlar günaydın...
gülsüm helal valla sana...hem dön k...nı uyu hem de kırmızıları giy...adamı dinden çıkarcan valla...
emelcim inşallah rabbim yüzünü güldürsün bu ay...beben sana gelsin koşarak...tüm dualarım seninle...
aylin çok sabırlısın valla..ben olsam şimdiye çoktaaannn yapmıştım testi...ucuz olması farketmiyo valla..ben 2.gecikme gününde 3.5 liralık bitestle yapmıştım çok silik çıkmıştı...
raziyecim sen de kocişin de maşallah amma sabırlısınız..biz hiç küs duramayız o kadar...ya ya ben mutlaka bi sırnaşıklık yapar barışırız...
asiye inşallah ptesi müjdeyi alıcaz senden...burda horon tepicez..başta oynak beyi tabi :teytey:
adaşım güle güle giysin beben cicisini...ah bi alışverişin yap ta o zaman gör bak...o mincik şeyleri yıkamak ütülemek öyle zevkli ki...bazen çıkarıp öpüp kokluyom..oğlumu içinde hayal ediyom..allah giymeyi nasp etsin inşallah...
günaydın kızzlaaar, güya geçmiş okuycam, yaptıgım alıntılar gitti beeeama hepinizi öpsem yorum yapmış kadar olur muyum
beni soracak olursanıııız sabah 9da şeflik için mülakatım da oldu, ancak biraz torpil oynayacak gibi, hayırlısı olsun, memuriyette 9. yılımı doldurmama tam 1 ay var, 10. yılımda olsaymışım daha yüksekmiş şansım, pazartesi, salıya belli olur muş bakalım.
kırmızılar derseniz deeeeee kırmızılım sana yandı canım demedim daha. belirti de yok, ama test yapmak istemiyorum, noolur ısrar etmeyin, çünkü 2 kez ümitlendim, testi verdim, daha sonuç çıkmadan adet geldi, ve çok üzüldüm, tekrar bunu yaşamak istemiyorum. beni anlıycanızı biliyorum...
ayşecim hayırlısı olsun inşallah glmez kırmızılar cnm bende bekliyorum test için erken yapmak istemiyorum
Mervem sen evdesin biz işte iş rehaveti çöküyo güzelim bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?