İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadiii kız hiç mi konuşmuyorsunuz raziye sen şimdi kayınvalidenle oturmuyorsun ama dimi
hayır canım nazilliye gitmiştik haftasonu annemlere o zaman benim akıntım da değişmişti sanırım ozaman benim yumoş çatladı hani birazda kan gibi bişi oldu demiştim işte ozamanmafoldumbenmafoldumbensenağlama

bugün de adet olmazsam eve giderken test alıp yarın sabah yapıcam inşallah..
kızlar prediktör diğer ucuz testlerden daha mı hassas?
cnm inan hiç farketmio ucuzundan al bence derim hepsini denediğim için 1 liralık testle öğrenmiştim ben ikincisi 5liralıktı :lepi:

canım erken ölçtüysen ateşinin 36,7 çıkması normal ben test yapmadan önceki gece 4.30da ateşim 36,5 çıkmıştı dedim gelioo boşuna yapmayım ama sabah herzamanki saatinde 7.30da gene yüksek çıkmıştı.

kızlar günaydın...
gülsüm helal valla sana...hem dön k...nı uyu hem de kırmızıları giy...adamı dinden çıkarcan valla...
emelcim inşallah rabbim yüzünü güldürsün bu ay...beben sana gelsin koşarak...tüm dualarım seninle...
aylin çok sabırlısın valla..ben olsam şimdiye çoktaaannn yapmıştım testi...ucuz olması farketmiyo valla..ben 2.gecikme gününde 3.5 liralık bitestle yapmıştım çok silik çıkmıştı...
raziyecim sen de kocişin de maşallah amma sabırlısınız..biz hiç küs duramayız o kadar...ya ya ben mutlaka bi sırnaşıklık yapar barışırız...
asiye inşallah ptesi müjdeyi alıcaz senden...burda horon tepicez..başta oynak beyi tabi :teytey:
adaşım güle güle giysin beben cicisini...ah bi alışverişin yap ta o zaman gör bak...o mincik şeyleri yıkamak ütülemek öyle zevkli ki...bazen çıkarıp öpüp kokluyom..oğlumu içinde hayal ediyom..allah giymeyi nasp etsin inşallah...

canım mervem güzeldir mutlaka birde içinde oğluşun olduğunda daha güzel olacak allahın izniyle sağsalim danacığın gelecek ayy fotosunu geciktirmeden koy emi merak ediyom

adaşım allahın izniyle az kaldı bebeğini kucağına alıcan canımmm inşallah sağlıkla giydiği günleride görücezz.. hiç bitmiyor insanın içindeki o korku kucağımıza alınca biticektir annelik iştee

aylinim ateşin pek düşmemiş kız gülüm yüz vermedin mi kocaya :umursamaz:
mervişim emelim nasılsınız
raziş bizim çocuklar heriflere sinirleniyoruz kaydirigubbakcemile diyo olmuyo hah şuraya yazıyom sende benim gibisin canım
akşam biz sincap aradık buay:lepi: nedense beni sinirlendirmedi koca bekli buay yakalarım sincabı

koyarım elbet hele bi gül yüzünü görelim raziş teyzesi...
evet adaşım endişe ancak kucağımıza alınca bitecek...

iim cnmcımmmm hadiii yakalayınnn kız sincabııızemuszemus

ben geldim fotokopi çekmeye gittim siteyi yakalanmayayım diye kapamak zorunda kaldım
Nicole mervecim inşallah cnm gül yüzünü selen ile yiğitin kini gördüğümüz gibi görcez cnm benim
sinem sende ayşede baya kovaladınız sincabı bu ay çalışmaları sıkı tuttunuz inşallah yakalamışsınızdır cnm
Gülsüm kız kocam bana öle bişey dese anında barışıorım herhalde kıyamam ben ona

kızlar noluyo bu kocişlere ya,hepinizi üzmüşler...
bizim de annemlere gidip gelirken oldu biraz tartışma ama küsmedik, benim kociş eskiden en ufak şeyde hemen soğuk davranmaya başlardı, günlerce, şimdi yapmıyo şükür de ağız tadıyla tartışabiliyom:roflol:
mervem Allah eşinle ve bebişinle uzun mutlu yıllar nasip etsin

slm kızlar acaba aylin ne yaptı adet olmadı inş. adetlerin gecikirmiydi hiç aylincim
sinem benim oluyo arada gecikmem,o yüzden belli olmaz yine..

hoşgeldin emelcim
mervecim maşallah kocaman oluyor senin bebiş göbüş büyüyormu koysana fotoda görelim
ayşe nerde gerçekten yarındı dimi onun sınavı
myhope ayşemiz ne durumda acaba
valla yaa ha mişler göbüş görelim de gözümüz gönlümüz açılsıın:CüvCüv:
bende var cnm bu hafta olamaz daha yeni yazdı yengem gelicek bebişin kıyafetlerini yıkıcaz diye önümüzdeki salıdır
ayyy ya ayşenin bebişini kucaklamasına bişe kalmadı, inşallah sağlıkla,kolaylıkla olsun doğumu
beyzacımm canım çok sevindim, inşallah senin doğumuna da gün sayıcaz...
ayşeeee kız yakaladınız siz sincabı galibaa:lepi:

inşallah canımm

bence senin de ilk denemende tutacak gibi geliyo banaa fıstık
helal sana gülsüm, yola getircen inşallah
işkence sistemini de beğendim:jeyyar:
ayyy inşallah gelmez aylinimde kornet alırız .

inşallah gelmeyecek aylincim kartı kışşşş ladık

inşallah kızlarr yaa
canım ben de isterim hemen öğrenmeyi ama biliyosun 1 gün gecikmede çıkmadı, varsa bebiş geç döllenme olduğunu sanıyorum, yumurtlama akıntım adete 4-5 gün kala gelmişti...

günaydın kızzlaaar, güya geçmiş okuycam, yaptıgım alıntılar gitti beee ama hepinizi öpsem yorum yapmış kadar olur muyum

beni soracak olursanıııız sabah 9da şeflik için mülakatım da oldu, ancak biraz torpil oynayacak gibi, hayırlısı olsun, memuriyette 9. yılımı doldurmama tam 1 ay var, 10. yılımda olsaymışım daha yüksekmiş şansım, pazartesi, salıya belli olur muş bakalım.

kırmızılar derseniz deeeeee kırmızılım sana yandı canım demedim daha. belirti de yok, ama test yapmak istemiyorum, noolur ısrar etmeyin, çünkü 2 kez ümitlendim, testi verdim, daha sonuç çıkmadan adet geldi, ve çok üzüldüm, tekrar bunu yaşamak istemiyorum. beni anlıycanızı biliyorum...

kızlar yürüdüm geldim ben kimse bişey yazmamış...ne bu herkeste bi rehavet...bakın ben koca göbeemle hoppidik geziyom...oofff bugün de bisürü ütü yapacam...yarın da inşallah ablamlar geliyo...batuşumla hafta sonu denize gircem...ptesi antalyaya tatile gidiyolar...burdan geçecekler...

canım çok sevindim, inşallah müjdelerimizi veririz:lepi:

ayşecim hayırlısı olsun inşallah glmez kırmızılar cnm bende bekliyorum test için erken yapmak istemiyorum

Mervem sen evdesin biz işte iş rehaveti çöküyo güzelim bize

ayşecim hayırlısı olsun inşallah glmez kırmızılar cnm bende bekliyorum test için erken yapmak istemiyorum

Mervem sen evdesin biz işte iş rehaveti çöküyo güzelim bize

ay biliyom asişim..geçen sene bu zamanlar yanıyodum işyerinde..uyumamak için ne yapacağımı şaşırıyodum valla..allah size kolaylık versin...bi deeeeeeeeeee bebiş tabiii...

kızlar yanıyorum resmen,büro serin ama boynum yüzüm hatta pantolonun üstünden bile bacaklarımın yandığını hissediyorum....
böyle mi oluyo hamişler??delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…