Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Ayşecim inş gelmezler gelemeyesiceler de hamişsindir cnm benim
olgun arkadaşımız hoşgeldin topicimize bahsettiğimiz bal+tarçın+çörekotu karışımı sitedede bulabilirsin cnm yumurtalar büyüsün diye cnm
kesinlikle katılıyorum a.s
ben de katılıyorum
hay saolun kızlar yaa, beni sizler varettiniz:smiley-cool:delikafadulden:roflol:bravooo hocam tam size yakışır bi konuşma yaptınız.samimi duygula içinde olmayan gelipte bizim aramıza huzursuzluk sokmasın.
o zaman sana çikolata gönderirimKızlar be geldimmmm
Ayşecim rahat ol ya sıkma kendini bu kadar adet olmayacan sen ...
nevgül valla ayşenin dediği doğru sınıfın yaramaz kızısın sen :)))))))
canım ben sınıf öğretmenliği mezunuyum, milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum, öğrenciyken memurlugu kazanmıstım, şimdi memurluktan öğretmenliğe geçiş yapmak için bekliyorum, çalışıyorumayşe sen ne iş yapıyorsun canım oh ne güzel :) kıskandım
allah razı olsun ayşecik haber verdiğin içinn a.s.kızlarrr geldim ama gidiyorumm bir cee diyim dedim dün eltim bize geldi kaynım gececi de az önce gittiler ama akşama yine bizdee bu arada cimcime mi cimcime bir kızı var hatırlarsınız hani azramdan 3 ay küçük olan yeğenimm pc yi zaptediyor resmenn daha şimdidenn neyse evde işler var onlar gelene kadar ancak yetişirr umarım hepiniz iyisinizdir ben ve yeğeniniz çok iyiiiii Allaha emanet olun canlarımm cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn tüm göbişler bebişle dolsun inşallahhhh:1hug:
arada gelmeye çalışırım ama gelemezsen aklımda gönlümdesinizzz unutmayınnnn
hay saolun kızlar yaa, beni sizler varettiniz:smiley-cool:delikafadulden:roflol:
o zaman sana çikolata gönderirim
canım ben sınıf öğretmenliği mezunuyum, milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum, öğrenciyken memurlugu kazanmıstım, şimdi memurluktan öğretmenliğe geçiş yapmak için bekliyorum, çalışıyorumama zor bu aralar...
ciddi miiii??? aynı gün doğmuşuzkaydirigubbakcemile5kıs benimde doğum günüm de ondan o yüzden o güne kadar adet olmazsam test yapacim
canım hayırlısı olsun,üzülmeNeyse kızlar.. Benım umudum bitti bu arada.. Çünkü lekelenmelerim başladı... Hadi Asiye ve Ayşe ilk sıra sizin müjde bekliyoruz..
aman iyi olun, hadi kolay gelsin sana ayşem, kendinize dikkat edin...kızlarrr geldim ama gidiyorumm bir cee diyim dedim dün eltim bize geldi kaynım gececi de az önce gittiler ama akşama yine bizdee bu arada cimcime mi cimcime bir kızı var hatırlarsınız hani azramdan 3 ay küçük olan yeğenimm pc yi zaptediyor resmenn daha şimdidenn neyse evde işler var onlar gelene kadar ancak yetişirr umarım hepiniz iyisinizdir ben ve yeğeniniz çok iyiiiii Allaha emanet olun canlarımm cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn tüm göbişler bebişle dolsun inşallahhhh:1hug:
arada gelmeye çalışırım ama gelemezsen aklımda gönlümdesinizzz unutmayınnnn
bak yine kahve diyohım anladım canım benim ee bölesi daha ii örtttmenn olursan bizi nerden bulcan nete giremezsin sonrakızlaarrr canım kahve çekti azcık çay bardağında içsemmm sigarayı bırakcam allahın izniyle bugünden sonra bari çay bardağı kahve içemm bee
aman iyi olun, hadi kolay gelsin sana ayşem, kendinize dikkat edin...
bak yine kahve diyoklava:
öğretmenliğe geçmemi benim herif de istemiyo:roflol: bir eve bi öğretmen yeter diyo, zaten burda dönerimle falan aynı maaşa geliyo valla :sm_cool:
hay maşallah annesi, ne de iyi beslemişin bebişini. amanın onun elleri gamzeli gamzeli olur bööle, oyyh gıdışı bile olur aman yaaaa bebek istiyooooomvalla ayşesim asiyecim 26 nisan ama bizim kızda tık yok anacım zaten haftaya cumartesi doktora gidicez doğmazsa sezeryan olucak zaten bu gidişle tosuncuk 3900 olucak mecbur sezeryana kalıcaz
canıııım üsme kendini, bende gelecek ben biliyorum, valla hala belirti yok ama gelecek yeminlen, ben hiç birşeyi kısa zamanda elde etmedim, 2 aylık ugrasda daha reva deil bana bebiş biliyomNeyse kızlar.. Benım umudum bitti bu arada.. Çünkü lekelenmelerim başladı... Hadi Asiye ve Ayşe ilk sıra sizin müjde bekliyoruz..
anaam aynı şehirde olsak da toplaşıp parti yapsak beeee:içelim:ciddi miiii??? aynı gün doğmuşuzkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?