ooooo dur hemen ne hayal kırıklığı bu canım testte hemen çıkmayabilir daha 1 gün geçmiş oldu kimisinde kanda bile çıkmıyo (bende) sakin ol bakalım biraz:1hug:
aylincim hoşgeldin cnm benim regl olmadıkça umut kesilmez insallah cnm beniimmm olurr
gelmeyen reglden umut kesilmez aylinim.hem daha bir gün geçti.
hayırlısı olsun aylinim ateşin düşmemiş canım inş. güzel haber verirsin
kızlar koçişlerle barışmanıza sevindim
aylin benim 4 gun sonra kanda bile düşük çıktı test desen azcık silik bi çizgi bak ayşeden alırım oklavayı önce seni sonra ayşeyi anladınız siz
kızlar medismart da negatifmafoldumbengünaydın canlar...
aylincim inşallah geç döllenmedir canım...dur bakalım bekle..keşke kanda baktırabileceğin bi yer olsaydı yakınlarda...neyse rabbim en güzelini en hayırlısını eylesin senin için...
myhope ayşem...ayyy çok heyecanlandım...accık kaldı mis kokulunun yüzünü görmeye...allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize...
kızlar barışmışsınız kocalarınızla...oh çok şükür...razişte barışmıştır inşallah...
adaşım esma sinem sizede kocaman günaydın olsun kuzeyimle benden...
bak bu güzel haberrrrkaydirigubbakcemile2kızlaaaaaaaaaaaaaarrr size güzel haberimmmm var ayşeee doğum yapmışşşşş beklememiş alperennn iyilermiş yatıyorlarmışşşş kuzularımmmmmmmmmmm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn ayşecimmmm çoook duygulandım arayıncaa
ayyyyyyy bu süper haberkızlaaaaaaaaaaaaaarrr size güzel haberimmmm var ayşeee doğum yapmışşşşş beklememiş alperennn iyilermiş yatıyorlarmışşşş kuzularımmmmmmmmmmm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn ayşecimmmm çoook duygulandım arayıncaa
kızlaarrrrr......arkdaşımımyhopemız sağlıkla alperinine dün akşm kavuşmuş.........oğluşumuz sabırsı çıktı..anneciğide kendiside çokiyiiiiiiii:teytey::teytey:
ayyyyyyy bu süper haber
ayşecim bitanem tebrik ederim alperenine kavuştun allah uzun ömür versin hepinizede sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sanda çok geçmiş olsun a.s.
selam kızlar cumalarınız mübarek olsun ben kocişimle barışmadım dün dahada bir açıldık adeta çok sinirlerimi bozmaya başladı sabah biraz sinirlerim bozuk olduğu için işe geç geldim ama konuşmucam ne zaman geldi konuştu öyle çok kızdım ona kaç akşamdır geç geliyor tek başıma bir allahın kulunuda tanımıyorum bugünde böyle yaparsa binicem arabaya annemlere gidicem ben bu adamı çekmek zorunda değilm başka şeye morali bozuk bana tafra yapıyor :mymeka:
kızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
kan verdim geldim yarın çıkacak sonuç sonra doktora gidim diyorum acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum gene bişey olcak diye bana dua edin lütfennnn
gidicem inşallah canıma.saylin cnm ya baya geçmiş regl günün bende 1gün diye kalmış aklımda gülüm eğer hamile değilsen mutlaka doktora git bu durumdan bahset neden gecikiyor diye.. dilerim ki hamilesindir bu seferki gecikmen bundandır
kızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
kan verdim geldim yarın çıkacak sonuç sonra doktora gidim diyorum acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum gene bişey olcak diye bana dua edin lütfennnn
evlendim evleneli beraberim canım bende bide kayınbaba var maaa ile yaşıyoruz beraber ama bidaha dünyaya gelirsem ayrı isteyecem ilk yıllarımı en güzel yıllarımı onlarla yaşadım benevet canım malesef.sen ne kadardır berebersin.
raziyeciğim ara sor bakalım sorun neymiş evde seni yalnız bırakacak kadar büyük bir problemmi varmış hayatımayyyyyyy bu süper haber
ayşecim bitanem tebrik ederim alperenine kavuştun allah uzun ömür versin hepinizede sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sanda çok geçmiş olsun a.s.
selam kızlar cumalarınız mübarek olsun ben kocişimle barışmadım dün dahada bir açıldık adeta çok sinirlerimi bozmaya başladı sabah biraz sinirlerim bozuk olduğu için işe geç geldim ama konuşmucam ne zaman geldi konuştu öyle çok kızdım ona kaç akşamdır geç geliyor tek başıma bir allahın kulunuda tanımıyorum bugünde böyle yaparsa binicem arabaya annemlere gidicem ben bu adamı çekmek zorunda değilm başka şeye morali bozuk bana tafra yapıyor :mymeka:
işdeeee buduuurrrrrrzemuszemus canım çok sevindim yaaaa ne güzel bir haber bu korkma asiyeciğim bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı sarılacakkızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
27 haziran.... ...aylint
2 temmuz.......cetrefilli
12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
.................... ..alabama
.................. .....rahel
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
bende çok sevinçliyim kızlar Allah ım izniyle inşallah bu sefer düzgün olacak herşey ve bugünün benim için bir anlamı daha var ben ölen bebeğime hamile olduğumu 3 temmuzda öğrenmiştim Allah ım çok büyük valla.
Allah ım isteyen herkese nasip etsin canlarımbenim sabah çığlık attım evde eşim uyuyodu korktu bana bişey oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?