kızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
kan verdim geldim yarın çıkacak sonuç sonra doktora gidim diyorum acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum gene bişey olcak diye bana dua edin lütfennnn
sağolun kızlar inanın kimse bilmiyo annemler bile kan testim çıksın sadece annemlere söyleyeceğim başka kimseye sölemeyeceğim 2,5 aylık olana kadar
dünürcüğüm pekala ben 2. ne zaman hamiş kalcam dersinnnnzemuszemuszemuszemus:lepi:nasıl ama esmaaa uğurlu liste kızımmm benimki diyom bak burdaki herkes hamiş kalıcakkk olay bitmiştiiiiiiiirrr.. topiğin sahibii : boşuna üzmeyin kendiniziiiii...
sağolun kızlar inanın kimse bilmiyo annemler bile kan testim çıksın sadece annemlere söyleyeceğim başka kimseye sölemeyeceğim 2,5 aylık olana kadar
gülsüm kız ağlama aklıma sabah sen geldin dedim artık gülsümde benim izlediğim yolu izler nasılsa ikimizde pcoluyuz dedim yeminen içimden geçtin Allah ım bu topicteki tüm isteyen hamiş adaylarına nasip edecek inşallah
sölemeyeceğim hatta anneme de sölemek istemiyorum hemen herkese söyler ama ne yapim iyice tembih edicem yeni eve falan da taşındık ya göze geliriz diye korkuyorum
esmaaa canım neden ayrı oturmuyolarda seninle.benim sadece kaynanam var.ama yetmeye başladı.:roflol:
gayserimizin saçma adetleri kocişim evin tek oğlu oğullar ana babaya bakmaya mecbur gibi görünüyo burda ha şimdi değişiyo ama benim kociş arkamdan anasını babasını bıraktı diye söz ettirmem dedi zamanında aslında oda hiç istemiyo pek anlaşamaz onlarla ama mecburiyet olarak görüyo ama bu durum beni iyiden iyiye gıcık etmeye başladı
evet benim koçam da seninki gibi düşünüyo.annesi önceden diğer abileriyle kalıyodu.sonra biz evlenince daha 1 aylık olmadık eltim demiş yerin belli oldu yerine git.koçamda diyo ben oda anasına bakamadı ayırdı dedirtmem.sende beni mecbur bırakma diye yalvarıyo.bende koçiş için katlanıyorum.biz evleneli 18 ay oldu.senin ne kadar oldu.kaynanan yaşlımı kendi işini yapamazmı.benimki 63 falan.elinden çok çok afedersin bi b.k gelmez.hastayım yapamam deyip sabahtan akşama kadar yatar oturur.hoş bişey yapmasını istemem ben kendi evimin düzenini sağlarım saçma sapan şeyler yapıpta benim sabrımı kendinin şansını zorlamasa.
evet canım ne olursa olsun çok zor.bir evde iki kadın olmaz asla bu kendi annemiz bile olsa belli zamandan sona ondanda sıkılırız.çünkü her kadın evinde kendi hakimiyeti sürsün ister.ve eşiyle başbaşa yalnız kalmak ister.yaptığı işte insanın gözünde olmaz.ama sabredicez canım eşlerimizin hatrına.dün eşimde diyo benim hatrıma kendini başkaları yüzünden bozma.bende dedim zaten şimdiye kadar hep senin hatırından bi çok şeyi duymadım görmedim.onların sevgisi için katlanacaz.ve baştan benim adıma konuşayım bunu bilerek kabullenerek geldim.benimki 55 yaşında canım allah var yemeğimizi yapar ortalık toplu olur ev oınun kurulu düzeni ben yanına gittim ama sürekli hastadır ağzı eğridir bazen beni çıldırtmak için ne yapacağını şaşırır şimdi batuya bakıyo zaten bende tek ona bak hiçbir iş görme diyorum zaten evlendimm evleneli temizliği ütüyü ben yaparım bi yıkar çamaşırları onuda makina yıkıyo ama çok yorulur kaygana çamaşır yıkandığı gün yemek yetişmemişse ben yaparım gidince yapacağım birşeyse ama yinede zooorrrr hemde çooookkkkkkk zorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?