güzel olurdu beeee:içelim:hay maşallah annesi, ne de iyi beslemişin bebişini. amanın onun elleri gamzeli gamzeli olur bööle, oyyh gıdışı bile olur aman yaaaa bebek istiyooooom
canıııım üsme kendini, bende gelecek ben biliyorum, valla hala belirti yok ama gelecek yeminlen, ben hiç birşeyi kısa zamanda elde etmedim, 2 aylık ugrasda daha reva deil bana bebiş biliyom
anaam aynı şehirde olsak da toplaşıp parti yapsak beeee:içelim:
26 sı çook be kız 39+2de zaten :))) seninkinin gelesi yok seher kontrolün nezaman kız eniyisi yap sezeryan al kucağına:)))))))))
şuraya bak sanki ağaçtan elma topluyo töbe töbe:roflol:
yaa aramızda hamiş yok mu su anda? yani an itibariyle, azcık anlatsaydın yaa biri ilk belirtileri, hani adetle gebelik belirtileri benziyomus ya, anlatsalar da dinlesek
kapıp gelme kendin ol da bize de anlat şımarıkdur ben hemen kalıp geleyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa aramızda hamiş yok mu su anda? yani an itibariyle, azcık anlatsaydın yaa biri ilk belirtileri, hani adetle gebelik belirtileri benziyomus ya, anlatsalar da dinlesek
kapıp gelme kendin ol da bize de anlat şımarık
bahtusa hosgeldin, valla evet ayarlasak süper olur da herkes bir yerde, olsun diyelim bizim kalbimiz birayrıca biz seninle tanışmadık ben ayşe, önceki kızlarla tanısıyosunuz da biz pek bi çaylak kaldık aranızdakaydirigubbakcemile3
inşallah 2009 da herkez hamiş kalcak ve beliretilerimizi tek tek yazacağız inşallah
canııım bahset güzelim, inşallah yeni yani sağlıklı hamişler oluruz da onlardan bahsederiz beeeeeski hamişlerden biri olarak bahsetsem
canııım bahset güzelim, inşallah yeni yani sağlıklı hamişler oluruz da onlardan bahsederiz beeee
deme kııızzz, hepimiz hem de :roflol::roflol:bİz hepimiz hamileyiz kıs sadece üstüne görüyoruz. :roflol:
ben senin hamiş kalcan diye aazını yiyimkaydirigubbakcemile5 inşallah canııım hayırlısıyla, cuma aksamı, dualarımız kabul olcak mübarek güna.s.önce sen kalacan ve sen anlatacan bize güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?