İnatla bir gün ANNE olacağım !

hakkaten, seher doguma girerken bizim için dualar eder dogumdan bir cıkar bizi karsısında görür süper olurdu valla

güzel olurdu beeee:içelim:

26 sı çook be kız 39+2de zaten :))) seninkinin gelesi yok seher kontrolün nezaman kız eniyisi yap sezeryan al kucağına:)))))))))

emelim üzülme bitanem biz senle beraber kalcaz inşallah ama ne zaman bilmiyorum benimde yakında olmayacağı kesinde bizim doğal olmayacak galiba ne yapalım hayırlısı olsun herşeyin

yaa aramızda hamiş yok mu su anda? yani an itibariyle, azcık anlatsaydın yaa biri ilk belirtileri, hani adetle gebelik belirtileri benziyomus ya, anlatsalar da dinlesek

dur ben hemen kalıp geleyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kapıp gelme kendin ol da bize de anlat şımarık
bahtusa hosgeldin, valla evet ayarlasak süper olur da herkes bir yerde, olsun diyelim bizim kalbimiz bir ayrıca biz seninle tanışmadık ben ayşe, önceki kızlarla tanısıyosunuz da biz pek bi çaylak kaldık aranızdakaydirigubbakcemile3

yahu hakketen beni mazur görün alıntı alıyorum bi de, gülsüm zaten kalıp geleyim yazmış, ben kapıp anlıyorum, ben biraz kapatayım alıcıları)

önce sen kalacan ve sen anlatacan bize güzelim.

geçen ay anneme soruyorum anne sen hamile kaldığında belitilerin nelerdi.kızım diyo bende öle aş erme maş erme yoktu.kusma musma.sadece dizlerimin bağı çözülürdü o kadar.bu demek oluyoki anneme çekmişsem test yapmak için dizlerimin bağının çözülmesini beklemem lazım.CADIARZU

canııım bahset güzelim, inşallah yeni yani sağlıklı hamişler oluruz da onlardan bahsederiz beeee

canım şimdi benim hatırladığım regl günüme iki gün kala ve regl günümde feci karın ağrım vardı bıçak saplanır gibi heran regl olacakmışım gibiydi çok benziyordu regl ağrısına ama dahada baskın bir ağrıydı.. öle mide bulantısı göğüs ağrısı yada akıntı çoğalması hiç olmadı. birtek günüm geçtiği zaman akıntım arttı ağrım geçti noluo dedim hatta gene kist mi oldu eyvah dedim gebeliği konduramadım kendimekaydirigubbakcemile3 bukadar benim öle elle tutulur belirtim olmadı.he bide benim reglden önce bağırsaklarım çalışır genelde ozaman çalışmadıydı şimdi anlıyorumki buda gebelik belirtisiymiş..

bİz hepimiz hamileyiz kıs sadece üstüne görüyoruz. :roflol:
deme kııızzz, hepimiz hem de :roflol::roflol:
önce sen kalacan ve sen anlatacan bize güzelim.
ben senin hamiş kalcan diye aazını yiyimkaydirigubbakcemile5 inşallah canııım hayırlısıyla, cuma aksamı, dualarımız kabul olcak mübarek güna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…