İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyecim....canım..o kadar sevindimki...allahım inşallah yüzünü görmeyide nasip etsin bu sefer...herşey çok güzel olacak nolur buna inan....rabbim senin ve meleğinin yanında olsun...

darısıda bizim diğerlerinin başına amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakınnn öptümmm

kızlar selammmm...Ne güzel birgün böyle :)))))))
Asiye canım tebrik ederimm.. Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin inşallahhhh
Alperen hoşgeldin teyzecim.. :))) Ayşecim gözün aydın.. Hayırlı evlat olsun
Çetrefil Ayşem üzülme be hayatım..Bak daha yeni ameliyat olsun hemen kendini koyverme..inanki gelecek meleğin..
Çakma Aylin :)))) Senın içinde hayırlısı olsun hayatım. umarım ters bir durum yoktur..bu arada gerçek ismini hala bilmiyorum :))))
Kaynana mağdurları çekiştirin bakalım siz kaynanalarınızı:))) Valla benım annemde gelinle oturuyor ama o söylediğiniz işlerin hepsini annem yapıyor.. Gelinle rol değişmişler sanki :)))) Annemin parasını yeyip yatıyor.. biraz anneme sizin kaynanaları örnek vereyim :)))
Pınarcım gelmiş gitmiş yakalayamadım.. Canım yaa sana soracaklarım var nerdesin?
Sinem,Merveler,Raziye , Seher sizler nasılsınız?

iyiyiz teyzeciiim iyi demek adetten olmuşşş bugün güzel haberler aldık gerçiiii ne mutluuu bizeeee opuyorumnanaktan

hoşgeldin emelcim ben pazar alışverişimi yaptım geldim
benim kaynanam iyidir kızlar bende kaldıklarında benden önce kalkar kahvaltıyı hazırlar bizi bile kaldırır ama aynı evde tabi sürekli yaşanmaz hayırlısı olsun hakkımızda

kaydirigubbakcemile3 bencede nekadar iide olsa zorrr zorr kızlar allah sizlere sabır versinnn :Saruboceq:

hoşbulduk kızlar... :))) Şaka bir yana da gerçekten ev üstüne ev olmaz bencede :))) Allahtan ben ayrıyım :)) Bende oturamazdım emin olun..Hoşş benım eşimde nişanlıyken beraber oturalım felan demişti ama şaka yapmıştım diyor.. Hem kaynana hem kaynata hemde evde 2 bekar erkek varken bu teklifi etmişti bana ((((((((( Evlenmezdim daha iyi :))))))))))))

bu durumda evet evlenmemk en iyisi

kızlar pek gelemiyorum işler yoğun müdürüm izne çıkıyo sevincimi bile rahat paylaşamadım sizelerlle öpüyorum sizleri görüşürüz.

güle güle gülsümcüm asiyem kolay gelsin taze annişim yorma kendini fazla öpüyorum bende çıkarım birazdan allaha emant olun

asiyecim canım tebrik ederim allahım birdaha o acıyı yaşatmasın darısı tüm bekleyenlerin başına
ayşem bebeğinle uzun ömürler canım allah analı babalı büyütsün

asiyecim canım çok sevindim allah muradına erdirdi darısı oynak beyi ve tüm isteyenlerin başına inşallah
dikkat et kendini fazla yorma canım

razişim siz barışamadınızmı gülüm hala bı konuşmayı dene bak biz konuşarak çözemedik yazışarak çözdük olmadı mesaj at anasını

asiyeciiiiiiiiiiimm olsun kız yorma kendini fazla amaaa cici anne folik asit içiyorsun değil mi?

Slm kızlar ay asıŞ allah kucaĞına almayı nasıp etsın canım saĞlıkla kendını Çok yorma baŞla folıc asıde
aslım seher mervıŞ nasılsınız
kızlar ıyı tatıller ben Çıkıyorum mesaım bıtıyo bugÜn gÜzel haberler aldık hep gÜzel haberler almak dıleĞıyle canlarım ÖpÜldÜnÜz
emel ıyıyım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…