İnatla bir gün ANNE olacağım !

bu erkekleri anlamıyorum zaten, neden başka şeylere kızıp da bunun kızgınlığını başkalarından alırlarki?? yani allah var eşim öyle yapmaz ama babam hep öyle :) razişim bence otur konuş önce, öyle hemen gitmeye kalkma bu sadece araya zaman koyar sorunu çözmeden ya da çözmeye çalışmadan gitme birtanemm, çok da takma kafana, evlilikte böyle ufak pürüzler olmadan da olmuyo bitanem

ayy bugünün 2. güzel haberini aldık, canım benim allahım sağlıklı sıhatli hamişlik versin, sağlıklıcakla kucağına almayı nasip etsin bu seferrr, inan çok sevindim hayatım, acaba kürün yararı mı oldu kullanıyor muydun kürü?tebrik ediyorum birtanem tekrardaaaan

kızlar ben çıkıyorum, müjdemiz var bugün şükür, varsın benden olmasın,Ayşemiz bebişine kavuştuuu sağlıklaa:lepi:

canım benim mutlaka dra git sakın ihmal etme, inş bi sonraki aya senin de güzel haberini alırız hayatımm

canım allah sabır versin, biz ayrı oturuyoruz ama 2 sokak kadar yakın evler, ama ben bile bu kadar yakınlıktan memnun değilim, allah sabır versin seninki daha kötüymüş birtanem

birtanem misafirim vardı bizim topikten SİNEM geldi bugün banaa :) tanıştık sonundaa o yüzden topikte değildim, beni bulamazsan özelden yaz hayatım

tamam cnm çok önemli çünkü kız ben hamile değilken bile içiodum doktor iç diodu kaydirigubbakcemile3 toplamda 7ay içtim :roflol:

mervoşuum ben 1 yıl içtim hamiş kalmadan önce :dance:

bu arada SıNEM geldi bugün bana, tanıştık, çoook sevdimmmm sinemii, tabiiki sizi de çok seviyorumm canlarımm, istda olan arkadaşlar, bi ara hep birlikte buluşalım olmaz mı? öpüyorum hepinizii

pınarcım zuzu sinem dimi ay ne güzel ya aydından kimse yok böyle bir araya geleceğimiz konuşacam zaten ama önce o benle gelip konuşacak saat kaç oldu daha gelmedi bak beni sinir ediyor para alamadı hayvanları satmıştık onun peşinde kaçgündür onu anlıyorum benimle paylaşmıyorda benden bekliyor gelsin konuşsun diye

evt canım zuzu sinemle görüştük :) insallah birgün sizlerle de tanışmak mümkün olur bu arada kocişle barıştığna çook sevindiim :):1hug:

herkese günaydın dün cici annemiz ayşeyi aradım alperen yanında yatıyormuş oğluşuda kendiside gayet iyiymiş sesi biraz yorgun gibiydi ama narkoz yedi onun etkisinden galiba öyleydii
bugün burda kimse olmaz cumartesi herkes uyuyordur şimdii

Ayşemmm Alperene kavuşmuşsun çok şükür Allahım tüm güzel günleri bebişinle yaşamanı nasip etsin canım hayırlı bi evlat olsun inş...

canımmmmm ay çok sevindimmm süper bi haber umarım sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım benimm kendine ve yeğenimize çook dikkat et...

ohh çok şükür bende sıramı savdım ardık son numara değilim :))

razişim nasılsın.ben evdeyim kahvaltımı yaptım bi bakim dedim topiğe.ben dün doktora gittim.sağda ve solda birer yumurtam varmış ama tabi tam gelişmemiş.dr gelişmelerini ümit ediyorum dedi.ayın 8 inde tekrar gidicem.

günaydın kızlar ben iyiyim kocişim kahvaltımı hazırladı yaptık nazilliye gidicez temizlik yapıyorum şimdi öpüyorum sizi gülsümüm yumoşların gelişecek allahın izniyle

ayşecim hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim. darısı tüm bekleyenlerin başına . kızlar bende bugün yeni bir yola çıktım. aşılama turu başladı. regl oldum üçüncü günü acıbademe gittik. ilk iğnemi olum. karnımdan oldum ama kalçadan değil. 225 mlg gonal f . pazartesi yine iğne olacağım. salı günü de kontrole gitcem. sagda iki solda 7 tane yumurtam varmış. bakalım kısmet dualarınızı eksik etmeyin tüp bebeğe gerek kalmadan herşey yolunda gitsin bebişlerimize kavuşalım. öpüldünüz hepiniz.

günaydın kızlar...günün ve haftanın ilk günaydını busefer oğlumla bizden olsun...
sabah 5,5 tan beri uyanığım..ablamlar geldi dün...bu sabahta antalyaya tatile gidiyorlar..6 da yola çıktılar..onlara uyandım bi daha uyku tutmadı...bi bakiim dedim sizlere...
şebnemcim inşallah herşey istediğin gibi olur hayatım...sen de meleğinin müjdesini ilk bizlere verirsin burdan....
raziyecim herşeyin hallolduğuna sevindim canım....
bizde bugün dr teyzemize gidicez..14:30 da randevumuz..bakalım kuzeyim ne kadar oldu...gelince yazarım...

günaydın kızlar kız merviş sıramı kapmışssın heo ilk günaydın bendendi
neyse bugün 2. günaydın benden olsun
şebooo inş. herşey güzel gider karnına konar meleğin
raziş barışmana sevindim eşinle canım
aylin ne yaptın dr. gittinmi
asiş merviş emeller ayşeler gülsüm beyza seher boddim nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…