içmeye başladım mervecim 3 gündür içiyorum
ayyyyyyy bu süper haber
ayşecim bitanem tebrik ederim alperenine kavuştun allah uzun ömür versin hepinizede sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sanda çok geçmiş olsun a.s.
selam kızlar cumalarınız mübarek olsun ben kocişimle barışmadım dün dahada bir açıldık adeta çok sinirlerimi bozmaya başladı sabah biraz sinirlerim bozuk olduğu için işe geç geldim ama konuşmucam ne zaman geldi konuştu öyle çok kızdım ona kaç akşamdır geç geliyor tek başıma bir allahın kulunuda tanımıyorum bugünde böyle yaparsa binicem arabaya annemlere gidicem ben bu adamı çekmek zorunda değilm başka şeye morali bozuk bana tafra yapıyor :mymeka:
kızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
kan verdim geldim yarın çıkacak sonuç sonra doktora gidim diyorum acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum gene bişey olcak diye bana dua edin lütfennnn
kızlar ben çıkıyorum, müjdemiz var bugün şükür, varsın benden olmasın,Ayşemiz bebişine kavuştuuu sağlıklaa:lepi:
benimki 55 yaşında canım allah var yemeğimizi yapar ortalık toplu olur ev oınun kurulu düzeni ben yanına gittim ama sürekli hastadır ağzı eğridir bazen beni çıldırtmak için ne yapacağını şaşırır şimdi batuya bakıyo zaten bende tek ona bak hiçbir iş görme diyorum zaten evlendimm evleneli temizliği ütüyü ben yaparım bi yıkar çamaşırları onuda makina yıkıyo ama çok yorulur kaygana çamaşır yıkandığı gün yemek yetişmemişse ben yaparım gidince yapacağım birşeyse ama yinede zooorrrr hemde çooookkkkkkk zorrrrrr
kızlar selammmm...Ne güzel birgün böyle :)))))))
Asiye canım tebrik ederimm.. Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin inşallahhhh
Alperen hoşgeldin teyzecim.. :))) Ayşecim gözün aydın.. Hayırlı evlat olsun
Çetrefil Ayşem üzülme be hayatım..Bak daha yeni ameliyat olsun hemen kendini koyverme..inanki gelecek meleğin..
Çakma Aylin :)))) Senın içinde hayırlısı olsun hayatım. umarım ters bir durum yoktur..bu arada gerçek ismini hala bilmiyorum :))))
Kaynana mağdurları çekiştirin bakalım siz kaynanalarınızı:))) Valla benım annemde gelinle oturuyor ama o söylediğiniz işlerin hepsini annem yapıyor.. Gelinle rol değişmişler sanki :)))) Annemin parasını yeyip yatıyor.. biraz anneme sizin kaynanaları örnek vereyim :)))
Pınarcım gelmiş gitmiş yakalayamadım.. Canım yaa sana soracaklarım var nerdesin?
Sinem,Merveler,Raziye , Seher sizler nasılsınız?
tamam cnm çok önemli çünkü kız ben hamile değilken bile içiodum doktor iç diodu kaydirigubbakcemile3 toplamda 7ay içtim :roflol:
pınarcım zuzu sinem dimi ay ne güzel ya aydından kimse yok böyle bir araya geleceğimiz konuşacam zaten ama önce o benle gelip konuşacak saat kaç oldu daha gelmedi bak beni sinir ediyor para alamadı hayvanları satmıştık onun peşinde kaçgündür onu anlıyorum benimle paylaşmıyorda benden bekliyor gelsin konuşsun diye
kızlar haberi ilk size veriyorum ben sabah test yaptım pozitif hamileyimmmmmmmmmmm
kan verdim geldim yarın çıkacak sonuç sonra doktora gidim diyorum acayip heyecanlıyım ve çok korkuyorum gene bişey olcak diye bana dua edin lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?