anaaaaam ayıptır söylemesi kabızım 2 gündür ben daaaa, yaaaa bak yine kendi kendime gelin güvey oluyom benfisfisfiscanım şimdi benim hatırladığım regl günüme iki gün kala ve regl günümde feci karın ağrım vardı bıçak saplanır gibi heran regl olacakmışım gibiydi çok benziyordu regl ağrısına ama dahada baskın bir ağrıydı.. öle mide bulantısı göğüs ağrısı yada akıntı çoğalması hiç olmadı. birtek günüm geçtiği zaman akıntım arttı ağrım geçti noluo dedim hatta gene kist mi oldu eyvah dedim gebeliği konduramadım kendimekaydirigubbakcemile3 bukadar benim öle elle tutulur belirtim olmadı.he bide benim reglden önce bağırsaklarım çalışır genelde ozaman çalışmadıydı şimdi anlıyorumki buda gebelik belirtisiymiş..
nasıl emel, tüp bebek mi deniyceksiniz aşılama mı?çok sağolun kızlarr...Valla keşke üstüne görsem ama maalesef kızlar benım bu iş böyle olmayacak...Dediğim gibi anca görücü usulü yapacak doktorlar bana :)))
kapıp gelme kendin ol da bize de anlat şımarık
bahtusa hosgeldin, valla evet ayarlasak süper olur da herkes bir yerde, olsun diyelim bizim kalbimiz birayrıca biz seninle tanışmadık ben ayşe, önceki kızlarla tanısıyosunuz da biz pek bi çaylak kaldık aranızdakaydirigubbakcemile3
anaaaaam ayıptır söylemesi kabızım 2 gündür ben daaaa, yaaaa bak yine kendi kendime gelin güvey oluyom benfisfisfis
geçmiş olsun, memnun oldum badegül, herkes ama herkeeees güzel haberlerle gelecek bir gün buray biliyorum beeeeen
ya peki başka ne gib değişik haller var de bakayım..kabızlık olmasıı süperrr.. anlat kız heyecan yaptım hihoyyyt
ayşeciğim kabız hamilelik belirtisidir.......ayrıca sık idrara çıkmakta gerçi bence aceba adet oldummu diye bakmaya sık gitmekmi tartışılır tabi ne dersiniz kızlarrrrrr
annneeeeeee valla kabızım kızlar, hiç bu konuya bu kadar sevineceğimi düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 bir de adetten önce gögüslerim acırdı şimdi acı falan yok, hiç hem de, habire gögüslerimi sıkıp duruyorum ofiste kendi kendime:roflol: bir de günlük akıntım adetime yakın hafif kokulu olur, şu an az akıntım var koku da almadım, ama sık idrara gitmiyorum, normalde de çok gitmem zaten, su içmediğim için
yaaa kızlar ben de heyecan yaptım şimdi bak, hamişsem bebeğim beni rahim filminde, kistten ve bu stresten kurtararak gelecek, inşallah:Saruboceq:
annneeeeeee valla kabızım kızlar, hiç bu konuya bu kadar sevineceğimi düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 bir de adetten önce gögüslerim acırdı şimdi acı falan yok, hiç hem de, habire gögüslerimi sıkıp duruyorum ofiste kendi kendime:roflol: bir de günlük akıntım adetime yakın hafif kokulu olur, şu an az akıntım var koku da almadım, ama sık idrara gitmiyorum, normalde de çok gitmem zaten, su içmediğim için
yaaa kızlar ben de heyecan yaptım şimdi bak, hamişsem bebeğim beni rahim filminde, kistten ve bu stresten kurtararak gelecek, inşallah:Saruboceq:
hiiiiiiiiiiii:dance: inşallah yaaaa:asigim:annneeeeeee valla kabızım kızlar, hiç bu konuya bu kadar sevineceğimi düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 bir de adetten önce gögüslerim acırdı şimdi acı falan yok, hiç hem de, habire gögüslerimi sıkıp duruyorum ofiste kendi kendime:roflol: bir de günlük akıntım adetime yakın hafif kokulu olur, şu an az akıntım var koku da almadım, ama sık idrara gitmiyorum, normalde de çok gitmem zaten, su içmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?