İnatla bir gün ANNE olacağım !

anaaaaam ayıptır söylemesi kabızım 2 gündür ben daaaa, yaaaa bak yine kendi kendime gelin güvey oluyom benfisfisfis

çok sağolun kızlarr...Valla keşke üstüne görsem ama maalesef kızlar benım bu iş böyle olmayacak...Dediğim gibi anca görücü usulü yapacak doktorlar bana :)))

canım bende badegül eskilerdenim u anda çalışmıyorum evde olduğum için arada giriryoorum siteye...bende ağustosya hamiştim hem normal hemde dış gebelik geirdim sol tüpümü kkaybettim ameliyat falan derken 3 aydır korunmuyoruz istiyoruz şimdi.............artık allah ne zamana kısmet ederse bizde olcaz ........eski hamişlerdeniz

ayşeciğim kabız hamilelik belirtisidir.......ayrıca sık idrara çıkmakta gerçi bence aceba adet oldummu diye bakmaya sık gitmekmi tartışılır tabi ne dersiniz kızlarrrrrr

geçmiş olsun, memnun oldum badegül, herkes ama herkeeees güzel haberlerle gelecek bir gün buray biliyorum beeeeen

emelcim sen kaç yıldır evlisin tatlım sende de biz gibi yumurta geliştirici ilaç falan kullandılar mı

geçmiş olsun, memnun oldum badegül, herkes ama herkeeees güzel haberlerle gelecek bir gün buray biliyorum beeeeen

teşekür ederim allah kimseye tattırmasın o acıları.................bu gün bir arkadaşımdan duydum ablası yurt dışında yaşıyor o votka içerek haiş kalmış ama nasıl içmiş bilmiyorum.hamiş kalınca hemen bırakmış yumurtlamayı çoğaltıyormuş ya..votka ateş yapar ya........belkide yazın sıcakta hamile kalmak daha kolaymış ya.......hamiş kalmanın sıcakla bir alakası varmıdır??

ya peki başka ne gib değişik haller var de bakayım..kabızlık olmasıı süperrr.. anlat kız heyecan yaptım hihoyyyt

ayşeciğim kabız hamilelik belirtisidir.......ayrıca sık idrara çıkmakta gerçi bence aceba adet oldummu diye bakmaya sık gitmekmi tartışılır tabi ne dersiniz kızlarrrrrr

annneeeeeee valla kabızım kızlar, hiç bu konuya bu kadar sevineceğimi düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 bir de adetten önce gögüslerim acırdı şimdi acı falan yok, hiç hem de, habire gögüslerimi sıkıp duruyorum ofiste kendi kendime:roflol: bir de günlük akıntım adetime yakın hafif kokulu olur, şu an az akıntım var koku da almadım, ama sık idrara gitmiyorum, normalde de çok gitmem zaten, su içmediğim için
yaaa kızlar ben de heyecan yaptım şimdi bak, hamişsem bebeğim beni rahim filminde, kistten ve bu stresten kurtararak gelecek, inşallah:Saruboceq:

Ayşe cim ben bir aşılama geçirdim... Tekrar aşılama denemek istemiyorum. Direk tüp bebek yapacağım Allah kısmet ederse..
Asiyecim ben Hazıran sonu 3 yıllık evli olacağım..20 aydır da korunmasız ilişkim var. 7 ay bebek olmayınca doktora gittik.sorunumuz o zaman çıktı. Ben yumurta geliştirici felan kullanmadım gerek görmediler. Sadece Şubat ayında rahimde perde için ameliyat oldum. Onu olmamın sebebide tüp bebek yaptıracağım için bebeği tehlikeye atmamak içindi..rahimdeki perde gebeliğe engel değildi anlayacağın..

yeminn et benimde göğüslerim o dönemlerde bi hafta öncesinden başlardıı ama birtek hamile kaldığım ay acımamıştı hatta gülşenind öle olmuştu biz bunuda bir hamilelik belirtisi olarak saymıştık ben unutmuşum onu demeyi kızzzz yarın test yapsan mıyerimseniben

inşallah ayşecim ama ne olur kaptırmayalım kendimizi ya sonra üzülüyoz çook.hayırlısı diyelim bekliyelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bee.

benimde ağrı yoktu gögüslerimde ama şişmişlerdi yani büyümüşlerdi akıntım benimde olmamıştı hiç inşallah hamişsindir :CüvCüv:

Anladım emelcim aslında perde de olmasına engel değil diyorsun bi problem yok o zaman
Tüp bebebk de yorucu bi süreç diyorlar ama en aından daha umut verici bi yöntem bende eşime diyorum olmazsa bizde haziranda 3 yılı doluduryoruz tüp bebek yaparız diyorum . Bi yandan da Allah nasılsa verecekse gelecektir bbeğpim zamanını bekliyordur diyorum çok insan duydum tüp bebek bile yapıp bebek sahibi olamamış tedaviyi bırakıp hamile kalmış

hiiiiiiiiiiii:dance: inşallah yaaaa:asigim:

Haklısın Asiye cim ama benım pek ümidim kalmadı..Hem bizim sorunumuz var.. eşimde maalesef..Her ay aynı stresi yaşamaktan bıktım..Olsun da benımde bebeğim tüp olsun ne yapalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…