İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım hayırlısı olsun şimdi gördüm çok sevindim. allah kucağına almayıda nasip kısmet etsin hayatım. süper:sm_cool: :sm_cool: maşallahh sana

selam milletttttopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şu anda uyuyor bende yeğenimden fırsat gelip haber vereyim dedim oğlum cuma sabahı 9:10 da 3120 gr ağırlıkta dünyaya geldi boyu 50 cm biraz aceleci kerata ablasına çekmişş şimdilik bir problem yok inşallah böyle devam eder darısı hepinizin başınaa narkozdan önce dua ettim hepinize Allah kabul eder inşallahhhh şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz

canım...allah oğluna sağlık ve uzun ömür versin...seni de başından eksik etmesin...maşallah alperenimize...kilosu da boyu da pek güzel...rabbim bana da yaşatsın inşallah... bizim için o mis kokusunu bol bol kokla...

canım hayırlısı olsun şimdi gördüm çok sevindim. allah kucağına almayıda nasip kısmet etsin hayatım. süper:sm_cool: :sm_cool: maşallahh sana
şeboocum dün msne gelirsin diyee bekledim burdan yazayım barii hayırlı olsun cicimm seninde aşılama olayın.. çoook sevindim rabbim güldürsünn yüzünüzü inşallahh:Saruboceq:

ayşeeeeeeeemmmmmmmmmmm canımmmmmmmm maşallah kız gayet iyi kilosuda boyuda çocuk 3 hafta geri olmasaymış ne doğurcakmışın kızzkaydirigubbakcemile3 allah sizi korusun sonuna kadar sorunsuz devam etsin askerlik damatlık günlerini göstersinn he bide arada sünnet var onu unutmuşum kaydirigubbakcemile3 canımmm ben diom 38 tam haftasıı delikafadulden

günaydınnnnn canımm arkadaşlarımmmmmmmmm bugün inşallah boş bırakmazsınız buralarııı opuyorumnanaktan

günaydın güzel hatunlar....izmir daha sabahtan yanmaya başladı...allah sonumuzu hayır etsin...daha da 1,5 ay var doğuma...nefes almak bile güçleşiyo git gide...

günaydın güzel hatunlar....izmir daha sabahtan yanmaya başladı...allah sonumuzu hayır etsin...daha da 1,5 ay var doğuma...nefes almak bile güçleşiyo git gide...

günaydınn adaşımm valla haklısın cnm ya son ayların yaza gelmesi cidden zor şimdi bile bana sıcak basıoo seni düşünemiyorummm.. mafoldumben

günaydınn adaşımm valla haklısın cnm ya son ayların yaza gelmesi cidden zor şimdi bile bana sıcak basıoo seni düşünemiyorummm.. mafoldumben

allah yardım edecek inşallah canım...yaaaa sen ne zaman öğrenicen cinsiyetini...

herkese günaydınnnnnnn
ayşem maşallah alperene kız harbiden 3 hafta geri dediler bebeye 3120 gr doğdu geri olmasa ne kadar doğardı acep maşallah süpannallah allahım sağlıklı uzun ömür versinn

.................................

Son düzenleme:
Selam arkadaslar...henüz kk'ye yeni üye olmus bir anne adayi olarak konu basliginiz çok ilgimi çekti ve sizlere merhaba demek istedim...umarim herbirinizin engin tecrübelerinden yararlanacagim, çok güzel dostluklar olmasi dilegiyle...

hoşgeldin canım ben esma burda hamiş kalıp doğum yapanlardan biriyim inş sende hamiş kalırsınn

ay esma bu kara böcek koca adam olmuş....yesin onu teyzesi...maşallak subhanallah....
wildcherry hoşgeldin canım...inat edenlerin topiği burası...mutlaka anne olcak herkes...

hosbulduk esmacim deniz ben de,çook memnun oldum,senin adina çok sevindim ve güzel dileklerin için saol,aminnn :)

bende memnum oldum canım allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın

allah yardım edecek inşallah canım...yaaaa sen ne zaman öğrenicen cinsiyetini...

büyük ihtimalle haftaya cumartesi gidicemm adaşımmmmm delikafadulden 4 hafta olmuş olucak bebeğimi görmeyeliiii offf çok uzunn iikide şu kalp atışı cihazını almışım yoksa nasıl acaba diye meraktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn canımm insallahh hep bekleriz.güzel habelerinide beraber duyarıza.s.

Günaydın kızlar esmacım batuşuna maşallah kocaman olmuş be nasılda sert bakıyodu öle elini ısırmaya çalışırken cnm benim maşallah tekrar cnm
ayşecim alperenimize maşallah cnm

esmaaaaaaa kızzzz damadım karaböcük cidde ismini yağız koysaymışsın yeriymiş.. maşallahh ama çok anlamlı bakışlıı errkekk tammm kızımı yer bu böcükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…