günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah
Kızlar ben kan testi sonucumu aldım 2948 çıktı laboratuvar 2-3 haftalık dedi doktora gittim o da baktı adete göre söyledi sanırım 5 haftalık dedi. Keseyi gördük 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım heyecanlıyım hala inanamıyorum kızlar
selam milletttttopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şu anda uyuyor bende yeğenimden fırsat gelip haber vereyim dedim oğlum cuma sabahı 9:10 da 3120 gr ağırlıkta dünyaya geldi boyu 50 cm biraz aceleci kerata ablasına çekmişş şimdilik bir problem yok inşallah böyle devam eder darısı hepinizin başınaa narkozdan önce dua ettim hepinize Allah kabul eder inşallahhhh şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz
şeboocum dün msne gelirsin diyee bekledim burdan yazayım barii hayırlı olsun cicimm seninde aşılama olayın.. çoook sevindim rabbim güldürsünn yüzünüzü inşallahh:Saruboceq:canım hayırlısı olsun şimdi gördüm çok sevindim. allah kucağına almayıda nasip kısmet etsin hayatım. süper:sm_cool: :sm_cool:maşallahh sana
selam milletttttopuyorumnanaktan
bugün 10:30 da hastaneden çıktık oğlumu yıkadık şu anda uyuyor bende yeğenimden fırsat gelip haber vereyim dedim oğlum cuma sabahı 9:10 da 3120 gr ağırlıkta dünyaya geldi boyu 50 cm biraz aceleci kerata ablasına çekmişş şimdilik bir problem yok inşallah böyle devam eder darısı hepinizin başınaa narkozdan önce dua ettim hepinize Allah kabul eder inşallahhhh şimdilik bu kadar hepinizi öpüyoruz canlarımmmmm iyi akşamlarrrrŞenizŞeniz
günaydın güzel hatunlar....izmir daha sabahtan yanmaya başladı...allah sonumuzu hayır etsin...daha da 1,5 ay var doğuma...nefes almak bile güçleşiyo git gide...
günaydınn adaşımm valla haklısın cnm ya son ayların yaza gelmesi cidden zor şimdi bile bana sıcak basıoo seni düşünemiyorummm.. mafoldumben
Selam arkadaslar...henüz kk'ye yeni üye olmus bir anne adayi olarak konu basliginiz çok ilgimi çekti ve sizlere merhaba demek istedim...umarim herbirinizin engin tecrübelerinden yararlanacagim, çok güzel dostluklar olmasi dilegiyle...
hoşgeldin canım ben esma burda hamiş kalıp doğum yapanlardan biriyim inş sende hamiş kalırsınn
hosbulduk esmacim deniz ben de,çook memnun oldum,senin adina çok sevindim ve güzel dileklerin için saol,aminnn :)
allah yardım edecek inşallah canım...yaaaa sen ne zaman öğrenicen cinsiyetini...
Selam arkadaslar...henüz kk'ye yeni üye olmus bir anne adayi olarak konu basliginiz çok ilgimi çekti ve sizlere merhaba demek istedim...umarim herbirinizin engin tecrübelerinden yararlanacagim, çok güzel dostluklar olmasi dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?