İnatla bir gün ANNE olacağım !

Haklısın Asiye cim ama benım pek ümidim kalmadı..Hem bizim sorunumuz var.. eşimde maalesef..Her ay aynı stresi yaşamaktan bıktım..Olsun da benımde bebeğim tüp olsun ne yapalım :)))

niye tüp bebekten farklı birşeymiş gibi bahsettinki.senden ve koçişinden bir parça olduğu zaman oda normal bebek işte.bizim bir akrabamızın bir tane tüp bebeği oldu ben böle bi güzellik görmedim maşallah.yeterki hayırlı olsun.ve o tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile kaldı.kızlar şunu unutmayın bizim şer bildiklerimizde rabbim bir hayır.hayır bildiklerimizde bir şer saklayabilir.

canım sonuçta normal yolla olan birşey değil o nedenle farklı bahsettim..:)) Tabi ulaşacağımız sonuç aynı..Gönlimden geçeni dile getirdim. Asla tüp bebeğe karşı değilim..

Emelcim sonuçta sadece oluş biçimi farklı öle deme hem ikizde olabiliyor o da güzel mesela.

demi ne güzel olur ikiz ikiz............ama tabi maliyet olarak pahalı bişeyki asiyeciğim son çare evet olmassa hep deneyeceğiz belkide.........bide tüp olsun aşı olsun hemen de tutmayabiliyor oda var!!!! asiyeciğim dr yumoşlara normal ultrasonmu vajinal ultrason mu yapmıştı? bende bu ay tutmassa gideceğim dr uma bakalım ne diyecek...varya benimde gögüslerim acayip ağrıyor dokunamıyorum ya

benim doktorum hep vajinal bakıyo cnm maalesef o şekilde daha iyi oluyormuş ama ilk takibimde başka yere gitmiştim karnımdan bakmışlardı hep

yemin ederim:)
aman eyşecim ne güzel olurdu hamişsindir inşallah
canıııım inşallah

inşallah ayşecim ama ne olur kaptırmayalım kendimizi ya sonra üzülüyoz çook.hayırlısı diyelim bekliyelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bee.
doğru diyosun kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde deil

benimde ağrı yoktu gögüslerimde ama şişmişlerdi yani büyümüşlerdi akıntım benimde olmamıştı hiç inşallah hamişsindir :CüvCüv:
yok yok gögüslerim büyüme, hala belimle aynı çapta:roflol:
hiiiiiiiiiiii:dance: inşallah yaaaa:asigim:
in-şall-lah:1hug:
ayh yaa benden daha geveze olmasın geveze bi arkadas geldi de yanıma, yazamadım o yüzden:)

ya bi de benim 19.günümdü bugün, akıntım yumurtlama dönemi gibi esnek... bu ne şimdi ya:uhm:

ayşe sitenin "en" lerini yapacam senide en geveze diye yazcam.
:roflol::roflol: kendini de en şımarığa yaz, canımcım allah ağlatmasın çok güldünse de güldün hep güldürsün allah
kızlar hiç keyfim yok, katılamıyorum muhabbete ama okuyorumm
canım mrın kacta olacak senin? gelecekte umduğunuz hiç bir sey için ya.... olursa diye kötüye yormayın, herşeyin iyisini düşünün nolur

ya kızlar bende bişey sorcam beraberlikten sonra banyo yapıyos ya mesela ertesi günde akıntısı oluyo o zaman gene banyo yapmak gerekir mi birine sordum yapmak gerekir dedi bi arkadaşımda gerek yok dedi. Ben hep banypo yapıtıktan sonra tedirgin oluyorum da cahilem beni bilgilendirirseniz sevinirim

18.40 ta. yok ya alnımızda ne yazıyosa yaşıcaz, Allah hayırlı şifa verir inşallah.. endişeyle düzelecek diilya.

canım benim bildiğim abdest almadan önce tuvalete gittiysen sonra gelen için yeniden abdest alman gerekmiyo..

18.40 ta. yok ya alnımızda ne yazıyosa yaşıcaz, Allah hayırlı şifa verir inşallah.. endişeyle düzelecek diilya.

ama aylin sen iyiden iyiye karamsarlıga bıraktın kendini, naptın yaa daha hiç bir sey kesin eblli değil, lütfen ama,biz sen aramızda neşeli görmeye alıstık, elbette canın sıkkın ama bırakma kendini:1hug:
asiye nolcak kız, zaten günlük çamaşır değiştirmemiz şart, o arada bir de belden aşağını yıkayıver, ben öyle yapıyorum, ertesi gün gelen benim akıntım mı onun mu bilmiyorum ki:roflol:

tamam tamam iyiyimmkaydirigubbakcemile5

ben her defasında banyo yapıyorum da o yüzden dedim normalde zaten belden aşağısı yıkayp zaten değiştiriyorum çamaşırımı ama ne bilim korkuyo insan ama tabi nerden bilecez ondan mı kendi akıntımız mı diye o da var. Nebilim ben korkarım öle şeylerden de sizden de yorum alim dedim

ilişkiden sonra tuvalete gidip guslünü aldıysan, daha sonra gelen akıntı için gusül gerekmiyo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…