Haklısın Asiye cim ama benım pek ümidim kalmadı..Hem bizim sorunumuz var.. eşimde maalesef..Her ay aynı stresi yaşamaktan bıktım..Olsun da benımde bebeğim tüp olsun ne yapalım :)))
Emelcim sonuçta sadece oluş biçimi farklı öle deme hem ikizde olabiliyor o da güzel mesela.
benim doktorum hep vajinal bakıyo cnm maalesef o şekilde daha iyi oluyormuş ama ilk takibimde başka yere gitmiştim karnımdan bakmışlardı hep
yemin ederim:)yeminn et benimde göğüslerim o dönemlerde bi hafta öncesinden başlardıı ama birtek hamile kaldığım ay acımamıştı hatta gülşenind öle olmuştu biz bunuda bir hamilelik belirtisi olarak saymıştık ben unutmuşum onu demeyi kızzzz yarın test yapsan mıyerimseniben
canıııım inşallahaman eyşecim ne güzel olurdu hamişsindir inşallah
doğru diyosun kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde deilinşallah ayşecim ama ne olur kaptırmayalım kendimizi ya sonra üzülüyoz çook.hayırlısı diyelim bekliyelim.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bee.
yok yok gögüslerim büyüme, hala belimle aynı çapta:roflol:benimde ağrı yoktu gögüslerimde ama şişmişlerdi yani büyümüşlerdi akıntım benimde olmamıştı hiç inşallah hamişsindir :CüvCüv:
in-şall-lah:1hug:hiiiiiiiiiiii:dance: inşallah yaaaa:asigim:
:roflol::roflol: kendini de en şımarığa yaz, canımcım allah ağlatmasın çok güldünse de güldün hep güldürsün allahayşe sitenin "en" lerini yapacam senide en geveze diye yazcam.
canım mrın kacta olacak senin? gelecekte umduğunuz hiç bir sey için ya.... olursa diye kötüye yormayın, herşeyin iyisini düşünün nolurkızlar hiç keyfim yok, katılamıyorum muhabbete ama okuyorumm
18.40 ta. yok ya alnımızda ne yazıyosa yaşıcaz, Allah hayırlı şifa verir inşallah.. endişeyle düzelecek diilya.:roflol::roflol: kendini de en şımarığa yaz, canımcım allah ağlatmasın çok güldünse de güldün hep güldürsün allah
canım mrın kacta olacak senin? gelecekte umduğunuz hiç bir sey için ya.... olursa diye kötüye yormayın, herşeyin iyisini düşünün nolur
canım benim bildiğim abdest almadan önce tuvalete gittiysen sonra gelen için yeniden abdest alman gerekmiyo..ya kızlar bende bişey sorcam beraberlikten sonra banyo yapıyos ya mesela ertesi günde akıntısı oluyo o zaman gene banyo yapmak gerekir mi birine sordum yapmak gerekir dedi bi arkadaşımda gerek yok dedi. Ben hep banypo yapıtıktan sonra tedirgin oluyorum da cahilem beni bilgilendirirseniz sevinirim
18.40 ta. yok ya alnımızda ne yazıyosa yaşıcaz, Allah hayırlı şifa verir inşallah.. endişeyle düzelecek diilya.
ama aylin sen iyiden iyiye karamsarlıga bıraktın kendini, naptın yaa daha hiç bir sey kesin eblli değil, lütfen ama,biz sen aramızda neşeli görmeye alıstık, elbette canın sıkkın ama bırakma kendini:1hug:
asiye nolcak kız, zaten günlük çamaşır değiştirmemiz şart, o arada bir de belden aşağını yıkayıver, ben öyle yapıyorum, ertesi gün gelen benim akıntım mı onun mu bilmiyorum ki:roflol:
canım benim bildiğim abdest almadan önce tuvalete gittiysen sonra gelen için yeniden abdest alman gerekmiyo..
ilişkiden sonra tuvalete gidip guslünü aldıysan, daha sonra gelen akıntı için gusül gerekmiyo sanırım.ben her defasında banyo yapıyorum da o yüzden dedim normalde zaten belden aşağısı yıkayp zaten değiştiriyorum çamaşırımı ama ne bilim korkuyo insan ama tabi nerden bilecez ondan mı kendi akıntımız mı diye o da var. Nebilim ben korkarım öle şeylerden de sizden de yorum alim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?