hımmmm hadi inşallahhihoyyyt
bahsedeyim, yaklaşık 2 yıldır evliyim, ne zamandır bebek istiyoruz konusu biraz karışık, yani bi öyle bi böyle, 2 ay istedik evlenince, sonra 6 ay korunduk, sonra 3 ay istedik sonra eşim askere gitti 6 ay, geldiğinden beri de iki aydır olmadısenağlamaistersen kısaca bahset kendinden ne zamandır bebek istiyorsun pelincima.s.
bi sorun var galiba ama sorunlara takılmamak lazım bence, ben çok sakin yaklaşırım, sorun olursa kapatırım konuyu, çekingenim birazyerimsenibenya ne oldu yemeğe gidip gelene kadar neden kapsama dışı oldunu bu kızlar bence çok abartıldı bu konu tamam kapanmıştı artık konuda açılmadı hayret ya
neysem pelint inatla bebek iste canım bizim gibikaydirigubbakcemile3
Kızlar özel mesajlarınızda okunuyor bence kullanmayın :)))
Valla Raziyecim bizde anlam veremedik.... Kazen tarafından gözetleniyoruz :))))
:lepi::lepi:bi sorun var galiba ama sorunlara takılmamak lazım bence, ben çok sakin yaklaşırım, sorun olursa kapatırım konuyu, çekingenim birazyerimseniben
ama inatla bebek istiyorum valla, azmin elinden ne kurtulmuş di mi? yerimseniben
Günü yakın olan ben varım Mervecim...Cidden bir liste yapsan aslında Merve.. Topik in sahibi olarak bu iş sana düşer :)))
:lepi::lepi::lepi:
benim de 28 nisan günüm tahminen, adet tarihini sordunuz di miGünü yakın olan ben varım Mervecim...Cidden bir liste yapsan aslında Merve.. Topik in sahibi olarak bu iş sana düşer :)))
anlıyosun di mi canımŞeniz:roflol: ay şimdi kıskandıda yaptı liste demesinler :bbo:
pelincim anladım cnm hayırlısı hakkında yerimseniben
kızlar ben de kendimi kısaca tanıtayım, 9 aylık evliyim, 2 aydır bebek istiyoruz, çikolata kisti çıktı ama bendeaslında ankaradan deilim doğduğum şehir olduğu için yazdım adıııım adıııım kızıma koyacağım adım olsun, şimal:)))
kızlar ben de kendimi kısaca tanıtayım, 9 aylık evliyim, 2 aydır bebek istiyoruz, çikolata kisti çıktı ama bendeaslında ankaradan deilim doğduğum şehir olduğu için yazdım adıııım adıııım kızıma koyacağım adım olsun, şimal:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?