İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya ne oldu yemeğe gidip gelene kadar neden kapsama dışı oldunu bu kızlar bence çok abartıldı bu konu tamam kapanmıştı artık konuda açılmadı hayret ya
neysem pelint inatla bebek iste canım bizim gibikaydirigubbakcemile3

Valla Raziyecim bizde anlam veremedik.... Kazen tarafından gözetleniyoruz :))))

amaç belli aslında herkess bebek sahibi olmak istiyorr ee kızlar kimin günleri yakın bakalım

istersen kısaca bahset kendinden ne zamandır bebek istiyorsun pelincima.s.
bahsedeyim, yaklaşık 2 yıldır evliyim, ne zamandır bebek istiyoruz konusu biraz karışık, yani bi öyle bi böyle, 2 ay istedik evlenince, sonra 6 ay korunduk, sonra 3 ay istedik sonra eşim askere gitti 6 ay, geldiğinden beri de iki aydır olmadısenağlama
ısrarla istiyoruz vallayerimseniben
bi sorun var galiba ama sorunlara takılmamak lazım bence, ben çok sakin yaklaşırım, sorun olursa kapatırım konuyu, çekingenim birazyerimseniben
ama inatla bebek istiyorum valla, azmin elinden ne kurtulmuş di mi? yerimseniben

ben geçen ay baya bi gecikmiştim, hamileyim sanmıştım kızlarrr:roflol:
sonra adet gördüm, az da değil 9/10 gün!

Tamam Badegül cüm :)))
Kazen bizi gözetleyen, arkadaşlarımızı OFFF konuma getiren arkadaşımız :)))) Onun için yazdıklarına dikkat et :)))

:lepi::lepi:

Günü yakın olan ben varım Mervecim...Cidden bir liste yapsan aslında Merve.. Topik in sahibi olarak bu iş sana düşer :)))

Günü yakın olan ben varım Mervecim...Cidden bir liste yapsan aslında Merve.. Topik in sahibi olarak bu iş sana düşer :)))

:roflol: ay şimdi kıskandıda yaptı liste demesinler :bbo:

pelincim anladım cnm hayırlısı hakkında yerimseniben

yok demezler :))) Deselerde biz duymayız boşver.. Kötü söz sahibinindir :)))
Sen yap anacımmm....Listemize katılmak isteyenide alırız ...

aa bence sen o doktora güvenme şimalcim soğan kürüne başlayerimseniben

Pelintcim belki vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur ne dersin :))))))))
benimde yakın normalde 19 nisan ama bilemiyorum tabi 2 ayda adet olan biri olduğum için gene uzar mı
bi yerde okudum çatlama iğnesi olunca normal zamanınd aadet oluyormuşsun ama bilemiyorum tabi doktorda sağolsun bişey sölemiyor

hoşgeldin canı, sen de yeni misin burda? kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…