İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayyy evet belkide göstermeyebilir mi adaşım 15+2 olmuş olucak? ama doktora göre sata göree 15+5 bakalım sen kaçta öğrenmiştin.

razişim bende çalışmıcam zaten boşverr kocişlerden yeriz:))

adaşım bende 15+6 da kesin erkek demişti..daha öncede diyodu erkeğe benziyo diye ama kesin olarak 16.haftamda öğrenmiştim...inşallah sende bu gittiğinde öğrenirsin hayatım...

selam kızlar,
biliyorum hepiniz çok merak ettiniz beni, affedin tamam mı? az çok geçmişi okumaya çalıştım asiş hamile sanırım, çok tebrik ederim, o kadar sevindim ki, belki bu haberi okuduğumdan geri dönüp yazdım size...
perşembe günü (2 temmuz) adet oldugum günden düne kadar habire ağladım, her çocuk sahibi olamadığım aklıma geldikçe gözyaşı döktüm, cumartesi bu yüzden emreyle deliler gibi kavga ettik, ondan almaya çalıştım hırsımı, ama herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorum artık, birilerinin bana şunu yap demesinden, yönlerndirmesinden ve hesap sormasından çok sıkıldım, en yakın arkadaşım bile beni aramıyorsun diye küsüyo, başka biri akıl veriyo, emre seni mutsuz görmeye tahammülüm yok diye kapıları çarpıp gidiyo..vs. pazardan beri cep telefonumu açmıyorum, bozulmuştu, garantiye gönderdik, ben de başka tel kullanmıycam bir süre, msnye de girmemeye çalıştım, çikolata kisti olanların paylaşım alanında defalarca kez ameliyat olup da hala hamile kalamayanları okumamak için uzak durmaya çalışıyorum internetten. çöktüğüm bir dönemdeyim ve hiç birşeyden mutlu olmuyorum, mutlu olmak da istemiyorum, sadece ayın 17sini iple çekiyorum tatile gideceğim için.
gerçekten ilk kez kendimi toparlayamıyorum. beni affedin. siz benim neşeli halime alıştınız, o günlerime dönersem gelirim tekrar aranıza, sizi seviyorum, gerçekten...hoşçakalın.

canımm..seni ne rahatlatacaksa onu yap derim...hayat senin hayatın...ama seni aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor unutma...kendine çok dikkat et..kafanı topla...ve yine gel aramıza...allaha emanet ol canım...

günaydın canlarım nasılsınız ayşem allah hayırlısını versin canım bukadar yıpratma kendini yaaa strese girme inş. tatilde karnında bebişle dönersin gez eğlen bebek işini hiç düşünme insanlar tatilde hamiş kalıyolarmış

günaydınn kızlarrr..

ayşeciiim emin ol ki seni çok iyi anlıyoruz ve herzamanda destekçiniz istediğin kadar buraya gelmesende kalbimizde sende canım.. sen yeterki stresten uzak ol eminim iyi olcaktır bu ara senin ve eşin için... hepimiz böle zamanlar geçirdik sonunda muradımıza erdik sende ericeksin şükürler olsun ki çok büyük bir sorununuz yokk bunlar geçicek ben tüm kalbimle inanıyorumm..bu zamanda eşinle güzel vakit geçir tatilin tadını çıkar canımm biz hep burdayızz...

gunaydın kızlar
ayşem seni en kısa zamanda tektat aramızda görmek isteriz canım ne desek nafile

günaydın kızlar...seher sen dün nerelerdeydin? kızçe de bi problem yok dimi?

yok şükür mervecim bu aralar sıcaktan herhalde huysuzluğu üstünde ne uyumak bliyo ne mama istiyo valla kavga ede ede mama yiyip uyuyoz klima var ama açamıyorum hasta olucak die ufoyu çalıştırıyorum o uyuyuyuncada bali ona rüzgar gitmeden serinliyoz

doğru yaa sıcaklarda kuzucukta mahvoluyordur bugün istanbul yanıcakmış öle diyodu haberlerde allahtan bizim katta klima var yoksa pişerdimm

aman yi olsun da kuzucuk...izmirde sabah serinliği var şu anda...ama sonra ne olur bilmem...kocişim de yok bugün...bodruma gidiyo...akşam oğluşla yalnızız...merak etmeyin aynı mahallede eltimler var....

ediyorum canım...bugün hep yatıcam zaten...allaha emanetiz sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…