selam kızlar,
biliyorum hepiniz çok merak ettiniz beni, affedin tamam mı? az çok geçmişi okumaya çalıştım asiş hamile sanırım, çok tebrik ederim, o kadar sevindim ki, belki bu haberi okuduğumdan geri dönüp yazdım size...
perşembe günü (2 temmuz) adet oldugum günden düne kadar habire ağladım, her çocuk sahibi olamadığım aklıma geldikçe gözyaşı döktüm, cumartesi bu yüzden emreyle deliler gibi kavga ettik, ondan almaya çalıştım hırsımı, ama herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorum artık, birilerinin bana şunu yap demesinden, yönlerndirmesinden ve hesap sormasından çok sıkıldım, en yakın arkadaşım bile beni aramıyorsun diye küsüyo, başka biri akıl veriyo, emre seni mutsuz görmeye tahammülüm yok diye kapıları çarpıp gidiyo..vs. pazardan beri cep telefonumu açmıyorum, bozulmuştu, garantiye gönderdik, ben de başka tel kullanmıycam bir süre, msnye de girmemeye çalıştım, çikolata kisti olanların paylaşım alanında defalarca kez ameliyat olup da hala hamile kalamayanları okumamak için uzak durmaya çalışıyorum internetten. çöktüğüm bir dönemdeyim ve hiç birşeyden mutlu olmuyorum, mutlu olmak da istemiyorum, sadece ayın 17sini iple çekiyorum tatile gideceğim için.
gerçekten ilk kez kendimi toparlayamıyorum. beni affedin. siz benim neşeli halime alıştınız, o günlerime dönersem gelirim tekrar aranıza, sizi seviyorum, gerçekten...hoşçakalın.
Slm kızlar nasılsınız canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?