sağol canım,inşallah.aylincim üzme kendini allahın izniyle kötü bişey çıkmıcak canım
valla bende hemen banyo yapanlardanım ama akıntı gelmiyo benim bidaha nedense
valla mervecim benimde canıma tak dedi beklemek ama kızçe rahat içerde bide kız erken doğar diolar zaten pazartesi nst ye gircez haftaya cumarteside doktora doğmazsa sezeryan olucaz zaman gecmiyo valla son günlerde
ay valla nedense bu gün kendimi hiçbişey yapmak istemiyo buluyorum of niye
acaba
kızlaaar çıktım ben, eşimin doğumgünü ya bir yemeğe götreyim sevdiceğimi, benim yemeklerimden bıkmıştır:)))))
habersiz bırakmam sizi, aylin sen de sonucu yaz emi canım, hamişler kendinize bebişlere iyi bakın anneler sizde, inatçı bebekleri gelecek onlara iseee sabııııııııııııııııııııııır
herkese iyi haftasonları, iyi tatiller:)
canım benim bildiğim tuvalete gittiysen gusülden önce, sonraki akıntılara gerekmiyo. yanlış mı biliyorum.. araştırmalı bunu.:uhm:asiş canım hemen gusl almamak lazım normalde.ayakta gezinerek veya oturarak biraz beklemek lazım.eğer hemen aldıysan ve akıntı olduysa tekrar alman lazım.ama yok beklediğin halde yine gelmişse gerek yok inşallah.
ya kızlar bende bişey sorcam beraberlikten sonra banyo yapıyos ya mesela ertesi günde akıntısı oluyo o zaman gene banyo yapmak gerekir mi birine sordum yapmak gerekir dedi bi arkadaşımda gerek yok dedi. Ben hep banypo yapıtıktan sonra tedirgin oluyorum da cahilem beni bilgilendirirseniz sevinirim
tamam canımŞenizkızlar ben kaçar kocişim 12.30 inecekmiş otobüsten geliyor ama kırgınım ona benim kırgınlığım bu aya yansır o yüzden bu ayda ümidi kesin benden belkide taşınırız ayyy offf canım sıkıldı eve gidiyim bari görüşürüzü iyi tatiller herkese kenidnize iyi bakın aylincim iyi düşün iyi olsun bitanem bizi merakta bırakma ayşem test yaparsan sakın habersiz bırakma inşallah olumlu olur olmazsada inat etmeye devam hayırlısı olsun
amin inşallah aylincim yazarım hemen resminide koyarız bıdığın bi doğsunda
ayşecim hadi iyi gezmeler sana eşine ve sana allah sağlıklı bol bebeişli uzun ömürler versin
seninde onucun iyi çıkıcak aylincim merak etme
hadi inşallah canım, dualarımız seninle, Rabbim sağlıkla nasip etsin çacucak:Saruboceq:hekeslere iyi tatiller dua edinde kızlar benim kızce gelsin artıkın pazartesi süpriz yapalım size
tamam canım hayırlısıyla güzel sonuçlarını bekliyoruzzhadi iyi eğlenceleeeer, bebiş ver inşallah hediye olarak kocişineeehihoyyyt
ya ben sonucumu pzt.ye yazabilirim kızlar
gülüm ben sabaha kadar beklediğime göre benim gün içinde gelen akıntıda dolayı sanırım yeniden almama gerek yokasiş canım hemen gusl almamak lazım normalde.ayakta gezinerek veya oturarak biraz beklemek lazım.eğer hemen aldıysan ve akıntı olduysa tekrar alman lazım.ama yok beklediğin halde yine gelmişse gerek yok inşallah.
hadi bakalım canım inşallahh pazarteside esas hediyeni verirsin kocişine..nice yıllarhihoyyytkızlaaar çıktım ben, eşimin doğumgünü ya bir yemeğe götreyim sevdiceğimi, benim yemeklerimden bıkmıştır:)))))
habersiz bırakmam sizi, aylin sen de sonucu yaz emi canım, hamişler kendinize bebişlere iyi bakın anneler sizde, inatçı bebekleri gelecek onlara iseee sabııııııııııııııııııııııır
herkese iyi haftasonları, iyi tatiller:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?