İnatla bir gün ANNE olacağım !

haydaaa kız ne güzel doktordan güzel haberlerle gelmişsin bu vedada nerden çııktııı :gitme: canımm kendini nası hissetceksen biz arkandayızz çok uzatma arayıııklava:
ay merviş inş. maaşlarınızı alırsınız canım

merve hadi bakalım kolay gelsin inşallah güzel sonuçlar çıkar toplantıdan.

yok gülüm malesef 2 ay daha idare edin giibii birşeyler sölediler :1shok: kredi çekilcekmiş beklee babamm bekleee neyseki az kaldııı çıkacam işten

günaydın kızlar nasılsınız havada o kadar nem varki yapış yapış oluyoruz banyodan sonra bile yaww yağmurda yağmıyooo

günaydınnnnn canlarımmmmm hayırlı sabahlar hayırlıı cumalar olsunn allah eksiltmesinn arttırsııınn inşallahh..sinemmm en yakın sensinnnzemuszemus

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

Son düzenleme:
günaydın kızlar günaydın şebbom nasılsın bebemmm

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Ben bugün pek uğrayamayacağım kızlar ptesi ancak görüşebilirim çok işim var görüşürüz

şebocum inşallah sonuca ulaşırsında tatile bebişinle gidersin ya.
amin bitanem amin allah hepimizi güldürsün inşallah a.s.

canlarımm ben çoook yoğunum çok öpüyorum hepiniziii sonra gelip geçmişi okucam bugün şirkett büyük bir toplantı olcak malum 2aydır maaş yok bakalım ne dicekler merakla bekliyoruz hepimiz

hakkınızda hayırlısı çıtırım hamişim

canımın içi herşey çok güzel olacak.

sperm testini kocan niye yaptırmıyor onu anlamadım. öyle bizde sorun yok demekle olmuyo malesef inşallah yoktur tabiiki ama hiçbir soorun olmasa bile aradan geçen o yıllar toplanınca üç yılın sonunda hiç sorunumuz yok diye bilirken üç yıl çocuğunuz olmamış bu bir sorun diye karşımıza çıktı. sebepsiz diye birşey yok sadece sebebi bulamayınca sebepsiz diyorlar. sakın ucunu bırakma tamam mı? bugüne kadar hiç yaptırmamış mıydı aylin senin kocan?

hep aynı hikaye seni çok iyi anlıyorum hayatım git kafanı dinle bakalım allah hepimizin dualarını kabul etsin.

saol bitanem allah sizlerin dualarını daha çok kabul edermiş. inşallah tutar bende o duyguyu tadarım tüm isteyenler tadar.

günaydın kızlar günaydın şebbom nasılsın bebemmm

günaydın boddim günaydın herkese a.s.

hoşgeldin asişim esmacım
iyi gidiyo şebocum ben onna o bana alışmaya başladı teker yuvar gidiyo

valla şebocumm çok doğru söledin cnm alkışşş sana kocamann alkisalkisalkis hakkaten öle sebepsiz diyip aynı şekilde arkaşlarımıda 2 sene oyaladı doktorlar ve şimdi 2 sene sonunda kızın yumurta rezervlerinde azalma olduğundan ondan kaynaklı olabileceğini sölediler şimdi klomene başladıı nolduu boşaa geçen 2 sene...

cetrefil ayşe burdaydı ama kaçtııı

dünürüüüümmm senin unutmadım günaydın sehercim sanada günaydınnnn..asiyecim kolay gelsin yorma kendini çoook

ayşeeeeeeeeee insann b ı slm der kız taamam anllıyorum senı ama bu kadarcıkta hatrımız yokmuydu gulum :gitme:

günaydın canlarım ayşe gelmiş gitmiş şeboda yetişemedim
nasılsınız canlarım
ben iyiyim biraz mide bulantım var ama adet olacağım zamanda midem bulanır benimmm
gülsüm nerfe beyzada kaçak oldu

inşallah çooooookkkkkk güzel birgün geçirirsiniz kızlar
dün akşam batuyu yıkadık yatırdım sabah kalktım bir öptüm yine ter kokmuş bebem çok terliyo kızlar yaaa evimiz çok sıcak cam açık uyuyoruz gece batu uyundı emzirdim yatırdım cam kapalı sandım o derece sıcak açıkmış meğerkaydirigubbakcemile

aynı sende benim gibisin desene benimde olurdu mide bulantım hayırlısı sinemcim inşallahhh buay güzel haberler alırızz sendende asiyecimmm eskisinşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…