İnatla bir gün ANNE olacağım !

tamam canım bak bakalımm bizede varsa öğrendiğin yeni bilgiler sölersinn... şebo öle çoook seviniorm ki aşılama yaptıracağınaa..

esma kız haklı bebe dün gece acayip sıcaktı zaten malesef çözümü yok biz pişioz onlarda haklı pişecektir..

ayse günaydın dedi sositososito sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

anladım ki çenemi bir hafta tutabiliyormuşum:) yaaa küsmediniz de mi banaaaa
hadi biri anlatsın, şimdi ucundan acık anladım gibin, emel tüp yaptırıyodu da şebocum sonradan çıktı, aşılama mı yaptırcak? bir deeeee adaşımdan haber var mı? salıya sezeryan olacaktı??

çıtır hamişim bilmez miyim ne kadar sevindiğini saol canım benim.
bu sıcaklarda hepimizin işi zor kızlar bebişler napsın haklısınız yani bu sıcaklarda yine en serin tutan çarşaflar. koltukta moltukta oturulmuyo bide terle terle sonu hastalık çok dikkatli olmak lazım ben daha yeni ayaklandım fazla da klimaya takılmayın yatarsınız sonra.

herkes iyi mi? gülsüm, aylin, sehercim, beyza, çifte merveler, çifte emeller, şebo, asiş, raziş, sinemleeeer napeyonuz?

kız ben özet gecem hemen sana ayşe erken doğurdu gecen hafta cuma :) ikiside iyi şükür salıyı bekleyemedi asişi biliyosun zate şebocumda asılama tedavisi olcak allahın izniyle gülsümün ymoşlar buyuyo bu sy olmassa ara vericek 1 ay rahim filmi için öektircek sende sonra aylinde bizi terkedenler arasına katıldı bakalım o ne kadar dayanıacak hamiş sandıydı kendini ama değilmiş test pozitif çıkmış doktora falan gitti arada girer yazar bize inşallah sende ne var ne yok anlat bakalım

çetrefilli ayşe geldin miiii aferimmmmm ben son dakika golü atcam hehheh -tatlicadiarzu- 90+kaç olur bilmem artık

aylinin test yaptı ve test pozitif mi çıktı seher? inanmıyorum yaaaaaa öyleyse çok büyük hayal kırıklığı

kız aferim sana helal döndünn ya biz burda aslında sırf bebe konuşmuyoozz ki kocalar kayganalar da varr anacımm kaydirigubbakcemile3 :lepi: darısı aylinin başına oda döner inşallahhh
test negatif çıkmış pozitif yaazmışım kafaya bak

sıcaklardandır kız :kedi:

ayşe bende salı doktora gidiyorum bakalım göstercek mi cinsinii bizimm tontiiişşopuyorumnanaktan

kızlar hızlı yazdığım günleri unutmusum, formumu sağlamaya çalışıyorum, ulem nasıl yetiştiryomusum hem iş hem topik mervecim inşallah bebiş sağlıklıdır canım benim, seher hala kızceyle ugrasıyor sanırım canınız saolsun, ama ama amaaaaaaa adaşım alpereni doğurmuş yaaaa, sağlıklılar de mi allahım maşallah yaaaa ne büyük mutluluk, oh beeeee haftayı bitirmeden güzel haber

ben bir hafta naaptım,
akşamları evde pasta börek yaptım habire, sivas bile çok sıcak, kimseyle görüşmedim, ama geçen hafta bugün falan fenaydım, o kadar çok ağladım ki, ağlamaktan migrenim tuttu, emrem ağrı kesici iğne yaptı, bir de güzel kavga ettik defalarca kez, nefret ediyorum senden diye kaç kez bagırdım o da bana bağırdı, yok olmak istiyodum yaaa çok sıkıldım, düşünün kızlar, ameliyattan geldim, sustum, bir sürü misafir dert sıkıntı, maddi manevi, emremin annesinin saçmalamaları, ders çalışmalar, evin hali, ya kaşımı bıyıgımı alacak mecalim kalmamıştı ve iyi patladım en sonunda((
şimdi 19undan bir arkadaşın düğünü var, onun için istanbuldan misafirler geliyo, bizde de kalan olacak, ve biz 17sinde yolcuyuz inşallah, o yüzden arkadaşlar küsüyo, valla benim kimse için sivasa 2 gün daha tahammül edecek halim yok, zaten iznim 15 gün, onun 2 gününü bir düğün için bekleyemem, bir yandan annem de tatil yapamadı, onu ben hep bi yerlere götürürdüm, yani anlıycanız kafaya taktım taktım taktım.... deliriyordum yemin ederim, habire ağladım, herşeye, en sonunda pazar günü kıcıma motorumu taktım, camlar perdeler duvarlar her yeri herşeyi temizledim, halıları da yıkatmaya verdim:) ev hala dandini, ben yazlık şortlara falan bakıp mutlu oluyorum

evet deliyim ben

slm ayşem nasılsın tatil iyi gelecek inş. sana
ya benim hiç halim yok adet olmadan önce belirti yaşayanınız var mı varsa neeee
merviş asiş yeni hamişsiniz yakın tarih hadi bana söyleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…