İnatla bir gün ANNE olacağım !

tamam ayşem düzelteyim sen yeterki istee..rahatladın mı ağalyıp ağlayıp kuzuuuu kocişine yazık kız ama sende haklısın valla hepsi gelince üst üste tatil bende istiyorum ya bi belli olsada gitsemmm bende seninle hemen hemen aynı zamanlarda ama 1 hafta veriolar malesefki burda..

sinemcim yok cnm ya bende hiiiç belirti olmadıki regl bekliodumm

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

12 temmuz ......zeytin1007
17 temmuz.......raziş
20 temmuz......nevgül
23 temmuz.......gelevera
26 temmuz.......cetrefilli
28 temmuz.......wildcherry
6 ağustos.... ...aylint
.................... ..alabama
.................. .....rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

myhope ... Alperen (03.07.2009)

günaydıııııııınnnnn yavru kurtlarım.ayşem gelmiş hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin sensiz olmaz burası beni tek anlayan sensin.kayganadan şikayet edince bana destek kim olacak.opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar..bende geldim aranıza kabul ederseniz...anne olmak isteyen yüregi buruk ve 2 kere meleğini kaybetmiş içi acıyan bir anne adayı olarak...(

hoşgeldin yasemin inatçımısın yerimseniben inatçıysan aramıza hoşgeldin.

nevgül hoş bulduk canım...evet inatçıyım...ve mücadeleme menopoza girene kadar devam edeceğim...anne olmak istiyorum çünkü....anladın mı canım ne kadar inatçıyım...:))

kızlar cumamız mübarek olsun.rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.ellerimizi boş geri çevirmesin.herşeyin hayırlısını nasip etsin.

nevgül hoş bulduk canım...evet inatçıyım...ve mücadeleme menopoza girene kadar devam edeceğim...anne olmak istiyorum çünkü....anladın mı canım ne kadar inatçıyım...:))

alkisalkisalkisalkisalkisalkis vereliniortak ozaman en yakn zamanda dilerim meleklerimize kavuşuruz.rabbim bir daha meleğini ayırmasın senden ve hepimizden.

hayırlı cumalar hepinize..rabbim sesimizi duyar inşallah bu mübarek günde ve hayırlısıyla meleklerinden yollar hepimize annelik duygusundan mahrum bırakmaz...

gülsümcüm engin tecrübelerinden yararlanmam gerekiyor...canim siz yumurtladiginizi nasil anliyorsunuz??? yaa..ben hiçbirsey anlamiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…